Професионални серии за коса - тема 109

• 91 509
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас / София
Аз получих тениска и -20 на О Райт . Смятам да се възползвам от намалението . Аз ако знаех, че има щях да си поръчам направо шампоанът за обем с кафе .

# 61
  • Пловдив
1. Не ползвам.
2. Без промяна, макар да бях цял месец на море. Разчитах на шапка и изкарах без слънцезащитна серия тази година. Но доста изсветля,
3.
*Хайверените Алтерни - Мойсчър и Рипеър.
*Старата маска Макадамия - обожавам я. Чакам да я заредят в ЗР или енцо 500 мл. и ще се запася
*серия Олео релакс
*Еластисайзър с нероли
и други, това на пръв размисъл

От москри пробвах лилавите Про файбър - Ш и М. Много икономични. Маската е изключително гъста и 15 мл ми стигнаха за моята дълга коса. Шампоана е много изглаждащ и го усещам добре хидратиращ, създава усещане, че може да се остане само с него. След като косата ми изсъхна обаче я усетих сякаш утежнена, накъдрена и бухнала. Но на 2рия ден - перфектна. Отлична хидратация, перфектна форма, права и гладка, без фриз.  Имам за още едно пробване и ще видя как ще е - ще се слага ли в листа чакащи или ще я отпиша.

Bella, при теб как се държи серията? Относно накъсването - ефект?

Имам да пиша за още нови неща, но друг път, че нямам време.

# 62
1. Какви балсами без отмиване сте ползвали и как са Ви се отразили?
имам 2 на Макадамия-летният и обикнов.и двата ми харесват но не съм ги ползвала повече от 5-6 пъти.
Броя за такъв продукт и детанглърът на Маракеш-много ми харесва.
2. Как бихте определили състоянието на косата си след лятото?
няма промяна.
3. Настоящите Ви "ТОП 3" продукти са?
Мароканойл
Мароканойл
Мароканойл  Mr. Green
всичко:олио,хидратираща серия,смуут серия,сух шамп.,протеиновата маска.

Пробвах Митик ойл крема-старият продукт-една любима съфорумка  Heart Eyes ми беше изпратила преди месеци а все не стигах до него  Embarassed Много го харесах,даже повече от Нектар термик който е супер популярен тук  по незнайни за мен причини  Mr. Green

Рибата наистина се представиха супер.Тениските са готини-отпред пише "косата ми е жестока" а отзад има линийка за измерване на дължината на косата  Peace

# 63
Като стана дума на O'right, някой ползвал ли е серията с кафе за хидратация? Нещо ме сърбят ръцете да я пробвам.. Blush Mr. Green

# 64
Аз пък загледах новата серия в ЗР, чудесно звучи.
Скрит текст:
"Eprouvage е ново поколение грижа за коса със стволови клетки, разработена от създадетлите на Macadamia Professional. Обогатена с клинично доказани активни съставки, линията се бори с косопада и процесите на стареене и изтъняване на косата. Eprouvage намалява осезаемо загубата на коса, заздравява скалпа, стимулира растежа и уплътнява видимо косата. "

Ама ще чака, че съм се засилила към Марокана сега. Заради тренировките започнах да я мия всеки ден, при това за моя изненада дори и след двуразовите на вечерта косата ми изглежда като току-що измита, само по скалпа чувствам дискомфорт. Днес я скъсих малко, два пръста, обаче много се освежи.

# 65
  • Бургас / София
Моята фр-ка ми каза, че косата ми е станала доста суха в краищата, дано новият Митик Ойл ми действа добре. В събота ще пробвам  Peace

# 66
  • Пловдив
Удържах се и нищо не си поръчах, имам доста неща и списък с желания, не спешни и чакам по-добри оферти Simple Smile Иначе браво на ЗР, много хубави подаръчета, а Арлен вече нещо не ме кефят и не съм пазарувала от тях от началото на пролетта.
Да споделя за маската на Ливинг Пруф Рестор , която имах възможността да пробвам (2 или 3 пъти) това лято. Много гъста и неикономична,  трудно се разнася, обаче ефекта е чудесен - много добра форма на косата, права, гладка и без фризита. Усещам я по-скоро балансирана към протеинова, но без да пресушава. Дори и след сън косата има форма. Бих я купила, при добра оферта, защото за моята дълга коса количеството не е много, а цената - не малка.

