Професионални серии за коса - тема 109

• 91 424
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
# 256
Вивче, извинявай за забавянето. Много работа и след това домашни на малкия ме налегнаха напоследък. ooooh!
Балсамът Ливинг Фул го усещам силно хидратиращ, но не от тези, които сплескват обема. Обаче е доста силен. Като маска за изтощена коса е, но не оставя никакви мазнотии, за разлика от гадните хидратиращи Джойковци, които и аз като теб не харесвам по същата причина - мазна коса. Пак казвам, че е удивително икономичен. Изглежда формулата е много концентрирана. bouquet

# 257
  • София
Аз свърших серията Анти фриз на Алтерна.На мнение съм, че е най-хубавата от бамбуковите.Шампоанът е нежен, измива без премиване, деликатно.Нормална пяна, свеж бамбуков аромат, ненатрапчив.Балсамът е хубав, но изключително неикономичен.В началото, когато го пробвах от тестер, ми се стори недостатъчен и много слаб.На следващо миене сложих два тестера и количеството ми стигна, така го харесах и купих, наистина прави това, за което обещава, но единствено при щедро нанасяне.Маската е по същият начин -неикономична, иначе хубава за често ползване.Цялата серия според мен е подходяща за не особено третирани и тормозени коси, без особени нужди, когато е необходима единствено лека, хубава и неутежняваща грижа.И наистина няма разхвърчаване и фризи.
В тази връзка бих я препоръчала за всекидневна грижа.

Напълно подкрепям  Peace
Много лека и хубава серия. Косата е гладка и жилава.

Да си призная и аз вече не мога да разбера какъв и е проблемът на пустата перушина  Laughing. Веднъж е ок,на следващото миене със същите продукти-трагедия  Joy. Идеята ми за тия две алтерни е да комбинирам протеинов шампоан с хидратираща маска,защото краищата ми доста изтъняват,а в същото време с чисти протеинови продукти ставам като Бони Тейлър в главата  Laughing.

Алтерна като цяло нямат напълно хидратираща серия, дори и Интенз. А ако не бъркам ти си избрала в кошницата шампоан Интенз и маска Мойшчър. И двете се водят хидратиращи продукти, така че не е протеинов шампоана, но и маската не е напълно хидратираща.
В действителност сред всички марки много рядко има типични хидратиращи продукти. Винаги има някакъв протеин в състава. Приятна хидратираща серия са лилавите Секси Хеар с кокос. Към Мароканите аз съм с раздвоено мнение. Принципно ми харесват, но някак хидратиращата им маска /с кафявата капачка/ не е достатъчно силно хидратираща. Обаче аз си харесвам косата след техни продукти. Сега даже се сещам, че имам един техен Серум за изглаждане на косата, който го купих от Черния Перко и не съм отворила още - стои в опаковка.

# 258
  • Пловдив
Лилавите Секси хеър - Ш и М са продукти, които на моята коса се отразяват много зле. Мъчих ги, но не и не, косата ми става адски бухнала, трудна за разресване и няма никаква форма. Ще ги подаря на майка ми.

По принцип нямам чувствителен скалп, но хидратиращия Ш на Джойко ми действа много зле на скалпа, веднага след него се започва сърбеж. Изразходих едно шише и ми беше ок, но второто не. Не го ползлам често, може би 1-2 пъти месечно и пак същият резултат - сърбеж.

Маската от същата серия на Джойко също ми идва адски силна. След нея косата ми е мръсна. Но и намерих приложение - преди Ш, добавям малко арганово масло към нея и мажа. Балсама ми е добре.

# 259
  • София
Аз в началото като ги взех лилавите Сексита не бях впечатлена, но това лято ги ползвах доста често, дори по няколко последователни пъти, което знаеш, че при мен е рядкост и косата беше много хубава. Щом на теб ти хвърчи така, бухва и е безформена - със сигурност нямаш нужда от силна хидратация.  Hug

# 260
Имах мостра от него и я дадох на майка ми, която беше супер впечатлена и ми звъня по нощите, за да ме пита какво е това чудо и че го иска. Grinning Нейната коса е боядисвана от години, умерено суха и изтощена, машата играе почти ежедневно.

# 261
Здравейте,чета ви от началото на тази тема и почвам да се объркавам Embarassed.Със сигурност косата ми е суха,,с много сухи крайща и и е доста изтъняла,напоследък и пада.Боядисвам е с безамонячна ,мус на шварцкопв,чуплива е ,не използвам преса или сушоар/много рядко.Хидратирааща или протеинова сериа да си взема-шачпоан,балсам ,маска и за след измиване някакъв спрей.

