Професионални серии за коса - тема 109

• 91 643
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас/Пз
Cityofangels, от известно време искам да те питам нали ти имаше този сешоар Remington Your Style D5219 http://www.emag.bg/seshoar-remington-your-style-2300-w-3-niva-na … 219/pd/D20LWBBBM/ да споделиш след повече време ползване как ти се струва.
Аз купих такъв за майка ми преди време, но беше под 50лв. Не съм яп итала доволна ли е обаче.
Да, имаше един период беше на страхотна цена. Ако е удобно може ли да я попиташ дали доволна Simple Smile

# 361
Cityofangels, от известно време искам да те питам нали ти имаше този сешоар Remington Your Style D5219 http://www.emag.bg/seshoar-remington-your-style-2300-w-3-niva-na … 219/pd/D20LWBBBM/ да споделиш след повече време ползване как ти се струва.
Аз купих такъв за майка ми преди време, но беше под 50лв. Не съм яп итала доволна ли е обаче.
Да, имаше един период беше на страхотна цена. Ако е удобно може ли да я попиташ дали доволна Simple Smile
ще пиша отзива и. Тя е с много фина коса, бързо се омазнява и съответно вечно и липсва обем.

Аз също искам да купя за мен нов сешоар, не знам какво да гледам. Искам мощен, да издухва бързо косището  на дъщеря ми, че оствам без ръце зимата от нея.
Ще огледам скоро. Почти дочаках черния петък  hahaha Joy hahaha с минимален брой поръчки от миналия такъв  bowuu

# 362
Моля, ако някой си вземе Magistral, да сподели отзиви  bouquet !

# 363
ще пиша отзива и. Тя е с много фина коса, бързо се омазнява и съответно вечно и липсва обем.

Аз също искам да купя за мен нов сешоар, не знам какво да гледам. Искам мощен, да издухва бързо косището  на дъщеря ми, че оствам без ръце зимата от нея.
Ще огледам скоро. Почти дочаках черния петък  hahaha Joy hahaha с минимален брой поръчки от миналия такъв  bowuu

И аз на майка ми бях взела същия. Но не го ползва особено. Аз като съм при нея го ползвам и харесва. Но не мога да направя сравнение с Парлукс и подобни, то и не мисля че има база за такова, но си върши работата за парите. И аз го бях вземала на ниската цена. Приставката прави обем. Тази за тънката струя само можеше да е по-тънка, но пак успявам на майка ми косата да я изправя с нея и с четка и то сравнително лесно. Не знам честно казано какво точно трябва да гледам на сешоара, но този ми харесва.

# 364
  • Бургас/Пз
Много благодаря, момичета за отзивите за сешоара Simple Smile Ако го издебна на някое намаление може и да отстрелям един  Mr. Green

В Златна рибка до петък има 15 % намаление на ампулите на Напура за косопад. Взех си от тези за силен косопад, дано да ми помогнат. Смятам и домашната маска с мая да пробвам, та да видим, че много зле тоя косопад тази есен.

# 365
За сешоар силно препоръчвам Ремингтън Кератин терапи. От както го ползвам нямам нито едно възражение. Косата ми е страшно гъста, до рамото дължина. Издухвам я перфектно за около 10-15 Мин на средна температура и сила

# 366
  • Бургас/Пз
За сешоар силно препоръчвам Ремингтън Кератин терапи. От както го ползвам нямам нито едно възражение. Косата ми е страшно гъста, до рамото дължина. Издухвам я перфектно за около 10-15 Мин на средна температура и сила
А като свърши балсама с кератин какво се прави. Казано честно, ако ще е за такава цена, повече клоня към Парлукс.

# 367
Какви са предимствата на сешоарите Парлукс newsm78

# 368
Аз и Парлукс не заглеждам. Реално ползвам сешоар.....от 365 дни да речем 15   Mr. Green
не ми се инвестира голяма сума.
До 60-70лв. бих отделила, повече на този етап не.

beki81 Пробвай с някой протеин, щом нутритив на Керастаз така ти е отразява. Няколко пъти с протеин и ще видиш има ли разлика. Не ти знам наличйностите и възможностите за да препоръчвам.
или поне рестартирай с един хубав дълбокопочистващ като за начало.

# 369
  • Varna
Аз и Парлукс не заглеждам. Реално ползвам сешоар.....от 365 дни да речем 15   Mr. Green
не ми се инвестира голяма сума.
До 60-70лв. бих отделила, повече на този етап не.

beki81 Пробвай с някой протеин, щом нутритив на Керастаз така ти е отразява. Няколко пъти с протеин и ще видиш има ли разлика. Не ти знам наличйностите и възможностите за да препоръчвам.
или поне рестартирай с един хубав дълбокопочистващ като за начало.
От професионалните серии , нямам никаква наличност.
Нещо до 100 тина лева/шампоан,маска/.Финиши не ползвам , нито преси.
Посочете ми конкретен продукт , в чудо се видях Simple Smile

# 370
# 371
За мен е просто изключителна! Не мога да спра да я ползвам и ще я подновя със сигурност скоро единствена, защото се ужасявам като гледам намаляващите ми бутилки.

# 372
  • Пловдив
Търся ефективен шампоан против мазен пърхот за дъщеря ми. Аптечните не помагат и при чиста още коса се оделят по скалпа й мазни люспички.. Някой да знае нещо наистина действащо, че ми писна да я гледам така. Иначе тя от години ползва по-леки професионални серии, но пубертета явно започва и си казва думата... Mr. Green

На дъщеря ми купих http://www.arlen.bg/product/37/shampoan-protiv-mazen-i-suh-parho … ating-250-ml.html
Положението се пооправи и сега  косата и се омазнява на третия ден.

Освен това ползва хидратиращите Ш и М  Keune  So Pure и лилавите секси хеър.
Казаха ми, че е добре тинейджърите да ползват безсулфатни шампоани.

# 373
dudhen, благодаря ти, дъщеря ми сега ползва  Keune vital nutrition, като ги редува с червените Тиги. Иначе за пърхота днес й поръчах един такъв на Лореал за мазех пърхот... Да видим дали ще й помогне...  Praynig
Не се сетих, че Keune имат и противопътхотен шампоан... Иначе и аз й купувам главно безсулфатни. Понеже много харесва аромата на Тиги, сега й поръчах и зеления енергизиращ шампоан, да видим след червения и синия кой най-много ще й хареса... Joy
Аз да се оплача, че си докарах едно възпаление на скалпа...  Sick Не е ясно от какво точно, но най-вероятно от една маслена маска с кокосово масло в която добавих няколко капки етерични масла, които явно ми дойдоха силни за чувствителния скалп... После измих с детоксикиращия на Алтерна, но не вярвам да е от него, ползвала съм го и преди поне 2-3 пъти... Някой имал ли е проблеми с този шампоан? newsm78
Сега усещам едно дразнене, лек сърбеж, който се мести на различни места, някаква сухота и опъване... ooooh!

Последна редакция: вт, 04 окт 2016, 19:09 от lunna pateka

# 374
Аз имах такъв ефект от въпросния шампоан на алтерна още на второто поредно измиване с него. След като го спрях веднага се оправих.

Общи условия

Активация на акаунт