Може ли да съпоставите сериите Терапист, Хайверените Рипер на Алтерна и лилавите Про файбър?

След почивка от Керастаз сега мисля да се сдобия с някой техни серии. Поднових Олео релакс, сега се чудя на Тераписта Simple Smile

Голямо затишие в темата Sad

# 67
  • София
Мацки, кремчето 5 в 1 на Ливинг как се държи на косата? Протеиново?

Ох, имам и аз поръчка от Рибоци, обаче нямам време да отида да я взема. Какъв ли е подаръка ми  Crazy Искам тениска, дано не е от Плексите ...

# 68
Вивиан,  аз съм фенка на това кремче Mr. Green  При мен се държи хидратиращо - косицата ми става много мекичка, но без да я сплесква и много приятна на пипане. Любим финиш крем ми е Heart Eyes

Слагам едно изпомпване защото при по- голямо количество ми клечкосва Peace

# 69
По въпросите:
1. Ползвам редовно някакъв спрей на суха коса преди разресване, по-този начин предотвратявам накъсването. Някой спрейчета обаче не стават за суха коса- правят косата клечкосана и като мръсна (например зеления спрей на Секси хеър, спрейчетата на Joico). Харесвам Л2, спрея на МШ, имам много добри попадения от непрофесионални продукти, например HD live style, Oyster, Alcina и други. Харесвам много двуфазните сприйчета, не утежняват и хидратират косата.
2. Косата ми доста се промени в последно време, не от лятото, тук нямаше топло и дълго лято. По-скоро се промени от продуктите, които ползвам. Не понасям протеини, даже балансирани серии я правят като кукленска. Но поне стана една идея по-плътна...
2. Топ-продукти:
- хидратиращи Алтерна
- хидратиращи Шу Уемура
- ампулки Денсифик
- финиши на Керастаз - СС-крема, Нектара и Кератин термик
В последно време не се разбирам с никакво олио, а имам поне 7 вида!?! И на мокра и на суха коса не ми хидратират и косата става от тях даже по-фризи и хвърчаща, изпръхнала... Не знам защо така се получава... newsm78 Mr. Green

# 70
По принцип функцията на олиата не е да хидратират, те запечатват само косъма най общо казано, и ако косата не е предварително подхранена и овлажена се получава обратен ефект.
При менрезултата от олиа най-често е същия както при Лунна и вече тотално се отказах от такива продукти. Е, имала съм и добри моменти с Наши, Марокан, Вела лукс, но не всеки път  Simple Smile

# 71
  • Бургас / София
При мен олиото на Марокан никак не утежнява, а напротив прави ми косата бухнала и обемна и малко суха. Същото и с Кенди Ойл на Алтерна Simple Smile

# 72
И аз съм така с олиата последно време, а преди ми правеха косата чудесна.  Rolling Eyes В момента единственото, което ми харесва, е Матрикс Амла, всичко друго ми прави косата мазна дори в минимални количества. Антикласацията ми водят орофлуидо и сухото на Алтерна.

Хвърлила съм око сега на:
http://www.beautyexpert.com/kerastase-resistance-ciment-thermiqu … 0ml/10988048.html
http://www.beautyexpert.com/kerastase-nutritive-serum-oleo-relax … 5ml/10444819.html
http://www.beautyexpert.com/l-oreal-professionnel-pro-fiber-re-c … 0ml/11324132.html
Мнения?

Онзи ден ми пристигнаха Кахм на Маракеш, които си бях заплюла от бая време, но ще ги почна след като поразчистя някои наличности.  Blush

# 73
Linda, права си, че олеото само по себе си не хидратира, но поне преди ми правиха косата по-гладка, прибрана и з блясък... Сега след измиване и финиш косата е мека, жива, хидратирана и на почти суха коса ако сложа малко олио по дължините и провалям всичко. Косата веднага става фризи, пухкава и съвсем различна от без олио... Даже след Алтерна, олеото успява да развали винаги добрия иначе резултат.. Затова сега съм само на крем-финиши на влажна коса и спрейчета за другия ден след миене на суха коса... Peace

# 74
На мен пък олиата ми действат добре Grinning Напоследък редувам само това на Sexy hair и Nashi. Слагам винаги на мокра коса, а веднага след това термо или хидратиращия крем на Марокан.

Вчера се измих с Архитект. От доста време не бях виждала косата си толкова обемна и начупена. Като дете ми беше такава Laughing Май шампоана го харесвам повече от Терапист Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт