Професионални серии за коса - тема 109

• 91 568
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте момичета. Време беше да си обърна внимание на косата,започнах да пия мерц и взех Комплект за изтощена коса Lakme Deep Care /шампоан и маска/ и за подреждане на косата Двуфазен балсам без изплакване Lakme L2 /много похвален тук/. на массата пише,че трялва да измия,подсуша косата и след това да се нанесе  Thinking,а аз си мислех че може и измиване на шампоана,нанасяне на маската-5-10 мин. изплакване,или така няма да има ефект.  newsm78 .И това е хидратираща серия,сега да си взема и протеинова,за да ги редувам, препоръчайте ми /косата ми е суха,чуплива/.

# 316
  • София
Лакме Дийп Кеър е протеинова серия. За по-добър ефект може да отцедиш и да попиеш с кърпа косата преди да нанесеш маската, но и да не го направиш, пак става.

# 317
Няма нужда да е суха косата, има се предвид да е леко подсушена, след измиването с шампоан, попиваш с кърпа, да не капе вода от косата и после нанасяш маската. И dechy вече е отбелязала, серията се усеща като протеинова.Виж как ще я почустваш, ще подсили, дано ти хареса.

# 318
Здравейте момичета. Време беше да си обърна внимание на косата,започнах да пия мерц и взех Комплект за изтощена коса Lakme Deep Care /шампоан и маска/ и за подреждане на косата Двуфазен балсам без изплакване Lakme L2 /много похвален тук/. на массата пише,че трялва да измия,подсуша косата и след това да се нанесе  Thinking,а аз си мислех че може и измиване на шампоана,нанасяне на маската-5-10 мин. изплакване,или така няма да има ефект.  newsm78 .И това е хидратираща серия,сега да си взема и протеинова,за да ги редувам, препоръчайте ми /косата ми е суха,чуплива/.

Само да допълня - не бързай с тая серия на Лакме - измий няколко пъти преди да прецениш как я усещаш Peace В началото (един-два , че и три пъти) се държи като хидратираща, в последствие преминава към балансираща, а накрая вече си е типично протеинова.
Много любима серия Heart Eyes

Всичко зависи от това, колко протеин и е нужен на косата ти.

# 319
Благодаря ви момичета за съветите.Всъщност аз си мислех,че е хидратираща EmbarassedЩе я използвам няколко седмици и ще видя как се отразява на косата ми.Препоръчайте ми хидратираща серия за коса.

# 320
Момичета, мисля довечера да се намажа с комбинация от масла преди измиване, но нямам никаква хидратираща серия под ръка. Според Вас удачно ли е да се измия след това с ДПШ или ще се загуби ефекта  newsm78 ?

# 321
  • Бургас/Пз
Момичета, мисля довечера да се намажа с комбинация от масла преди измиване, но нямам никаква хидратираща серия под ръка. Според Вас удачно ли е да се измия след това с ДПШ или ще се загуби ефекта  newsm78 ?
Чак с ДПШ не, но с нещо балансирано става.

# 322

Ако имаш проблеми с измиването сложи в маската кисело мляко или смеси маслата с някоя маска или балсам.Аз такя правя и нямам проблем с отмиванета.ДПШ само в краен случай ако не може да се отмие с тези по горните. Ако използваш ДПШ ще отмиеш полезните съставки на маслата и няма смисъл от маската.

# 323
Търся ефективен шампоан против мазен пърхот за дъщеря ми. Аптечните не помагат и при чиста още коса се оделят по скалпа й мазни люспички.. Някой да знае нещо наистина действащо, че ми писна да я гледам така. Иначе тя от години ползва по-леки професионални серии, но пубертета явно започва и си казва думата... Mr. Green

# 324
Благодаря, момичета, ще пробвам с някой по-балансиран шампоан.

# 325
Момичета искам да използвам два продукта като стилизация. Крем и олио. Кремът се нанася първи изчаквам малко и после олиото или?

За това става дума: и после това:

Олиото съм ползвала самостоятелно и съм доволна, кремчето е ново, но мисля ще ми идва "постно " затова мисля да ги комбинирам.

# 326
Термокремът Митик хич не е посен, доста трябва да се внимава с него да не утежни.
Иначе термозащитата е последен финиш. Peace

# 327
Термокремът Митик хич не е посен, доста трябва да се внимава с него да не утежни.
Иначе термозащитата е последен финиш. Peace

Хм винаги съм слагала първо кремовете и после олио/кристали...Просто точно с тези продукти нямам опит. Може би ще пробвам само с крема. Иначе олиото попива и слагам по много...на мокра после и на суха, но моята коса е суха и третирана и обича такива продукти.

# 328
Щом е суха, значи едва ли ще имаш проблеми да ги комбинираш.
Много момичета от темата процедират като теб, но като цяло сме обсъждали че идеята на термозащитата като такава е да е последен защитен слой върху косъма, пък всеки разбира се действа според предпочитанията си и личния опит.
Аз колкото клипове съм гледала на фризьори и влогърки слагат след измиване масло/спрей за допълнително подхранване и най накрая защитата да пази и така си процедирам.

# 329
  • Бургас/Пз
Аз също слагам термото последно  Peace независимо под каква форма е.

Прочетох за балсама на Ливинг Пруф за обем, че някои го усещат хидратиращ, та да попитам и шампона и той ли дава хидратация?

Общи условия

Активация на акаунт