Професионални серии за коса - тема 109

• 91 465
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за темата  bouquet

Аз ще пропусна въпросите, защото не ползвам балсами, само олеа, мнение за любими продукти нямам, защото все още експериментирам, а за лятото - ужасен ужас, затова и се озовах в темата  Flutter

Да споделя за Saphira, накратко - разочароващо. Шампоана беше Saphira Keratin Moisturizing, мирише страхотно, усещането след измиването също беше много добро. Олиото изобщо не го усетих, все едно не съм сложила, може и мострата да не ми е била достатъчно. На първия ден косата беше подредена, но без обем и блясък и със сухи краища, на втория си беше направо смачкана цялата.
Днес направих рицинова маска, измих с митика и сложих от аргановото на Ниши, сега пак е блестяща и жива  Heart Eyes
Сега чета темите за косопада, остана да овладея и него и ще стане чудно!
Видях някои много симпатични девойки тук, Вив, Сет  bouquet

# 16
Благодаря за темата bouquet

1. Какви балсами без отмиване сте ползвали и как са Ви се отразили?
- Не ползвам.
2. Как бихте определили състоянието на косата си след лятото? По-дорбе, по-зле, същата? Каква е причината? - Определено е по-добре. Благодарение на цялата слънцезащитна серия на Керастаз (шампоан, маска, спрей и СС крем), които ползвах на морето. Наскоро пък взех и връхчетата и живна още повече. Стана доста по-плътна и обемна  Simple Smile
3. Настоящите Ви "ТОП 3" продукти са?
- Кератин термик и маска Дисциплин
- Серията Хроноложист
- Хидратиращият крем на Марокан

# 17
1. Какви балсами без отмиване сте ползвали и как са Ви се отразили? - Не ползвам.
2. Как бихте определили състоянието на косата си след лятото? По-дорбе, по-зле, същата? Каква е причината? - След лятото, освен слънчевите лъчи, честото ми ходене и на солариум, влошава състоянието на косата, става адски суха. Лек няма. С какво ли не я мажа  Naughty
-Хрома рич маска и шампоан
- шампоана Студио блонд за след изрусяване (кисел шампоан; страхотен състав, точно "кисел". Ползвала съм няколко уж кисели, за след боя, този е страхотен!)
- СС крема Керастаз

Притежател съм на така нашумялата оранжева маска на Тиги, маслената за боядисана коса. Дума и лаф да не става, че наподобява Нутритермик на Керастаз  Naughty Косъмът ми я определи за балансирана към протеинова, като цяло не съм впечатлена. Все пак косата ми търси хидратация, така че и това може да е причината за отрицателния ми отзив.

# 18
Благодаря за новата темичка  bouquet
Балсами без отмиване съм ползвала МШ ( ако е балсам без отмиване) и Л2 като с първия косата ми ставаше ужасна..заплитане, сплъстяване. Л2 обаче е страхотен.
След морето косата ми е същата, даже там ми беше по добре. Използвах само оранжевите Чи, къдреше се страхотно.
Топ 3 не мога да кажа, че имам. Използвам от дълго врееме едни и същи продукти, като ги редувам.Сменям само финишите Simple Smile

# 19
В момента ползвам серума на Маракеш Original, по-скоро съм доволна, но ми трябва още набюдение.
2. Как бихте определили състоянието на косата си след лятото? По-дорбе, по-зле, същата? Каква е причината?
Малко по-зле беше, не слагах всички продукти, които взех за защита. Но с повече грижи и малко скъсяване оправих нещата.
Еластисайзър на Philip Kingsley
Ежедневен стимулатор за скалп и фоликули Alterna Caviar Clinical Daily Root&Scalp Stimulator
Шампоан и балсам за обем и плътност Philip Kingsley Body Building - изненадана съм от ефекта. Обема не е повече от другите шампоани, но за сметка на това косата ми е по-подредена, не хвърчи като преди и е добре подхранена.

# 20
  • Пловдив
Не използвам
2. Как бихте определили състоянието на косата си след лятото? По-дорбе, по-зле, същата? Каква е причината?
Косата ми е същата,само дето капе!

Kerastase discipline - без сулфати
Kerastase touche finale
elasticizer philip kingsley

В голяма чуденка съм кое от всичките да взема за моя косопад:

https://www.zlatnaribka.com/intenzivna-grizha/napura-intenzivna-grizha/napura-t|0-anagen-post-terapiya-za-rastezh-na-kosata-1br-h-8-ml

https://www.zlatnaribka.com/intenzivna-grizha/napura-intenzivna-grizha/napura-t|2-energy-post-terapiya-protiv-silen-kosopad-za-normalna-kosa-1br-h-8-ml

https://www.zlatnaribka.com/intenzivna-grizha/napura-intenzivna-grizha/napura-t|00-stamigen-pre-terapiya-za-vazstanovyavane-na-folikulite-1-br-h-8-ml

https://www.zlatnaribka.com/intenzivna-grizha/napura-intenzivna- … pad-12-br-po-8-ml

