Професионални серии за коса - тема 109

• 91 740
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • Varna
Това са и моите любимци, въпреки, че косите ни са много различни.  Heart Eyes Hug

Беки, бих те посъветвала да избереш нещо от тях, но не забравяй да редуваш с нещо по-хидратиращо. Аз съм супер фен на Кюн витал нутришън- шампоан и маска(няма такова блаженство в банята  Heart Eyes), Чи инфра или пък Керастаз от оранжевата серия нещо. Това за редуване.

Ако Алтерна ти идват скъпи (те са си скъпи), или ичакай намаления, или заложи на Керастаз или Редкен като протеинова серия.

В момента имам много малко серии, но без алтерна не оставам, виждам края на шампоана и си го пестя сериозно  Mr. Green до черния петък.

Кюн витал нутришън - това протеинова серия ли е?

Благодаря ви за съветите.

Двоумя се между Kerastase Résistance и Кюн витал нутришън(ако е протеинова),
че в Арлен е на много хубава цена. Още се чудя кое да избера.
Но пак имам въпрос- протеина си го правя на всяко измиване докато свърши, или докато косата ми стане по твърда, или да го редувам с хидратация.
Моля препоръчайте ми и хидратираща серия,която да не ми слепва косата.

Извинявам се за лаишките въпроси,но сега тепърва ще се уча Embarassed

# 391
Благодаря момичета  bouquet
Записах ги и ще видя накрая.....И понеже мисля за хидратация да взема Кюн Витал нутришън, може да взема направо и Кюн  кератин  newsm78

# 392
Не  разбирам от състави, но аз я усещам по-скоро хидратираща. Най-вероятно е много добре балансирана  Thinking , съдържа житен микро протеин. Няма нищо общо с Архитекта, примерно. Аз бих ползвала архитект, докато не усетя сухота в дължините, някак остра и чуплива става по връхчетата, когато прекаля в протеина, тогава вкарвам 1-2-3 пъти хидратация и така.
Кюн кератин си я усещам протеинова, даже от силничките е при мен Thinking но не знам на вас как ще се отрази. Арлен имат мостри на Кюн, ако пускате нещо друго може да потърсите тестери..

# 393
Кератина на Чи и на мен ми изправи косата, ама направо стана гланц гладка Crazy никакъв обем, обаче и мека ми стоеше, не усетих никакъв протеин newsm78

Да питам момичетата, които ползват сега шампоан Денсифик има ли някаква промяна във формулата? Направо го усетих почти хидратиращ, а помня че преди повече от година имах проби, но беше в друга опаковка и наистина беше по-уплътняващ и леко пресушаващ. Thinking Снощи си го отворих новичък и ползвах само с олио за финиш, косата е мека, гладка, като след хидратация.

Последна редакция: ср, 05 окт 2016, 11:34 от Анонимен

# 394
  • София
Стига бе! Кой Кератин на Чи ви изправя косата? Златния ли? Пуу, ако е така, веднага го купувам  Mr. Green Да си имам "преса" без "преса"  Mr. Green

# 395
Точно златните, Вив, нямах нужда от финиш аз, така ме полираха. Grinning

# 396
  • София
Това е много интересно! Благодаря Линдичка  Hug
Все пак ще си го запазя като инфо, никак не харесвам Чи, но пък знае ли човек, вече косата ми е нетретирана и може да ми влияят различно. Толкова много неща от предишните ми любимци, в момента ми утежняват страшно много. Особено ако сложа повече маска/балсам, или поседя повече ... мале мила, не се отмиват и косата ми стои мръсна след това. Реално трябва да седя по няколко минути и да слагам не повече от орех.

# 397
И при мен е така, предишни любимци вече ми идват тежки.Само Алтерна са ми прелест в момента.Все пак редувам с една-две по-силни хидратации месечно, за да не взема да пресуша.

# 398
  • Бургас
Кератина на Чи и на мен ми изправи косата, ама направо стана гланц гладка Crazy никакъв обем, обаче и мека ми стоеше, не усетих никакъв протеин newsm78

Да питам момичетата, които ползват сега шампоан Денсифик има ли някаква промяна във формулата? Направо го усетих почти хидратиращ, а помня че преди повече от година имах проби, но беше в друга опаковка и наистина беше по-уплътняващ и леко пресушаващ. Thinking Снощи си го отворих новичък и ползвах само с олио за финиш, косата е мека, гладка, като след хидратация.
След 3-4 измивания само с него ще усетиш лекото пресушаване. Alterna Bamboo Volume -поредната серия от която не видях никакъв обем. Увеличавам черния списък- следващата проба Ливинг Пруф за обем.

# 399
Точно така, натрупването и пресушаването се усещат след няколко измивания.

# 400
Аз имам тези Чи и не са ми отваряни. Това ми е единствената серия, която не е отваряна все още. Да взема да ги отворя да се поизправя, че след бременността косата ми е много по-чуплива.

# 401
  • София
Да похваля маската К терапи рипеър на Лакме. Отдавна я търкалях в шкафа. От няколко седмици я ползвам. Хидратира добре, не отнема от обема и е плътна и икономична. Косата ми е дълга и тънка. Суха е и се заплита. Маската значително подобрява нещата.

# 402
  • Пловдив

Alterna Bamboo Volume -поредната серия от която не видях никакъв обем. Увеличавам черния списък- следващата проба Ливинг Пруф за обем.
И аз не усетих никакъв ефект от този на Алтерна,сподели като пробваш Ливинг Пруф какъв е резултатът.

# 403
Вив, и аз съм така, вече почти не слагам балсам, камо ли маска...подхранвам косата с кокосово масло веднъж седмично и съм ок засега по тази схема. Минавам на режима на City Mr. Green Hug пък като отгледам още педя коса ще слагам маски без опасения. Laughing

# 404
Аз да похваля хидратиращата серия на Мароканойл.. Е няма такава миризма, вече втори ден косата ми мирише на тях, макар да готвих супа при това... Mr. Green Освен това направих експеримент и смесих маска и балсам и така нанесох, постоях повечко и косата ми е много по-добре хидратирана отколкото само с маската... Heart Eyes Абе обожавам ги и това е... Малко с крема им не се спогодихме, но пък нанесен след серията се държи добре... Иначе ми идва малко протеинов и ми клечкосва косата..; Mr. Green
Някой може ли да ставни хидратиращите Мароканойл и новите Макадамия, моля... Сякаш искам и тях да пробвам, свърши ми отдавна старата маска Макадамия и се чудя...  newsm78
Вчера си поръчах балсама Фул на ЛП, да си направя серия с шампоана, дано не ми дойде слаб... Като ги пробвам, ще споделя... Все търся с какво да заменям хидратиращите на Керастаз, че нещо в последно време не се разбирам нито с шампоаните, нито с маските... От шампоаните - сърбеж, от маските - хвърчаща коса като перушина, без плътност и обем... Само ампулките Денсифик са ми любими, фузио-дозите и те нямат уау-ефект вече...  Thinking
А на Алтерна хидратиращите са ми номер 1... Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт