Професионални серии за коса - тема 109

• 91 497
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Ох, извинявай! Моя грешка от недоглеждане. Не знам къде видях матрикс.  Embarassed Много ми се искаше да опитам нещо ново, но може да заложа на сигурното, а любопитството за нова марка да си задоволя на Черния перко, който предстои. Дано да има хубави намаления като миналата година. Благодаря, че се включихте с мнения, страхотни сте!  bouquet

# 46
Ами като спомена, на Матрикс маслата също са хубави, от серията Биолаж имах и розовото с таману и това за всеки тип коса с моринга - леки, но подхранват и не ми утежняваха.

# 47
Здравейте, момичета! Моля, за съвет!  bouquet Двоумя се между новото олио за всеки тип коса на Лореал и така хваления напоследък еликсир на Маракеш. Досега ползвах Лореал-старата версия и съм доволна, омекотява, без да омазнява....
От новите Митик, имам това с блестящи частици, но го ползвам само за тяло. На косата не ми допада като го сложа.
Имах старото Митик и сравнено с Маракеш, много повече харесвам второто, а с Макадамия са ми фаворити (измежду Мароканойл, Керастаз за боядисана коса и Кюн сатин ойл). Имам ето това: https://www.zlatnaribka.com/marrakesh/original-chuvstveni-podpra … ir-original-60-ml
Намирам го напоително (не просто оставащо замазано усещане) и много добре прибиращо фризитата. Но моята коса е боядисана и сравнително третирана. Може би Линда е права и е възможно да ти дойде тежко.

# 48
А каква е разликата между трите вида на Маракеш, освен в аромата? Не виждам разлика в описанията. newsm78

# 49
Само ароматите са разлика в сериите. Peace

# 50
Аз си взех с цитрусовия аромат, от тогава съм заклет фен на марката  Heart Eyes
Взех си олиото на Митика с блестящи частички, голямо разочарование, косата ми е клепнала и мазна, ще си го ползвам само за тяло. Или ще слагам по мъничко на щерката, че тя го избра по кифленски  hahaha

Поръчах си витамини Макси Хеър и лосион Rene Furterer Complexe 5, той как се нанасяше? С лек масаж на скалпа като преуош?

# 51
  • Бургас / София
Кое е олиото на Митика с блестящи частици аз имах шампоанът и той ми утежняваше?

# 52
Ето го  Peace
И по тялото като се разнесе доооста блести, не ми допада  Tired

# 53
Ето го  Peace
И по тялото като се разнесе доооста блести, не ми допада  Tired
А по косата как е? Утежнява ли?
Отдавна съм му хвърлила око, ама все не стигам до него.

# 54
  • Бургас / София
Тези даже не съм ги погледнала сигурна съм, че утежняват . Много малко масла не утежняват такива са Мароканското, Алтерна Бамбук и Керестаз жълтият Елексир Ултим и за обем (това са моите любими, сигурна съм че има и други попадения) . Мария, благодаря за мненията, радвам се като нови момичета се включват, щом тези продукти ти утежняват, а новият Митик Ойл шампоан не, значи мисля че и на мен ще ми е добре, дано  bouquet

# 55
На мен олиото на Маракеш, и то лекия вариант, ми беше тежко. Бих го сравнила с класическото на Макадамия. От новите Митик имах за боядисана коса и беше много хубаво, омекотява, дава страхотен блясък и не утежнява изобщо.
За кое олио на Маракеш говориш? Аз разбрах, че пита за серума за цъфтеж, а той не е олио Laughing
От скоро имам серума, доволна съм като ефект за сега...само не ми харесва консистенцията Sad Бял на цвят крем, гъст като балсам. По ми е лесно с олио

# 56
Аз разбрах, че като се колебае между Митик и Маракеш, става дума само за олио, пък и след като стана дума за различните аромати...серума е само ориджинал. Peace

# 57
  • София
Само ароматите са разлика в сериите. Peace

Боже, това сега го разбирам  Laughing ooooh! Винаги съм си мислила, че има разлика и във формулите  Crazy

Мимка,  Hug Heart Eyes Радвам се да те видя тук!  Hug

1. Какви балсами без отмиване сте ползвали и как са Ви се отразили?
Ползвала съм на МШ, но не ми допада, прави косата ми тежка и мръсна, дори когато се боядисвах и беше зле. Също и на Лейбъл М, отново не ми допада. По-лек е, не се усеща, но аз просто не обичам такива продукти.
2. Как бихте определили състоянието на косата си след лятото? По-дорбе, по-зле, същата? Каква е причината?
Същата ми е косата, може би само в крайчетата е малко по-сухичка.
3. Настоящите Ви "ТОП 3" продукти са?
- СС кремчето на Керастаз
- Оранжевата маска на Тиги
- Хидратиращия крем на Марокан

# 58
   Охооо, 4 страници...

1. Не използвам балсами
 2. Косата ми е малко по-суха, но вече се посъвзе.
 3. Шампоан и маска лилава серия Профайбър и серум на същата серия

Относно коприната на CHI - какво прави тя за косата ви...рових, не мога да се ориентирам. Споделете Praynig

Похвалете ми крем, спрей...за обем в корените. Гъста ми е косата и много обемна, но корените слягат бързо.

Интересувам се и от крем за къдрици.

От тези продукти за обем и къдрици доволни ли сте:
http://www.enzo.bg/tigi/bed-head-superstar-stilizirassh-preparat-za-obem/
http://www.enzo.bg/tigi/bed-head-styling-krem-gel-za-obem/

Последна редакция: ср, 14 сеп 2016, 11:16 от Кашарел

# 59
Момичета, аз все пак да се похваля, че не издържах на любопитството и си взех еликсира на маракеш ориджинъл. Повече ми хареса с аромат на кокос, но имам оригиналните балсам и шампоан и нямаше да се съчетаят добре двата аромата. Нанесох малко на суха коса и съм доволна на първо четене, не ми утежни и омекоти много приятно косата. Тази вечер ще го пробвам след като си измия косата, надявам се на същия ефект.
Аз питах за олиото на Маракеш, но мненията за серума също ще са ми от полза.  bouquet
Между другото Рибката добре се представиха за рождения си ден- при всяка покупка се тегли скреч карта и получаваш подарък. Покрай моите покупки баба ми намаза две бои за коса Лакме, а за мен има сладка тениска, с която ще се разхождам вкъщи.  Mr. Green Другите подаръци са били Л 2 на Лакме, 10% отстъпка от следваща покупка, продукт на макадамия, но не разбрах какъв, заедно с талон за отстъпка -20% от новата серия с кафе на Орайт, ако някой го иска да свирка. Между другото не мога да разбера защо даден продукт в сайта им е изчерпан, а в магазините е наличен.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт