Професионални серии за коса - тема 109

• 91 472
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас / София
Професионална марка за коса  Peace

# 211
Milk Shake ще ги проспуна, въпреки мераците ми. Не намирам подходяща серия за моята коса, а и като цяло май са за по-малко третирани коси.
Ползвала съм  йогурт маската няколко пъти, хубава беше, но не нещо впечатляващо.
Терапията им бих купила, но едва ли ще я пуснат в сайта.

Снощи си правих Наши терапията  Heart Eyes, каквото и да кажа ще е малко. Всеки път имам перфектни резултати  Heart Eyes

# 212
Коя серия ще ми препоръчате за изрусена коса от месец се боядисвам и резултата е-нацъфтяла,суха и накъсана коса. Close

# 213
Party Аййдее пак чувам как се изпразва портмонето ми покрай Арлен Blush
Серията им за обем на Милкшейк ползвали ли сте?
На мен изобщо не ми хареса шампоана, косата ми се омазняваше по-бързо, пък обема като с обикновен шампоан. Подарих го на сестра ми, която уж не е претенциозна (пазарува си шампоаните от Кауфланд) и ми каза, че това било най-гадното за коса, което съм и подарявала. Grinning

# 214
  • Бургас / София
Аз ще си взема само сметаната, която обожавам от фр салон  Heart Eyes . Иначе терапията ми е едно от най любимите неща за оправяне на коса, а тя наистина оправя мазен скалп и себорея . Моята е с изтекъл срок цяла терапия, много ме е яд (пуста работа, нямам време и така остана)

# 215
Снощи си правих Наши терапията  Heart Eyes, каквото и да кажа ще е малко. Всеки път имам перфектни резултати  Heart Eyes
какъв е резултата ?  Mr. Green щото на мен ми е гну отвсякъде тази терапия.

Коя серия ще ми препоръчате за изрусена коса от месец се боядисвам и резултата е-нацъфтяла,суха и накъсана коса. Close
Митик и Интенз на Лореал,Макадамия хидратиращите,Керастаз Терапист серията,някакво олио задължително.

Някой случайно да е ползвал старият термокрем Митик и новият крем 3 в 1 -да сравни.
Искам термокрема но го няма,явно е спрян заради новите неща  Twisted Evil

# 216
какъв е резултата ?  Mr. Green щото на мен ми е гну отвсякъде тази терапия.

Митик и Интенз на Лореал,Макадамия хидратиращите,Керастаз Терапист серията,някакво олио задължително.

Някой случайно да е ползвал старият термокрем Митик и новият крем 3 в 1 -да сравни.
Искам термокрема но го няма,явно е спрян заради новите неща  Twisted Evil
Mr. Green що така? Моята коса става много жилава с тази терапия  Laughing бляскава, жива, обемна....
Шампоанът ми харесва, измива добре косата, само ароматът ми е хаден, но се търпи. Втората стъпка след измиване прави косата ми ужасна- заплетена, скърцаща...но млякото от стъпка 3 за секунда оправя всичко  Heart Eyes

# 217

А само от любопитство - коя е тази боя, с която за един месец ти са се случили тези неприятни неща с косата?

# 218
  • На ръба..
Party Аййдее пак чувам как се изпразва портмонето ми покрай Арлен Blush
Серията им за обем на Милкшейк ползвали ли сте?
На мен изобщо не ми хареса шампоана, косата ми се омазняваше по-бързо, пък обема като с обикновен шампоан. Подарих го на сестра ми, която уж не е претенциозна (пазарува си шампоаните от Кауфланд) и ми каза, че това било най-гадното за коса, което съм и подарявала. Grinning
L i n d a веднага  си вземам бележка и я пропускам тогава, благодаря!

# 219
Mr. Green що така? Моята коса става много жилава с тази терапия  Laughing бляскава, жива, обемна....
Шампоанът ми харесва, измива добре косата, само ароматът ми е хаден, но се търпи. Втората стъпка след измиване прави косата ми ужасна- заплетена, скърцаща...но млякото от стъпка 3 за секунда оправя всичко  Heart Eyes
всичко стъпка по стъпка е едно към едно  Laughing,
обаче крайния резултат е  Sick
много ми е протеинова,ефект 0.
въобще Наши ми се очертава като най-гадната марка ползвана досега и арган и кератин и фито.
нито една серия не ми допадна.

