Професионални серии за коса - тема 109

• 91 571
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Линда, благодаря... А кой е серума за връхчета, може ли линк? Протеинов ли го усещаш този серум, т.е. втвърдява или омекотява косата и като масло ли е или крем?
При мен се усеща хидратиращ. Омекотява ми връхчетата. Сходен ми е сега с този на Маракеш, като втория ми харесва повече.

# 541
  • София
Благодаря ви за мненията, явно ще се захвана с хидратация за момента  bouquet

# 542
ЗДравейте, /със средно дълга чуплива коса съм,боядисвам я с безамонячна боя веднъж в месеца/ четох,четох тук и си взех Комплект за изтощена коса Lakme Deep Care  ,за финиш Двуфазен балсам без изплакване Lakme L2 ,но чного протеиново ми идва за косата/преди не съм обръщала внимание от кои шампоани и балсами ми става така/краящата са сухички ,и косата ми е чуплива ,а сега стои по изправена и по уплитаща в края .Изглежда,че ми трябва хидратиращ комлект,та ми препоръчайта,да не взема пак протеинови.

# 543
Някоя от вас ползвала ли е новата терапия на наши -по точно ампулата еликсир?

# 544
ЗДравейте, /със средно дълга чуплива коса съм,боядисвам я с безамонячна боя веднъж в месеца/ четох,четох тук и си взех Комплект за изтощена коса Lakme Deep Care  ,за финиш Двуфазен балсам без изплакване Lakme L2 ,но чного протеиново ми идва за косата/преди не съм обръщала внимание от кои шампоани и балсами ми става така/краящата са сухички ,и косата ми е чуплива ,а сега стои по изправена и по уплитаща в края .Изглежда,че ми трябва хидратиращ комлект,та ми препоръчайта,да не взема пак протеинови.
Ана нямам голям опит с професионалната козметика - ползавм от около 6месеца и като теб още съм на проба грешка. Както и да е - косата ти много прилича на моята със същите сухи крайща - за сега съм открила, че най добре ми действа маската и шапоана на Макадамия за нормална до плътна коса https://www.zlatnaribka.com/image/cache/data/Macadamia/Mask/mac- … sk-60-500x500.jpg - ползвам заедно със шампоана - касата се хидратира, не е суха в крайщата - като цяла съм доволна. В сравнение с Lakme Deep Care е серията за суха коса на Филип Кинкглес  (която също ползвах) - чувствам по добра хидратация.

# 545
Здравейте, някой с леко чуплива коса да е ползвам следният продукт:
Терапия за трайно изглаждане с конопено и арганово масло Marrakesh Kahm Smoothing Treatment 60 мл

https://www.zlatnaribka.com/marrakesh/marrakesh-kahm-dalgotrayno … g-treatment-60-ml

Търся отзиви - успява ли наистина да приглади косата без да я сплесква. Косата ми е много леко чуплива и има един неприятен горен слой който я прави да изглежда като "пършива", опитвам се да се справя с него.

# 546
  • Варна
 Моята е същата и колкото пъти съм качвала снимки тук все ме пращат да я режа 10 см. Sad Е да ама ми е писнало да си ходя с къса коса.  Имах мостра на тоя серум и не мисля,че върши чудесата,които му приписват. За мен си е обикновен финиш не по-добър от серума за връхчета от класик серията или олиото на мистик

# 547
Мое ли отзиви за спрея за обем на Ливинг Прооф. Пресушава ли корените, може ли да се пръска и дължината?

# 548
Е ти защо искаш да слагаш върху червения про файбър нещо, като самия той е с термозащита 230 градуса? Rolling Eyes
Ами защото не знаех, че има термозащита... Joy Той ми е от размени и се чудя как да го ползвам... Hug Добре, че ми каза... bouquet
А когато не сушите косата със сешоар или минавате с топлинен уред, слагате ли термозащита като финиш?
Аз много пъти я оставам да съхне сама, но въпреки това слагам от Нектар термика или от Кератин термика, защото ми харесва как стои после косата подредена и без фризи... Heart Eyes

# 549
дали хидратиращият балсам с конопено и арганово масло Marrakesh Hydra … ditioner Original е само хидратиращ и до колко? дали има и протеин? старателно изчетох това, което пише на сайта на Рибата, но то не отговаря на това, което балсамът прави с косата ми или по-скоро с това, че б-мът нищо не прави с косата ми
в началото бях много, супер, невероятно доволна, бях решила да взема цялата серия, но май не ни се получава
балсамът няма никакво действие върху косата ми освен едно много силно ароматизиране, което трае от измиване до измиване и вече много ме дразни; харесвам аромата, но не й да пречи на парфюма ми
косата след балсамът остава суха и леко вклечкавена /не всеки път е клечкава, но вече повечето пъти съм недоволна/
има ли някой 'скрит' протеин? косата ми е в добро, макар и не отлично състояние
моля за мения, защото чак не мога да повярвам, че се случва  Rolling Eyes
става дума при обичайно измиване без преуош и с обичайните финиши - без финишите направо не ми се говори

# 550
Има пшеничен протеин в съставите на Маракеш, в някои серии, мисля за бояд.коса има и зеленчуков, в Kahm серията кератин, в серума даже и протеинови амино киселини. Та Маракеш не са хидратиращи според състава си, по скоро подхранващи. За мен масла в състава не е равнозначно на добра хидратация.

# 551
  • Чукарландия
балсамът няма никакво действие върху косата ми освен едно много силно ароматизиране, което трае от измиване до измиване и вече много ме дразни; харесвам аромата, но не й да пречи на парфюма ми
косата след балсамът остава суха и леко вклечкавена /не всеки път е клечкава, но вече повечето пъти съм недоволна/

Бубс, много ме разсмиваш!!! Joy
Нооо да ти кажа и при мене е така. А като цяло - всички серии на Маракеш са подобни една на друга и не правят нищо кой знае какво - от личен опит го казвам. Peace
За моята коса са супер недостатъчни - може би са за здрава, нетретирана, небоядисвана коса. Hug

# 552
Линде, Бел, благодаря ви!  Hug  bouquet
крачка назад съм /и доста пари спестени/ от Маракеш Mr. Green

# 553
  • София
Аз вече година и половина ползвам Маракеш. Първо имах Ш и Б ориджинъл сцент. После си купих еднолитрови бутилки, но от тези с цитрусов аромат. Шампоанът се справя с идеално измиване на маслени маски с еднократна доза. Обаче правят косата някак твърда, заплитаща се... още малко ми остава от тях и няма пак да ги купя.

# 554
Ееех, а аз днес купих шампоан ориджинал и балсам Кам.   Thinking
 Остава да не мога да се среша след тях  hahaha
Добре, че ми дадоха мостри на Макадамия, да оправям положението евентуално.

Последна редакция: пт, 14 окт 2016, 22:58 от egita

Общи условия

Активация на акаунт