Днес се роди синът ми в Родния си (а не родилния) дом

• 47 170
  • 525
  •   1
Отговори
# 360
Не трябва ли да се сигнализира в Прокуратурата  - Велико търново за този случай. Знаем кога и къде е станало раждането, в болницата знаят, че детето е родено в къщи, ама не знаят, че нарочно. това си е жив УМИСЪЛ Twisted Evil.
Ти хубаво подстрекаваш ама като гледам някой може да го вземат насериозно  Wink

# 361
  • В сърцето на любимите мъже!
Хе-хе, обади се, да ти се изсмеят. Не е незаконно - прочети и пак ще си говорим!

Деси правино е написала - аборта в къщи е забранен, а не раждането...

# 362
Аз говоря съвсем сериозно. Този ако реши да има още деца...как мислиш че ще се родят? В болница ли?
а как мислиш, че ще се отглеждат Rolling Eyes

# 363
ЧЕСТИТО БЕБЕ ЛЮДМИЛЕ НА ТЕБ И НА ЖЕНА ТИ ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ СИНА.

Нея че и теб съвсем спокойно мога да добавя в списъка /моя личния/ на хората не изцяло с умствения си багаж/да не се изказвам с по остри думи/. "Смелост" явно не ти липсва, ама тя смелоста се проявява не в планирани убйства и самоубйства, а в екстремни ситуации, твoето е безрасъдство. Да си чел, да си обсъждал е едно, а да разполагаш със съвремена апаратура е съвсем друго. Какво щеше да стане АКО нещо се беше объркало??? Щеше ли да си тук да се хвалиш или в най лошия случай в моргата щеше да е жена ти или бебето. Това ако си го позволявам заради твоето сравнение и ако-тата ти с ПТП и други такива неща. Може и естесвено да е раждането, но в днешно време затова са БОЛНИЦИТЕ за да помагат и за да могат хората да живечт по дълго, рикса в днесшни време е каде каде по малък от времето дори на баба ни. Рискувал си и си спечелил дано осъзнаеш какво си направил и да се вразумиш. Съжалявам ако смяташ да отглеждаш детето си и по нататък с разни "природосъобразни" методи. Просто си помисли колко несоциализирано ще бъде то. Как малките деца винаги се присмиват на различните. Късмет е нужно на твоето дете и то в повече.

# 364
  • София, Младост 2
Нищо бе, хедра, за другото си раждане извикай Людмил у вас - той ще те обслужи. Има опит човека, конци си е бил купил, ще те зашие, ако се налага.
Чак такова нещо едва ли бих поискала от него по причините, които съм описала в предните постинги  Wink - но с удоволствие бих разпитала подробно Людмил кое как е било при тях, особено за организацията преди и след самото раждане - все пак имат личен опит на родна почва вече Grinning
Като юрист сама знаеш дали е възможно да докажеш умисъл на базата на приказки в интернет-пространството Rolling Eyes И не съм чувала досега раждането - все едно къде е станало и дали с умисъл (що за абсурд е пък това) - да е подсъдна практика newsm78 Ако имаше неправомерни извършени медицински манипулации - може би, но предвид че нищо такова няма...  Wink

# 365
Честито бебе. Аз съм от майките, чиито бебета нямаше да оживеят при такова раждане (изгубени тонове, секцио по спешност, после кувьоз). Иначе идеята е романтична, но никога не бих я приложила.

# 366
Не трябва ли да се сигнализира в Прокуратурата  - Велико търново за този случай. Знаем кога и къде е станало раждането, в болницата знаят, че детето е родено в къщи, ама не знаят, че нарочно. това си е жив УМИСЪЛ Twisted Evil.
Ти хубаво подстрекаваш ама като гледам някой може да го вземат насериозно  Wink
Аз говоря съвсем сериозно. Този ако реши да има още деца...как мислиш че ще се родят? В болница ли? Или трябва да го оставим да експериментира докато някой умре? Е, то тогава ще е божа работа, нали? Дреме ви на вас на гъза.
И да ми дреме какво ?Ами да извикаме и телевизията тогава  smile3521

# 367
Нищо бе, хедра, за другото си раждане извикай Людмил у вас - той ще те обслужи. Има опит човека, конци си е бил купил, ще те зашие, ако се налага.
И не съм чувала досега раждането - все едно къде е станало и дали с умисъл (що за абсурд е пък това) - да е подсъдна практика newsm78 Ако имаше неправомерни извършени медицински манипулации - може би, но предвид че нищо такова няма...  Wink
Разбира се, че е имало умисъл- 9 месеца по-рано. Направо си е предумишлено това...раждане!  Mr. Green

# 368
  • В сърцето на любимите мъже!
Не ви разбирам - я, вижте колко циганки и алкохолички раждат по улиците и в коптори, дават на децата си да пият от шишето ракия направо и още на 2 години ги пращят по кръстовищата да просят - и никой не го е грижа.

