Професионални серии за коса - тема 109

• 91 469
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
 За коса с екстенжъни категорично препоръчвам хроноложист. Аз и викам умната серия  Laughing. Сама разбира от какво се нуждае косата и и го дава.

# 586
Здравейте Simple Smile Търся мнения за този серум на Лореал. Дали върши всичко написано в описанието? Моята коса е боядисвана/изсветлявана, през три дни я суша със сешоар. Умерено изтощена. Колебая се между лилавия и зеления серум, но се притеснявам , че лилавия ще ми утежнява.
http://www.arlen.bg/product/2793/serum-za-sredno-uvredena-kosa-l … estore-150ml.html

# 587
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ще ми се да се възползвам от намалението в Арлен и да си поръчам нещо на Керастаз-ама,като съм чуденка какво да е  newsm78.Зимата ползвах на Ливинг пруф за обем и бях доволна,но лятото не-През летния сезон бях доволна от зеления Про файбър.Косата ми е тънка,боядисвам я в момента,като преди това е била изрусявана.Определено имам поражения,но съм в процес на изчистване.Ако може да ми дадете някакви насоки ще съм ви благодарна.Не ползвам преса и сешоар.

# 588
Тези дни из фейса ми се въртеше една реклама на Арлен с код за отстъпка, ама така и не си го записах. Сега обаче с намалението мисля да направя поръчка и се чудя дали ще важи и код? И, ако някой го е записал, може ли да го постне тук или да ми го прати на ЛС?  Peace
не важи днес, пробвах.

# 589
Тези дни из фейса ми се въртеше една реклама на Арлен с код за отстъпка, ама така и не си го записах. Сега обаче с намалението мисля да направя поръчка и се чудя дали ще важи и код? И, ако някой го е записал, може ли да го постне тук или да ми го прати на ЛС?  Peace
не важи днес, пробвах.
Ей нещо раздвижване виждам в темата като има промоции  Mr. Green
HQ са пуснали комплекти Маджистрал Керастаз Нутритив -3 продукта излизат към 90 лв. особено с ниския паунд.- кода е SLAY  Whistling

# 590
не важи днес, пробвах.
Мерси.  Simple Smile

И аз така предположих, ама да си питам де.  Sunglasses

# 591
не важи днес, пробвах.
Ей нещо раздвижване виждам в темата като има промоции  Mr. Green
HQ са пуснали комплекти Маджистрал Керастаз Нутритив -3 продукта излизат към 90 лв. особено с ниския паунд.- кода е SLAY  Whistling
И в Луукфантастик има тройките на Керастаз от 2-3 серии, доста изгодно излизат.  Whistling и код има за 15 и 20 %, заявиси кое ти се хване  Whistling
и новата серия на Лореал, която много ме блазни  Whistling
http://www.lookfantastic.com/brands/l-oreal-professionnel/all-l- … tent:Serie+Expert

# 592
А някой може ли да напише този код и за какво важи Mr. Green

# 593
ДжейЛо -добре изглеждат тези нови Лореал-
ей както се бях позапасила и всички взеха да вадят нови неща  Crossing Arms и ги искам  Laughing

А някой ползвал "глиганските" четки може ли да даде отзив-помня че по едно време се споменаваха тук но не им обърнах внимание.

А някой може ли да напише този код и за какво важи Mr. Green
ми аз писах какъв е и за какво важи.В горната част в сайта като чукнеш на кода (в едно каре е ) и ще ти изкара списък на всички продукти които намалява.

# 594
Мишелче, къде се губиш Hug
Точно днес си мислех да пиша за четки, за да си опровергая един положителен отзив за wet brush Blush
Ами много идейни, много гъвкави иглички и нежни, но се оказа че са много недодялано направени четките - игличките в долния край са прегънати и така забити във възглавничката и въпросното превито на две крайче стърчи ниско долу във основата и защипва косата, като направо при рязко движение скубе косъмчетата. И мен и детето оскубах и като се усетих директно ги засилих към боклука. Сега съм избрала на Olivia garden, е това вече е четка, смес от естествен косъм и йонно заредени изкуствени бодли (никакво наелектризиране), по-нежно не съм се сресвала. Херкулес също имат такива четки, и тя ми е страхотна(има ги в коса и стил и в двата щъркела) и повече опити няма да правя с друго.

# 595
От коя хидратираща маска на Мароканойл сте по-доволни- обикновената или тази за тънка коса?

# 596
От коя хидратираща маска на Мароканойл сте по-доволни- обикновената или тази за тънка коса?
От тази с кафявата капачка.

# 597
Линде  Hug
Скрит текст:
само бач напоследък и ви изпуснах
значи правилно съм запомнила че си доволна от глиганите-ще отида до Щъркела да ги погледна и наживо.А от тези на Марокан има ли някой доволен? (пак за глиганския косъм става въпрос)

Ще ми се да се възползвам от намалението в Арлен и да си поръчам нещо на Керастаз-ама,като съм чуденка какво да е  newsm78.Зимата ползвах на Ливинг пруф за обем и бях доволна,но лятото не-През летния сезон бях доволна от зеления Про файбър.Косата ми е тънка,боядисвам я в момента,като преди това е била изрусявана.Определено имам поражения,но съм в процес на изчистване.Ако може да ми дадете някакви насоки ще съм ви благодарна.Не ползвам преса и сешоар.
толкова серии има Керастаз ... кажи какво търсиш?обем ли? хидратация?плътност?

# 598
  • Пловдив
Аз използвах четката от глигански косъм на Мороканойл, но не си заслужава парите според мен. Може би за тънка коса ще е ОК. Моята е плътна, дебела и трудно минава четката през нея, защото космите са гъсти. Отделно ми разхвърчаваше и наелектризираше косата. Но пък става много лъскава косата с нея.
И аз не знам, средна хубост е  Simple Smile

Да питам - някой, който е пуснал поръчка от Арлен днес, обаждали ли са ви се? АЗ пуснах още в 8ч.сутринта, но никой не ми е звънял, а обикновено са много бързи.

# 599
На мен ми звъняха, но принципно ми се е случвало и да не се обадят.

Общи условия

Активация на акаунт