Професионални серии за коса - тема 109

• 91 602
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас/Пз
Аз съм доволна от него. Косата ми от влагата веднага щръква, с него си стои пригладена.

Благодаря, за този говорим нали https://www.zlatnaribka.com/finalen-sprey-za-zashtita-sreshtu-vl … ther-proof-175-ml

# 346
ani_d, този е.

# 347
Виждате ли ефект от спрея за влажно време? Наистина ли пази от влагата, че с днешната мъгла сутринта беше страшно Sad
Днешната мъгла развали действието на термозащитата на Керастаз и лака за коса на Секси хеър.Като пристигнах на работа чупливата ми коса доста се беше накъдрила.
Момичета дайте съвет за продукт, предпазващ от влагата, но без да клечкосва косата. newsm78

# 348
На мен ми го сложи веднъж, защото валя дъжд и ми се видя хубаво, не усетих клечкосване или фиксация, даже исках да го поръчам тогава, но в сайта го нямаше наличен..

# 349
El_83, Благодаря! bouquet

# 350
Здравейте, дългокоски!  Hug

Записвам се с отговори на въпросите, макар и на 24-та стр.  Embarassed :
1. Какви балсами без отмиване сте ползвали и как са Ви се отразили?
Redken antisnap - ползвала съм рядко, тъй като в комбинация със серията Екстрийм ми идва твърде протеинов резулататът.
Загледах, че хидратиращото мляко на Алтерна също го водят leave-in conditioner, а аз го имам за финиш... Thinking Така де, него го смесвам с малко олио и се получава добре, поне първия ден. Иначе ми изсушава и матира косата.

2. Как бихте определили състоянието на косата си след лятото? По-дорбе, по-зле, същата? Каква е причината?
Зле, зле, зле. Изсушена, матирана и изсветляла. Не знам какво да я правя. Не съм я оставяла необгрижена през лятото, но явно просто си е такава. Миналото лято именно състоянието й след летния сезон ме доведе тук. Започнала съм атака и ще докладвам дали и кога ще живне. Другия петък съм на фризьор за подстригване.

3. Настоящите Ви "ТОП 3" продукти са?
Нямам, косата ми се чувства зле каквото и да й сложа в момента.  Confused
Последно, след многото хидратация, реших да направя терапията Наши. Лелеее, ужас, а толкова добре ми се отразяваше зимата ...

Момичета, може ли да ме посъветвате, за моя проблем (матирана, изсушена коса) маската Нутритермик на Керастаз ли да взема или по-добре Маскинтенз? А от шампоаните BAIN SATIN 2 или Нутритермик? По-скоро целя ударно възстановяване. Благодаря!  Hug

# 351
Фрийк, аз като бях изсушила дължините, ги оправих напълно и трайно с Нутритермик /шампоан и маска/.Сега точно видях, че Арлен са пуснали и Magistral , виж и тях  Hug

# 352
Фрийк, аз като бях изсушила дължините, ги оправих напълно и трайно с Нутритермик /шампоан и маска/.Сега точно видях, че Арлен са пуснали и Magistral , виж и тях  Hug

Много благодаря!  Hug

# 353
След такова положение на моята коса и аз взех Нутритермик, както и малки опаковки на Филип Кингсли екстремните, те също действат моментално и с малки опаковки е удобно, защото са силни (поне при мен) за честа употреба.

Аз днес си взех новия шампоан Митик за тънка коса, да видим как ще е. Стария вариант ми утежняваше.
Ще комбинирам с олиото за всеки тип, което много си харесвам.

# 354
Само да споделя, че комбинацията от двата митични продукта ми се отрази много добре. Изобщо не ми утежнява косата. Мн красива гладка и лъскава коса.

Това ми се искаше да постига с Керастаз Нектар Термик, но явно просто не е моя продукт.

# 355
  • Бургас / София
Линда ще ти хареса тази комбинация  Peace

# 356
  • Бургас/Пз
Cityofangels, от известно време искам да те питам нали ти имаше този сешоар Remington Your Style D5219 http://www.emag.bg/seshoar-remington-your-style-2300-w-3-niva-na … 219/pd/D20LWBBBM/ да споделиш след повече време ползване как ти се струва.

# 357
  • Varna
Здравейте,
Чета ви редовно,но не мога да се ориентирам.
Косата ми е тънка,но гъста,леко чуплива.
В последно време  е много вяла,капе,няма никакъв блясък и ми е като залепнала за скалпа,без никакъв обем.
Искам някакво ударно подхранване.
Преди време бях взела Loreal Intense, добре ми се отрази,но сега няма никакъв ефект.
Пробвала съм и оранжевата серия на Керастас и от нея доста ми се сплескваше косата.
Сега не ползвам нищо ,но ще се радвам на всякакви съвети.
предварително благодаря

# 358
Cityofangels, от известно време искам да те питам нали ти имаше този сешоар Remington Your Style D5219 http://www.emag.bg/seshoar-remington-your-style-2300-w-3-niva-na … 219/pd/D20LWBBBM/ да споделиш след повече време ползване как ти се струва.
Аз купих такъв за майка ми преди време, но беше под 50лв. Не съм яп итала доволна ли е обаче.

# 359
Привет, нова съм в темата, но от години ползвам професионални продукти за косата си.
Имам хубава, гъста и жизнена коса, но през последните няколко месеца забелязвам, че много бързо се омазнява.  Мия я през ден. Преди ползвах Чи https://www.zlatnaribka.com/shampoan-s-chaeno-darvo-za-vseki-tip … a-tree-oil-355-ml , сега съм с ФК https://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/philip-kingsley-mois … -balancing-250-ml , но не виждам никакъв ефект.
Предложете друг продукт. Hug

Общи условия

Активация на акаунт