Загрижили сте се за човек, който е грижовен и очевидно любвеобилен, как ще си гледа детето, щото той иска да е по-близо до природата...

# 369
Хе-хе, обади се, да ти се изсмеят. Не е незаконно - прочети и пак ще си говорим!

Деси правино е написала - аборта в къщи е забранен, а не раждането...
Подготвено раждане с конци и т.н. и без лекар - законно било викаш?
Може би и от Закрила на детето трябва да знаят какво става и как ще се гледа това дете? И дали родителите му са способни да го отглеждат без риск за живота и здравето му?

Според закона никой без медицинско образование, няма право на здравна намеса (дори и на разните врачки и баячки вече им искат завършен курс).
Още повече, че той сериозно си се е подготвил като за операция. Пък и каза, че в подобен случай щял да знае как да действа  Thinking.
Божееее, дано на това детенце не му се наложи някога операция, че татко му набързо ще го оперира я от възпален апендикс, я от нещо друго #2gunfire.
Не е незаконно да си родиш вкъщи, но е незаконно умишлено да изложиш на риск живота на друг човек.

П.П. Защо ли си мисля, че ако случаят беше истински, нямаше да има нужда от доказателства в тава за мусака, а щеше да го пише по медиите.  Whistling

# 370
Не ви разбирам - я, вижте колко циганки и алкохолички раждат по улиците и в коптори, дават на децата си да пият от шишето ракия направо и още на 2 години ги пращят по кръстовищата да просят - и никой не го е грижа.

Загрижили сте се за човек, който е грижовен и очевидно любвеобилен, как ще си гледа детето, щото той иска да е по-близо до природата...

Ами, в някои държави на подобни "майки" им отнемат децата или (най-малкото) им осигуряват надзор.

Пък и всеки любвеобилен татко трябва да е готов за спешна операция на раждащата си жена и на невръсната си рожба. Естествено  Naughty!
От утре всеки БГ татко да се запаси със скалпел, конци, игли и марлички. Stop

# 371
аз съм от жените, които нямаше да имат сега живо и драво дете ако не бяха лекарите и акушерките при мен - и то при положение че съм прекарала много лека бременност без каквито и да е индикации за проблем, но той се появи - в последния час на раждането - и ако бях в къщи детето щеше да ми умре в ръцете............Людмиле честито бебе - но аз си мисля че е трябвало поне една акушерка да има при вас. да в много страни жените раждат вкъщи - да милиони години е правено така - не е имало друг начин.......но ако беше се случило нещо - ако бяхте изгубили недай си боже детето.а ако женати беше скъсала като мен влагалищна артерия и кръвта и изтичаше като на мен - какво щеше да е тогава ,а?
приемам че човешкия род допреди стотина години е възпоризвеждан вкъщи - но .........при наличие на болници и на дори минимален шанс един живот да бъде спасен - не го подкрепям по никакъв начин.........

# 372
Чудно ми е само...ако недай си боже Praynigбеше станало нещо...кого ли щеше да обвини Людмил тогава?

Бабите от Еленският балкан ли newsm78

# 373
Момичето на този не прокуратура му трябва а режисьор и спонсори - сценария за филма в които ни вкара си го има вече! Така здраво ни гъбарка това момче че не е истина

# 374
Последно пиша нещо, което не исках, защото тук има бременни и бъдещи такива.
АЗ пък съм от тези, които са родили вкъщи.По стечение на обстоятелствата, бях в болница с първото си дете, изписаха ме в 6-тия месец, защото уж съм го била загубила и съм си въобразявала, че все още съм бременна (демек, луда за връзване съм - то уж излязло, ама аз не съм разбрала - абе, цялата история беше една мътна и кървава, та няма да изпадам в подробности - споменавала съм я обаче). Отидох си вкъщи и раждането започна - живеем буквално на метри от болницата, но, докато дойдат и всичко мина - в банята - от едната страна мъжът ми, от другата майка ми. Детенцето ми имаше признаци за живот, но беше мъничко и не оцеля (те и от болницата дойдоха с празни ръце и констатираха "аборт"). Нямах болки, нямах разкъсване, ама нямам и син. Да, беше роден много рано, но в болница можеше и да има някакъв шанс.

Общи условия

Активация на акаунт