# 220
  • Седмото небе
Здравейте момичета bouquet От много време само ви чета, но вече и аз май съм маниачка на тема "продукти за коса" Mr. Green Много четох, много научих, обаче ми се заредиха и куп въпроси ooooh! Ще се постарая да ги задавам поетапно и ще съм много щастлива,ако ми отговорите bouquet Най-важните май са:
- какви серии(протеинови, хидратиращи или балансирани) са трите, които имам: Маракеш Оригинал(ш+б), Керастас УВ дифенс(ш+м) и Joico Curl(ш+б), както и Joico Intense hydrator ?!?!?
- в каква последователност е добре да ги използвам или редувам ?!?!?
- както и има ли правила в използването на спрейове/термозащити/финиши след тях ?!?!?
- какъв шампоан мога или не мога да ползвам(че нямам техен)  преди 2 Мин Рек-р на Афоджи, както и на колко време се прави той и Протеиновата им терапия ?!?!?
Предварително благодаря на отзовалите се bouquet bouquet bouquet
А по въпросите вместо запис:
1) любимци са ми по принцип Lakme-L2 и Schwarzkopf-Moisture kick, сега обаче експериментирам с други; правят косата ми "напоена" и лесна за разресване
2) косата ми си е същата,нищо не съм променяла кой знае колко в грижата;само преди плаж пръсках обилно със защитния спрей на Ланкастър, сплитах и прибирах под кърпата за глава/тип тюрбан Mr. Green (косата не я мокря с морска вода отдавна,неприятно ми е усещането после)
3) топ продуктите ми се менят сравнително често,но последните са: старото олио Макадамия(по всички възможни начини съм го ползвала/комбинирала/нанасяла); четката Дессата,която предпочитам пред Tangle teezer и разбира се Л2; има и четвърти-често ползвам и Нощната шапка на Ливинг прууф Peace

Последна редакция: пн, 26 сеп 2016, 18:10 от Irina Popova

# 221
- какви серии(протеинови, хидратиращи или балансирани) са трите, които имам: Маракеш Оригинал(ш+б), Керастас УВ дифенс(ш+м) и Joico Curl(ш+б), както и Joico Intense hydrator ?!?!?
- в каква последователност е добре да ги използвам или редувам ?!?!?
- както и има ли правила в използването на спрейове/термозащити/финиши след тях ?!?!?
- какъв шампоан мога или не мога да ползвам(че нямам техен)  преди 2 Мин Рек-р на Афоджи, както и на колко време се прави той и Протеиновата им терапия ?!?!?
от всички изброени серии-за Джойко кърл не знам-другите са хидратиращи.
на Афоджи реконструкт.се ползва с протеинов ш.,той си е балсам,няма точно определено време да се използва.Терапията е различна,не повече от 1 път месечно.

# 222
Moмичета, как може да опишете балсамите на Ливинг прууф? Понеже те нямат маски, балсамите им гъсти и маслени ли са или леки и въздушни? Дали са подходящи за сухи и заплитащи се коси или ще дойдат слаби? Кой е най-богатия им балсам, от коя серия? И с кой друг балсам или маска може да се сравни? newsm78

# 223
  • Пловдив
Moмичета, как може да опишете балсамите на Ливинг прууф? Понеже те нямат маски, балсамите им гъсти и маслени ли са или леки и въздушни? Дали са подходящи за сухи и заплитащи се коси или ще дойдат слаби? Кой е най-богатия им балсам, от коя серия? И с кой друг балсам или маска може да се сравни? newsm78
Нямам опит с балсамите,  но маската от серията Рестор е просто разкошна -  добре хидратира, гланцира и прибира фризитата, косата е права и има отлична форма, дори и след сън. Оприличавам я с балсама на Алтерна RepairX.

# 224
Dreamer, благодаря ти.. Означава ли това, че тази маска е протеинова? Понеже я сравняваш с Алтерна repair... Aз си търся по-скоро хидратиращи балсами/маски... Останах впечатлена от шампоана им Full и искам да взема и балсам (или маска), за да ги комбинирам, но се притеснявам да не ми дойдат леки.. Сега шампоана го комбинирам с хидратиращия балсам на Алтерна или с някоя маска на Керастаз...

Общи условия

Активация на акаунт