Професионални серии за коса - тема 109

• 91 621
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
А можете ли да ми препоръчвате някакви дълбокопочистващи шампоани?колко често се ползват те и как да разбера,че се налага да ползвам такъв?
И аз препоръчвам този на Лейбъл M. Използвам го 2 пъти в месеца.
Ползвала съм и този на Лакме, но не ми допадна. В темата съм виждала, че хвалят и на Mediceuticals.

# 106
Много ви благодаря за съветите!Никога досега не съм ползвала такъв тип шампоан  #Crazy Чета доста добри отзиви за продуктите на Наши , ако някой ги ползва може ли да изрази мнение?И също откъде се купуват?Аз съм от много малък град в Родопите и най-много ме устройва онлайн пазаруването.Потърсих в Ензо,но там имав наличност само стилизиращи продукти на марката ooooh! newsm78 newsm78

# 107
Много ви благодаря за съветите!Никога досега не съм ползвала такъв тип шампоан  #Crazy Чета доста добри отзиви за продуктите на Наши , ако някой ги ползва може ли да изрази мнение?И също откъде се купуват?Аз съм от много малък град в Родопите и най-много ме устройва онлайн пазаруването.Потърсих в Ензо,но там имав наличност само стилизиращи продукти на марката ooooh! newsm78 newsm78
Не съм ги ползвала, но съм виждала техни продукти в тези два сайта:
http://beautyexpert.trial4.summercart.com/
http://beautyshop.bg/search.html?phrase=nashi

# 108
Аз отскоро съм с ДПШ на Goldwell и също много добро попадение, с хубав състав е, ефекта е като с любимия и на мен на Лейбъл м, но аромата е много свеж - на грейпфрут. Мириса на лукчета понякога не ми се нравеше в Лейбъла.
Наши може да се поръча от фейсбук страницата им. (Nashi България мисля беше)

# 109
  • София
Браво на Епона за красиво оформената ни есенна тема  bouquet

1. Какви балсами без отмиване сте ползвали и как са Ви се отразили?
Нямам много опит с тях. А и не правя разлика между тях и спрей финишите (21 в 1, напр.). За фина коса би трябвало да са добри, но ако не намажа нещо след шампоана, което се плакне след това, все имам чувството, че оставям косата си гола.

2. Как бихте определили състоянието на косата си след лятото? По-дорбе, по-зле, същата? Каква е причината?
Същата е като цяло. По всяко време на годината ми се изсушават краищата като резултат от боядисването.
За превенция се грижа против поражения от слънцето - редувам олео финиш и СС кремчето на Керастаз. Повечко хидратация.

3. Настоящите Ви "ТОП 3" продукти са?
Все същите - хидратиращите Алтерна Хайвер ш и б; Медисютикълс ДПШ; ампулките на Наши. Голямото ми е откритие е едни ампули, които позволяват по-добро първоначално покритие с боя на белите коси, на които не мога да си спомня марката, обаче.

# 110
Здравейте! Благодаря за темичката  bouquet !
1. Какви балсами без отмиване сте ползвали и как са Ви се отразили?
Ползвала съм Л2, аромата за мен е трудно поносим, не видях особен ефект в/у косата. Харесвам действието на спрея на Keune So Pure recover, слагам го и в/у други серии.
2. Как бихте определили състоянието на косата си след лятото? По-дорбе, по-зле, същата? Каква е причината?
Същата ми е косата, но доста израсна и има нужда от ножица.
3. Настоящите Ви "ТОП 3" продукти са?
- СС кремчето на Керастаз
- Лятната серия на Макадамия
- Шампоан и спрей против косопад на Медисютикъл

# 111
От коя серия на Pro Fiber сте доволни ?Лилавата подходяща ли е за изрусен коса ?

# 112
  • Чукарландия
От коя серия на Pro Fiber сте доволни ?Лилавата подходяща ли е за изрусен коса ?

Най-подходящата! Peace

Изрусена съм, ползвам я и съм страшно доволна! Най-хубавата протеинова серия за мен! Heart Eyes

# 113
А ампулата може ли да се ползва самостоятелно?

# 114
А ампулата може ли да се ползва самостоятелно?
Аз не бих. Peace

# 115
Трябва ми някое ударно възстановяване на косата ми -кое ще ми препоръчате: концентрат и бустер на Керастаз, терапията Олаплекс или друга терапия?

# 116
  • София
Отзив за новият шампоан на Лореал Митик Ойл: Шампоанът се пени добре, усещането след баня е за хидратирана коса, разресах я по лесно . Резултата без приставката за обем е плътна и бухнала коса с малко блясък. Не мисля, че ще ми утежни ......

cityofangels, от Митик Ойл и Макадамията, кой от двата отнема повече от обема  Hug при мен хидратиращите много ми "смачкват" косата.

# 117
  • Бургас / София
Днеска ми е първият ден с Митик Ойл ще пиша как се държи косата на вторият ден, но мисля че шампоанът на Митик Ойл дава повече обем, което е странно. Макадамията е май една идея по хидратиращ, а днеска мазах с олиото на Марокан и кремът на Керастаз Елексир Ултим, така че не съм само с Митик Ойл. По корените ще преценя как се държи шампоанът, утре още отзиви за него. Предишният Митик с блестящи частици колко много ми утежняваше, не е истина, но и този ще го видя как е.

# 118
Лакме и ФК само в рибата ли имаше?

# 119
Записвам се да ви следя,косата ми е една тънка и хвърчаща станала,препоръчайте балсам,маска...

Общи условия

Активация на акаунт