Професионални серии за коса - тема 109

• 91 458
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря на Епона за чудесната тема bouquet
1. Какви балсами без отмиване сте ползвали и как са Ви се отразили?
За цъфтящи и заплитащи връхчета на Маракеш.Стана ми любим Heart Eyes
2. Как бихте определили състоянието на косата си след лятото? По-дорбе, по-зле, същата? Каква е причината?
Определено нямам поражения.На плажа обилно намазана с някое олио или крема СС на Керастаз, след  плаж измиващ балсам на Ливинг прооф или Наши арганова серия.Никакво използване на сешоар.
3. Настоящите Ви "ТОП 3" продукти са?
Серията Нектар Термик, хидратиращия шампоан на Мороканойл и хидратиращата серия на Маракеш

# 31
1. Какви балсами без отмиване сте ползвали и как са Ви се отразили?
Дитанглъра с цитрус и нероли на Джон Мастърс
2. Как бихте определили състоянието на косата си след лятото? По-дорбе, по-зле, същата? Каква е причината?
Хич и не ми се говори.  Mr. Green

Топ, топ, колко да са топ, но приемрно комбинацията от ш Дензифик + хайверния хидратиращ балсам на Алтерна ми е супер комбинация към момента.

Някой ползвал ли е това спрейче на Ливинг Прууф?
Има ли го споменатият ефект на термозащита и фиксация:

http://www.arlen.bg/product/3557/termozashtita-za-stayling-i-fin … -spray-148ml.html

# 32
  • плевен
Здравейте момичета!Влизам в темата с молба.Напоследък косата ми изглежда доста изтощена,суха и без блясък.Ползвам масова козметика за коса,но май вече трябва да прибегна към нещо по-качествено.Моля да ми предложите някакъв шампоан,серум или маска .Мога да дам до 20 лв за продукт.Благодаря предварително на всички,които ще ми отговорят.
П.С-Същата молба отправих и в друга тема,моля за извинение ако не съм постъпила правилно.

# 33
Веси, а боядисваш ли се? С фин или плътен косъм?
-Ето тази серия е масово харесвана и много приятна https://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/intense-repair--za-suha-kosa , мисля си, че ще ти пасне най-много и ще ти допадне.
-Макадамия също са хубави, като има и за тънка коса https://www.zlatnaribka.com/macadamia-natural-oil/weightless-moi … ure-za-tanka-kosa и за плътна https://www.zlatnaribka.com/macadamia-natural-oil/nourishing-moi … na-do-platna-kosa , има и още за различни нужди, разгледай ги...
-Ако се боядисваш, може и това да пробваш, но е лека серия https://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/vitamino-color- … a-boyadisana-kosa
-Про файбър сериите пък са сравнително нови и също са според нуждите на косата https://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/pro-fiber

# 34
vesi@, в този ценови диапазон ти препоръчвам някоя от сериите на Лореал професионел-може би интенз рипеър или витамино колор.

# 35
  • плевен
Благодаря ви!Ще разгледам предложенията ви. Косъмът ми по принцип е нормален, боядисвам се.

# 36
Момичета, моля ви ако някоя е имала или има и класическата и мини четка Тангъл Тийзър да сподели има ли разлика и в големината на бодличките или е само външния размер различен. Една позната ме пита, но аз имах само малката с капаче.

# 37
  • Чукарландия
Благодаря за новата тема, Епона! bouquet
1. Какви балсами без отмиване сте ползвали и как са Ви се отразили? - не използвам балсами без отмиване.
2. Как бихте определили състоянието на косата си след лятото? По-дорбе, по-зле, същата? Каква е причината? - косата ми е същата. Не съм използвала специални слънцезащитни серии, но и не съм била много, много на слънце. Грижих се за нея каакто обикновено, дори и повече, но имам единствено проблем с накъсването, вследствие от ползване на преса, без която не мога. ooooh!
1. Лилавата серия Профайбър на ЛП.
2. Хидратиращата серия на Марокан.
3. Серията Терапист на Керастаз.

# 38
  • Бургас / София
Аз си поръчах новият шампоан Митик Ойл за нормална до фина коса . Утре ще пристигне и в петък или събота ще дам отзив, напълно излишна покупка предвид сегашното положение на косата ми . Имам си и хидратиращи и протеинови серии, които ми се отразяват перфектно, но исках малко да се поглезя, че отдавна не го бях правила откъм продукти за коса, дано ми хареса  Heart Eyes

Веси и аз като setony ти препоръчвам да погледнеш Макадамия хидратиращите, евтини и качествени  Peace

# 39
Здравейте, момичета! Моля, за съвет!  bouquet Двоумя се между новото олио за всеки тип коса на Лореал и така хваления напоследък еликсир на Маракеш. Досега ползвах Лореал-старата версия и съм доволна, омекотява, без да омазнява. Имам и един финиш на Биосилк с маракуя, но е ужасен. Не знам как ще го изхабя-положителните му качества се свеждат до страхотния аромат и до там. Косата ми е финна, до средста на гърба, не я третирам с нищо и доста се оплита, склонна към цъфтеж.
Доволни ли сте от новата(макар че вече е стара версия Grinning ) на маската за всички типове на Макадамия? Вчера забелязах, че имам предимно комплекти от шампоан и балсам и ми трябва маска, която да съчетавам с шампоани, чиито маски съм привършила преди тях. За тази цел преди време си купих Лореал Лис, но не се спогаждаме.

# 40
  • Бургас / София
Ина мисля, че тук имаше доволни от новата версия на Маската на Макадамия, но като цяло старата си я уважават повече. Иначе и аз съм хвърлила око на новата маска за тънка коса  Peace

# 41
Благодаря, cityofangels! И аз много я харесвах старата, но смениха състава заради поскъпването на долара и се почувствах силно засегната като потребител   Mr. Green и не съм я поглеждала от поне 2години, но ми омръзна само да купувам продукти, които да не удовлетворяват нуждите на косата ми и да трупам в шкафа ooooh! ще я помисля до утре и ще реша.
Май ще рискувам отново и ще взема Маракеш вместо Лореал. Надявам се само да не стане като с това на Биосилк. От кой елексир точно сте доволни? Ще съм благодарна за линк.  bouquet

# 42
На мен олиото на Маракеш, и то лекия вариант, ми беше тежко. Бих го сравнила с класическото на Макадамия. От новите Митик имах за боядисана коса и беше много хубаво, омекотява, дава страхотен блясък и не утежнява изобщо.

# 43
LINDA, серията Oil wonders на matrix ли визираш?
Преди доста години съм ползвала малка опаковка от олиото на Макадамия и май ми харесваше. Може би трябва да се насоча към него  Crazy съвсем се обърках какво искам. Жалко, че не предлагат малки разфасовки от този тип продукти на повече марки. Много олиа са ми любопитни за проба, но тези опаковки от по 60- 100мл нямат свършване. ooooh!

# 44
Митик, не Матрикс. Нали за олио на Лореал питаше?

Общи условия

Активация на акаунт