# 262
Здравейте, момичета  Hug Отдавна не съм писала, но ви следя редовно и чета с интерес. Гледам, че коментирате серията за обем на Ливинг Прууф, аз отдавна съм й хвърлила око. А усещате ли изсушаване на скалп, дължини от нея? Пробвах PhD Ш+Б+кремчето 5 в 1 и в комбинация косата ми е много хубава, много добре ми подчертава къдриците, но ми идват изсушаващи особено за скалпа. Кремът си го ползвам редовно, но с Ш и Б правя опити от време на време. Преуош терапията Night cap от същата серия ми е много любима, само че аз я ползвам след измиване, много ми допада.
А някой ползвал ли е нещо от No Frizz серията пак на Ливинг Прууф? И на нея съм хвърлила око  Mr. Green

# 263
Здравейте,чета ви от началото на тази тема и почвам да се объркавам Embarassed.Със сигурност косата ми е суха,,с много сухи крайща и и е доста изтъняла,напоследък и пада.Боядисвам е с безамонячна ,мус на шварцкопв,чуплива е ,не използвам преса или сушоар/много рядко.Хидратирааща или протеинова сериа да си взема-шачпоан,балсам ,маска и за след измиване някакъв спрей.
И протеинова и хидратираща.Редувайки ги.Първо за премахване на сухотата много добра хидратация и после включваш протеинови продукти, за да подсилят.Преди боядисване -с протеинови продукти, може и протеинова терапия.След боядисване - хидратация.

# 264
  • Бургас/Пз
Ех, този Ливинг прууф и аз от много време му се каня. Щом на Феерия й харесва, най-вероятно и на мен ще ми допадне  Mr. Green Mr. Green
А за кремчето за обем какво ви е мнението, има ли опасност да клечкосва ? https://www.zlatnaribka.com/living-proof/full-obem-i-platnost/kr … ning-cream-109-ml

# 265
Линда , Благодаря много bouquet !
Момичета коя серия е за много изтощена боядисана коса от ЛП? Рестор ли?

# 266
И протеинова и хидратираща.Редувайки ги.Първо за премахване на сухотата много добра хидратация и после включваш протеинови продукти, за да подсилят.Преди боядисване -с протеинови продукти, може и протеинова терапия.След боядисване - хидратация.

Благодаря.Препоръчай хидратираща серия  ,Intense Repair За суха коса от L'Oréal Professionnel https://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/intense-repair--za-suha-kosa  ще е добре ли,нещо в този ценови диапазон.Средата на следващия месец ще взема протеинов .

# 267
Благодаря.Препоръчай хидратираща серия  ,Intense Repair За суха коса от L'Oréal Professionnel https://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/intense-repair--za-suha-kosa  ще е добре ли,нещо в този ценови диапазон.Средата на следващия месец ще взема протеинов .
Да, добре е Intense Repair, много приятна серия, ще се усети ефект!

# 268
  • Габрово
Цитат на: pacolina_
[/quote

pacolina,благодаря за отговора....а НАШИ фИТО заедно с шампоана и балсама ли ги ползва...или са мо ампулите?

Да,заедно ги използвах нещата  Blush

pacolina,
искам да те попитам колко време ще ползваш терапията на Наши...докато се свършат ампулите или докато се свършат шампоана и балсама

# 269
  • София
Относно ДПШ. Много зависи какви продукти се използват. Ако в ежедневието си ползваш лакове, гелове, спреьове с повечко силикони, може и по-често измиване, но и изстъргването на косама толкова често не е хубаво. Даже обратното. За мен всеки може да прецени постепенно за себе си, ако познава собствената си коса, но стандартно 2-3 пъти месечно е напълно достатъчно.
Шампоана на DS, който си показала не съм го пробвала, но съм пробвала други неща от марката. Като цяло са хубави продукти. Но детоксикиращия шампона на Медисютикълс е по-добър. Цената на Шампоана на DS в Рибката е по-висок отколкото в доста чужди сайтове.
Освен това много от ДПШ съдържат точно поликвати и силикони

За мен един от най добрите ДПШ е този на Шу Уемура. Без нито един силикон в състава, почиства прекрасно, а заради многото си масла не създава чевство на сухота.

Общи условия

Активация на акаунт