Професионални серии за коса - тема 109

• 91 538
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Аз направих поръчка точно в 16:33 и е със статус "нова" и ще я получа чак други ден. За три минутки Laughing 

# 601
  • Viena
Момичета,миналата година на черния Петко на Алтерна каква беше отстъпката? bouquet

# 602
И на мен ми е интересно да разбера миналата година какви са били отстъпките като цяло  Simple Smile

# 603
Момичета,миналата година на черния Петко на Алтерна каква беше отстъпката? bouquet
20%, но важеше и кода за 20% и стана интересно  Laughing

# 604
И аз имах четка с косъм от глиган, но много ми наелектризираше и я хвърлих  Laughing
Една фризьорка, при която ходих за боядисване веднъж, след като ме изправи  с четка мина всеки кичур с обикновена четка, ето такава https://www.google.bg/search?q=%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%B0+%D … IHobmeEbyKcTXM%3A
И косата стана без фриз, много гладка и прибрана.

# 605
20%, но важеше и кода за 20% и стана интересно  Laughing
Не вярвам да се повтори  Laughing

# 606
  • Viena
Сега излиза,че няма намаление на Алтерна -20 %

# 607
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Линде  Hug
Скрит текст:
само бач напоследък и ви изпуснах
значи правилно съм запомнила че си доволна от глиганите-ще отида до Щъркела да ги погледна и наживо.А от тези на Марокан има ли някой доволен? (пак за глиганския косъм става въпрос)

Ще ми се да се възползвам от намалението в Арлен и да си поръчам нещо на Керастаз-ама,като съм чуденка какво да е  newsm78.Зимата ползвах на Ливинг пруф за обем и бях доволна,но лятото не-През летния сезон бях доволна от зеления Про файбър.Косата ми е тънка,боядисвам я в момента,като преди това е била изрусявана.Определено имам поражения,но съм в процес на изчистване.Ако може да ми дадете някакви насоки ще съм ви благодарна.Не ползвам преса и сешоар.
Права си,аз в стремежа си да опиша подробно какво съм ползвала и доволна забравих да кажа какво търся. Simple SmileОбем и плътност,но да си призная от Ливинг пруфа обем нямам,но пък косата ми е страхотно пригладена,което също ме устройва. Simple Smile
толкова серии има Керастаз ... кажи какво търсиш?обем ли? хидратация?плътност?

# 608
Знам, че не съм много по темата, но искам да споделя нещо с вас, за да не правите същата грешка!
Приблизително 30лв струва да Ви направят рана на главата, да Ви подстрижат така,
както не сте искали, да Ви оскубят, да Ви се подиграват маникюристката, масажистката
и най-вече некадърния фризьор.
Днес платих почти 30лв за подстрижка и измиване, за да си тръгна унизена от Restart boutique.
Вече съм била тяхна клиентка, използвала съм услугите на козметика им, от които бях доволна и също така
съм била и преди за подстрижка там (веднъж).Нямах никакви проблеми с фризьора
(може би, защото първия път се стараеше да ме впечатли, за да повторя), но днес
когато бях отново затова в Restart boutique той ме оскуба многократно, направи ми рана с гребена
на слепоочието, а когато започна да ме подстригва жените, които бяха там
(маникюристката, масажистката и другата фризьорка) започнаха да говорят и да се смеят,
че съм била идвала рядко, че ме щадял. Поклатих глава, а той започна да ми се кара
защо съм мърдала. После, докато седях, си кръстосах краката, а той ми направи
забележка и каза "Крачетата долу, не си на бар"........... Потресох се!
Бях подпряла лакти на стола, той ги бутна и каза "Ръчичките долу, рамената ми пречат."
Бях бясна, защото ме скубеше адски много. Когато приключи с подстрижката и видях
косата си бях потресена. Беше ме подстригал много по-късо, отколкото очаквах.
Не се държах грубо, но бях искрена и казах, че прическата не ми хареса, а той отвърна
"Видях, че си си сложила гъза на лицето.".
С това Цветан Тодоров ме загуби като клиент.
Моята препоръка е да използвате услугите на салона, НО НИКОГА НЕ БЪДЕТЕ КЛИЕНТ НА Г-Н ТОДОРОВ!

# 609
  • Viena
Както си го написала тук.напиши ги и като ревю на страницата им във фейса,нищо не губиш. Peace

# 610
Алтерна на миналия черен петък беше 40%, а на някои им хвана и кода за 20%  та наистина стана интересно Wink

# 611
  • Viena
Аз сега им писах,за сега как е,очаквам отговор утре.Може и да е -40  Praynig

# 612
Не вярвам да кажат как ще е.Аз ще се радвам много на голямо намаление на Алтерна.Предимно техни неща набелязвам.
И на Magistral се чудя, но едва ли ще успея всичко...

# 613
  • Viena
Аз ги питах просто дали сега важи и кода за отстъпка на Алтерна,знам че нахално звучи,но просто питам  Laughing Laughing Laughing

# 614
Права си,аз в стремежа си да опиша подробно какво съм ползвала и доволна забравих да кажа какво търся. Simple SmileОбем и плътност,но да си призная от Ливинг пруфа обем нямам,но пък косата ми е страхотно пригладена,което също ме устройва. Simple Smile
по принцип Денсифик им е серията за обем,аз я харесвам но не е нещо свръх,
с Архитект имам и обем и плътност.
най-любима ми е Терапист-но с балсам-косата хем е обемна и плътна,хем и напоена,не знам дали ще ти хареса обаче,маската също е хубава но идва силна на поредни измивания.
хрома каптив за боядисана коса също не е лоша,не е специално за обем,но и не смачква,универсална серия,има и блясък от нея.

Виж и на Лореал Митик за тънка коса-имаше хубави отзиви за него.

Десислава9797 много тъпо са постъпили,аман от кифли и кифльовци по салоните  Tired

Последна редакция: пн, 17 окт 2016, 21:09 от michelle_ma_bell

Общи условия

Активация на акаунт