Професионални серии за коса - тема 109

• 91 544
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
И аз го забелязах това....Аз слагам много финиши. То не е спрей, крем 2 вида, олио, термозащита 2 вида..
Последните пъти слагам по 1-2 и е по добре. То иначе айде за това, айде  другото и на следващия ден косата е  #Crazy

# 301
И при мен е същото...сега се старая или да съм комбинация шампоан+балсам или шампоан +финиш. Колкото повече продукти се натрупат толкова по клоня към обратен ефект (изпръхнали и остри краища).

# 302
Аглая Епанчина , El_83 ,можете ли да опишете косите си-права или чуплива имате?  Praynig

# 303
Аглая Епанчина , El_83 ,можете ли да опишете косите си-права или чуплива имате?  Praynig
Моята е много чуплива.

# 304
Моята е по-скоро права, но има някакви чупки все пак.

# 305
Благодаря ви Hug , ще изпробвам и двата метода , дана се оправя със сухите коса и краища , уж ги резах ..а те пак цъфтят..тя моята е доста чуплива и какво ли не и слагам. Сигурно и е време за Дпш.

# 306
  • Стара Загора
Аз използвах ампулите Фито рипеър почти два месеца - веднъж седмично. Имах накъсване на косата  дълго време / назад в темите търсих съвет/ Преодолях го / мисля, че заслугата е тяхна/ . Не усетих напротеинчване . Обикновено при прекаляване с протеин , косата ми спира да оформя къдрици , а с ампулите Фито , това не се случи нито веднъж. С тях усещам косата си по-мека и хлъзгава и по- скоро хидратирана . Една ампула ми стига за  3-4 пъти . Стоя дълго време като се намажа  от 15 мин до няколко часа и никога не съм имала проблем, при положение , че съм с фин косъм. С две думи - харесвам ги . Сега ги слагам по 2-3 пъти месечно .

Здравей!Искам да те попитам веднъж седмично не е ли много често за ампулите?И как по-точно ги използваш? newsm78 Измиваш си косата и ги слагаш на мокра коса,после стоиш по няколко часа и пак влизаш да плакнеш,така ли? Simple Smile

Нанасях ги на измита  /в повечето случаи с  ш. Денсифик/ и подсушена коса . Сипвам малко количество в дланта и нанасям по цялата дължина, като реша с пръсти  , понякога поема повече , понякога по-малко . Хващам на кок и изчаквам 15-ина минути , когато имам работа просто я оставям намазана и след няколко часа я измивам , но имам чувство , че след дълъг престой става по-мека и отпусната, което не ми допада. Никога , косата ми не е ставала твърда, суха или разпиляна  , което се получава при честа употреба на протеинови маски при мен.

# 307
Благодаря ти,iatcka 😊

# 308
Здравейте.
Вчера се направих пастелно розова и идвам да ви се покажа. Grinning Благодарности на Фрея за препоръчването на боята! Hug
http://www.img-share.eu/f/images/284/photoJPG0Ifavtq.jpg

# 309
Здравейте.
Вчера се направих пастелно розова и идвам да ви се покажа. Grinning Благодарности на Фрея за препоръчването на боята! Hug
Върха си! И аз искам точно такова. Моето се получи по ягодово и се отми вече. Може ли и на мен да кажете с Фрея на лични, коя е боята и как да постигна това?! Hug

# 310
Здравейте.
Върха си! И аз искам точно такова. Моето се получи по ягодово и се отми вече. Може ли и на мен да кажете с Фрея на лични, коя е боята и как да постигна това?! Hug

Благодаря ти Hug
Разбира се. Ей сега ще ти пиша  Hug

# 311
  • Габрово
да попитам ...като се използват продуктите на Наши Фито Рипер серията...първо се ползва елексира. и балсама....или първо балсама и после елексира...

# 312
Ако под елИксир се има предвид ампулата, първо е тя и после балсама. А може и без балсам. Peace

Сис, на мен нещо не ми отваря снимката.

# 313
  • Габрово
Ако под елИксир се има предвид ампулата, първо е тя и после балсама. А може и без балсам. Peace

Сис, на мен нещо не ми отваря снимката.
да..точно ампулата имах в предвид...
благодаря за отговора  bouquet

# 314
Здравейте.
Страхотен цвят, много нежно розово!

Общи условия

Активация на акаунт