И с кой шампоан да комбинирам?  newsm78

# 21
Епона, благодаря за новата тема  bouquet
Миме привет, добре дошла в манията  Hug
На записването:
-Л2 -свежо ухание, никакъв резултат, не ми утежняваше, но и нищо не видях като ефект;
-МШ -двуфазния балсам без отмиване, прекрасно сладоледен аромат, който все пак омръзва, ако не искаш да ухаеш все сладко.Иначе като ефект и блясък и жилавост и лесно разресване.Новият им с лайка също е добър, но по-лек.
-На Джойко, от К-Рак серията, имах периоди в които косата ми много го харесваше, но и такива през които ми утежняваше, като цяло добър продукт.
-На Чи от кератиновата серия - трудно налучквах количество, което да не ми утежнява;
-JMO цитрус и нероли - суперсвежо и леко кремче, приятно, не ми утежняваше;
2. Как бихте определили състоянието на косата си след лятото? По-добре, по-зле, същата? Каква е причината?
Състоянието на косата ми след морето е по-добро.Отидох с лека сухота и голям страх, че ще се засили.Въоръжих се тежко -Нутритермик шампоан, маска, нектар термик млякото, СС кремът на Керастаз, Олео релакс серумчето, Сахара сухото олио на Орофлуидо.Продуктите и грижите си заслужаваха, върнах се без поражения и без суха коса.

3. Настоящите Ви "ТОП 3" продукти са
Нектар термик, Кератин Термик, СС кремът - Керастаз

# 22
  • София
Благодаря за новата тема!  bouquet

1. Какви балсами без отмиване сте ползвали и как са Ви се отразили? - Ползвам и много харесвам Редкен Анти Снап и Реконструкторът със Зелен чай на Афоджи. И двата ги поддържам винаги налични. Иначе съм ползвала, но не съм повторила, защото не са ми харесали на Джойко от серия К-Пак, на Чи Каратиновия мист и Л-2 на Лакме.

2. Как бихте определили състоянието на косата си след лятото? По-дорбе, по-зле, същата? Каква е причината? - Косата ми след лятото е в добро състояние. За защита ползвах СС крема на Алтерна и подстригах около 3-4 сантиметра. Косопад засега нямам, но слагам превантивно ампули Аминексил.

- От шампоаните - Денсифик на Керастаз
- От маските и балсамите - Цимента на Керастаз
- От финишите Редкен Анти Снап и Реконструкторът със Зелен чай на Афоджи

# 23
Докато се начудя и изпуснах -20% на Марокан в Алтерна..
мноого ме е яд
в ЛФ ги има и излизат дори на нормалната цена ...!!! като намалената в Алтерна НО.. не доставяли до БГ
егати късмета Crossing Arms

# 24
мноого ме е яд
в ЛФ ги има и излизат дори на нормалната цена ...!!! като намалената в Алтерна НО.. не доставяли до БГ
Арлен  Hug

# 25
мноого ме е яд
Hug
И мен супер много ме е яд, че пропуснах промоция, ама тази на Керастаз в ЛФ.  Close

# 26
За мене при всички случаи е най-добре косата да се подхранва с ампулки - по-концентрирани са и ако са са сполучливи като серия за твоя тип коса, няма грешка.

Аз от ампули най-много съм доволна от тези на Сери, всеки път ги хваля. Иначе морето при мен води пък до доста сериозно изсушаване. Пак си взех на L'Oréal маската http://www.enzo.bg/loreal-professionnel/serie-expert-absolut-rep … no-uvredena-kosa/

# 27
  • Пловдив
Благодаря за новата тема!

- не харесвам такива продукти. Отвреме навреме ползвам Л2, но нещо напоследък ми разхвърчава косата. Преди имах и маска без отмиване на Наши, но ми правеше косата отвратителна, все едно не е измита.
- след морето косата ми беше ужасна. Въпреки че използвах СС крема на Керастаз и доста хидратация, стана много суха и хвърчаща. Сега вече е ОК, успя да се съживи.
- за момента най-добре се отразяват червения серум Pro fiber, крема Restore Living proof, серума Олео Релакс. Ще добавя и още няколко любими продукти - лилавата серия Sexy Hair, хидратиращия ш-н на Мороканойл, серията Redken Extreme.

Бих искала да попитам кои продукти от серията Kahm на Маракеш ви харесват най-много и как ги усещате като действие?

# 28
  • Бургас / София
В рибата има намаление чудя се на новият Митик Ойл, Мария тука коментира серията, че се държи прилично  на нейната подобна коса на моята, а някои друг с мнение за нея  Hug

# 29
Аз сега чета и назад темите, препрочитам си по няколко началото и на първата страница, не ми помага, искам всичко  hahaha

Видях, че в предната тема сте коментирали лака за коса Loreal Elnett, видях и колко е в арлен  Shocked. Любопитното е, че тук е 8,5€, а адреса на фирмата е на Витошка. Ако някой се интересува, ще погледна точния адрес и името на фирмата, кой знае, може пък и да го предлагат на място  Peace

Общи условия

Активация на акаунт