Професионални серии за коса - тема 109

• 91 573
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
На мен балсама изобщо не ми клечосва. Напротив, страшно ми омекотява косата. Нямам шампоана, но искам да го взема.

# 556
Боже, боже, колкото коси, толкова и различни мнения Mr. Green
При мен  хидратиращият балсам с конопено и арганово масло Marrakesh Hydra … ditioner Original и ш ампоана  се държат като супер хидратиращи продукти . Ползвах ги цяло лято - супер мека , витална косица. Не ги ползвам на поредни пъти, защото косата ми се зализва една такава - все едно имам два косъма на главата Simple Smile
Но това беше лятото, когато карах само на хидратация. Сега косата ми има други нужди - ползвам преди всичко протеин или поне балансирани продукти Peace

# 557
Преди малко ползвах шампоана ориджинал и заглаждащият балсам Kham /аромата му е като на ориджинал/.
Шампоана не ме впечатли. На мен ми заплете косата и трудно шампунирах главата. Обаче от балсама съм във възторг. Още при нанасяне изглади и подреди косата. Ръцете ми минаваха спокойно през всеки кичур! Дори след като подсуших, за да си нанеса серума за растеж по скалпа отделях кичурите спокойно без заплитания, а не съм сложила и капка от финиша им-елексира ориджинал, от който съм доволна също. Балсам с такова действие не съм уцелвала до сега. Остава ми само да видя колко ще е изгладена и как ще са фризитата като изсъхне. Ако прикрие поне малко пораженията от последното ми посещение при фризьор-филажи и криви етажи, ще пробвам и изглаждащата терапия.
Дами, препоръчайте ми моля мек шампоан, който не заплита косата, но измива, че доста ми се омазнява. Косата ми е биядисана с нормална плътност, дълга под плешките с ужасни къси филажи от седмица  #2gunfire

# 558
Момичета, кой Про файбър бихте препоръчали за боядисана и третирана топлинно коса(редовно сушене със сешоар и ползване на преса веднъж-два пъти седмично)- червения или лилавия?
Иначе, косата ми няма цъфтежи, леко суха е в краищата, с тънък косъм съм.
Благодаря предварително  bouquet

# 559
  • Пловдив
Мисля,че червеният е по-подходящ. Аз съм с подобна коса и лилавата серия ми е доста силна.

# 560
Мисля,че червеният е по-подходящ. Аз съм с подобна коса и лилавата серия ми е доста силна.
Благодаря, lili bouquet.
В какъв смисъл силна- утежнява ли?

# 561
  • Пловдив
Да, като немита ми е косата след това. Мека е, не е заплетена, но все едно не съм се измила. А моята коса е плътна, което значи, че твоята щом е тънка най-вероятно и на теб ще ти е тежка лилавата серия.

Имам зелената маска, не е лоша и тя, като изключим силния аромат. На мен ми харесва. Понякога мия с червения шампоан и слагам зелената маска.

# 562
Дами, препоръчайте ми моля мек шампоан, който не заплита косата, но измива, че доста ми се омазнява. Косата ми е биядисана с нормална плътност, дълга под плешките с ужасни къси филажи от седмица  #2gunfire
Шампоана на Напура от балансираната серия е много хубав. Иначе за да не заплита косата трябва да е хидратиращ шампоан в повечето случаи.

# 563
Шампоана на Напура от балансираната серия е много хубав. Иначе за да не заплита косата трябва да е хидратиращ шампоан в повечето случаи.
bouquet Благодаря!

# 564
Здравейте,  преди малко си взех комплекта на Алфапарф кератинова терапия,  обаче забравих да попитам дали мога да използвам тази преса за коса за него...https://www.google.bg/search?q=babyliss+pro+styler+ionic&cli … kwhoa9sEbxROcM%3A. Моля за съвет,  ако не става,  ще трябва да търся друга преса Rolling Eyes

# 565
  • Бургас
Благодаря, lili bouquet.
В какъв смисъл силна- утежнява ли?
Аз ползвах доста време лилавият шампоан не ми омазняваше, но слагам съвсем малко колкото 2 грахови зърна.
Маската цапах рядко като си пресуша косата (често срещана глупост при хора с тънки коси и мазни корени)
Някой може ли да каже ползвал ли е това животно и какъв е смисъла и ефекта
https://www.zlatnaribka.com/living-proof/perfect-hair-day-za-vse … ight-perfe-118-ml

# 566
  • Седмото небе
Аз го ползвам това животно,аз Peace Любимо ми е и съм мнооого доволна даже. Накрая на опаковката съм и ще подновя със сигурност.Уплътнява,изглажда и дава много блясък поне при мен. Слагам го преди всяко трето миене на косата,тоест на десетина дни. За мен е нещо като преуош терапия. Косата ми е до сравнително гъста,дълга до кръста,между 5-7 помпички са ми достатъчни за обилно намазване. Сплитам на плитка и си лягам,ако ще се мия сутринта или намазвам сутринта и се мия...като му дойде времето Mr. Green А ако прекаля с протеините съм го слагала и за омекотяване bouquet Дано съм ти била полезна,на мен ще ми е интересно да прочета и други мнения.

# 567
Да, като немита ми е косата след това. Мека е, не е заплетена, но все едно не съм се измила. А моята коса е плътна, което значи, че твоята щом е тънка най-вероятно и на теб ще ти е тежка лилавата серия.

Имам зелената маска, не е лоша и тя, като изключим силния аромат. На мен ми харесва. Понякога мия с червения шампоан и слагам зелената маска.

Благодаря, lili  bouquet
Подведох се, тъй като червената серия я определят като подходяща за по-малко третирани коси, а лилавата - за сериозно третирани, каквато е моята- боя , сешоар, преса. Маската ли ползваш или балсама - чудя се маска или балсам да поръчам?
Ако някой може да сравни маската и балсама, ще съм благодарна.

# 568
След като не намерих отговор за моя проблем с косата, си поръчах някакъв шампоан от каталожна козметика, по който целия ни град е полудял. Възлагам му големи надежди. Да видим.

# 569
Аз го ползвам това животно,аз Peace Любимо ми е и съм мнооого доволна даже. Накрая на опаковката съм и ще подновя със сигурност.Уплътнява,изглажда и дава много блясък поне при мен. Слагам го преди всяко трето миене на косата,тоест на десетина дни. За мен е нещо като преуош терапия. Косата ми е до сравнително гъста,дълга до кръста,между 5-7 помпички са ми достатъчни за обилно намазване. Сплитам на плитка и си лягам,ако ще се мия сутринта или намазвам сутринта и се мия...като му дойде времето Mr. Green А ако прекаля с протеините съм го слагала и за омекотяване bouquet Дано съм ти била полезна,на мен ще ми е интересно да прочета и други мнения.

Здравей bouquet Мен също ме заинтригува този продукт и искам да те попитам след него си миеш косата както обикновено ,нали(ш+б и т.н)?\Защото в описанието пише  "изплакнете обилно с вода" newsm78

Общи условия

Активация на акаунт