Спирала за мигли - тема 14

• 124 945
  • 761
  •   1
Отговори
# 450
  • sofiq
От мен още един глас за Драмата,както и за класическата хипноза,аз с тях постигам най-голям обем

Doll eyes и volume a porter не правят такъв обем.

С коя от спиралите на Ланком се постига най-голям обем?
Само веднъж купих Doll eyes на Ланком.Умрях от яд,че дадох толкова пари,ужааасно ми следваше миглите и много бързо засъхна.Никакъв обем не видях от нея.

Учудвам се,че ти е слепвала,аз много харесвам четката именно защото разделя много добре и лесно се нанася на миглите във вътрешната част на окото без да се омажат клепачите .
ето я на един слой при мен

ето тук Ланком Hypnose Star

за сравнение с Essence -  lashes go wild ,която очевидно прави миглите ужасни

Ровейки за снмки се сетих за една бюджетна спирала за която бях забравила,а беше чудесна Bourjois Volume Clubbing Mascara - Ultra Black.,ето я на един и на два слоя:

# 451
  • Бургас
ted.,страхотен цвят очи и прекрасни мигли.Моите мигли са дълги и черни,но хем липсва обем,хем са право напред и без спирала не са хубави.С doll eyes ми се слепваха в три-четири снопчета.Просто не беше моята спирала.При мен по-течните спирали работят добре,с по-кремообразните е трагедия.Имаше една на Мейбълин,май Драма,пак беше трагедия.

# 452
  • Бургас
От мен предложение за хубави Ланкомски спирали,които работят добре разбира се на моите мигли са Ланком волюм порте,Хипноуз Драма и Lancome Hypnose Star.Ted,хубави мигли,моите са дълги много,но прави.

# 453
  • sofiq
Никак не са ми хубави миглите момичета,ето снимка без спирала

Мажа ги с масла или серуми ежедневно,но от нищо няма кой знае какъв ефект.Това което при мен работи е базата на евелин с която успявам да извия много добре миглите,писах и преди,че я ползвам под всяка спирала ежедневно от години.Спиралата също има огромно значени,затова показах снимка и със скапана спирала.

# 454
  • В къЩи.
тед, и мойте мигли са като твойте.
От показаните преди това снимки, никога не бих предположила,че имаш такива мигли.
Имаш ли снимка с Драмата?
Яко се зарибих да си я взема,но ми се иска първо да я пробвам в мини вариант.
Изобщо продават ли се мини-та?

# 455
Тази е моята най-любима спирала  Heart Eyes

# 456
  • sofiq
тед, и мойте мигли са като твойте.
От показаните преди това снимки, никога не бих предположила,че имаш такива мигли.
Имаш ли снимка с Драмата?
Яко се зарибих да си я взема,но ми се иска първо да я пробвам в мини вариант.
Изобщо продават ли се мини-та?

Нямам снимка с драмата.
Първото мини което имах беше подарък към списание,от него се зарибих по марката.
Другите са от комплекти с голяма спирала.

Виждала съм да ги продават в ОЛХ ,от там съм купувала мини на шанел ле волюм,но то е опаковано и в найлонова опакавка и е сигурно,че няма как да е отваряно или ползвано,докато на Ланком не е така.

# 457
  • SF
Tiffany, тук четох, че триъгълната с огледалцето на Буржоа разресва миглите, но ги прави тънки, защото е по-водна.
През седмицата няма да имам време, но за уикенда, когато сложа моята (с ефект удължаване на Сефора, за която плаках тук), ще направя и снимка. Трябва да я поставя без молив или очна линия, за да се види точно какво прави.
Освен това ме интересува дали се рони в продължение на целия ден до вечерта.
Може да се рискува срещу тази сума. Не е болка за умиране, а и никъде не съм прочела, че е отвратителна, за да гледам предварително на тези пари като на хвърлени. Като я спрат моята хубавица, ще пробвам искам-не искам.

Как точно да си снимам окото отворено с телефона? Веднъж пробвах да ви покажа нещо, но не стана нищо от показаното. Притварях си окото и се виждаха само върховете на миглите ми, клепачът, но не и цялата дължина.

# 458
Тази е моята най-любима спирала  Heart Eyes
Това е и моята любима спирала!Много я обичам Heart Eyes
Тед,миглите ми са много подобни на твоите,с единствената разлика,че малко преди средата на основата на миглите имам един супер дълъг косъм  Laughing и оттам нататък другите са по-къси.Направо се чудя дали да не го подстрижа Joy Ще я пробвам тази основа,която хвалиш.Откъде се купува?Не съм имала нищо на марката,затова не ми е правило впечатление къде я има Thinking И аз съм се запасила с два комплекта от коледните на Камион,много ги харесвам Heart Eyes

# 459
  • Вестерос
И аз съм имала мини Хипнозата, хубави ми бяха, но с по-евините пак го постигам същия резултат.

Есме, на мен никоя спирала никога не ми се е ронила и няма как да ти отговоря дали ще ти се рони. Иначе на Буржоа в началото е супер течна да, но като се разработи  Heart Eyes

# 460
  • SF
Аз не го обясних много добре, защото на предишната страница се опитвах.
Розовата на Мейбълин не се рони като топченца, не ми цапа и долния клепач, но привечер връхчетата на миглите, там където тушът е удължил миглите, вече го няма. Не е по бузите ми. Като изпарен е.
Имам дълъг бретон, който се мотае из миглите. Може и той да ги "изчетква". Но спиралата не е упорита и му се дава някак.
А пък и тушът е един кремообразен. Не точно такъв, че да остава там, където му е мястото, фиксиран за дълги часове наред.

# 461
  • sofiq
pacolina_ - в Лили я има,в картонена опаковка в черно и златно е ,към 7 лева май е на редовна цена,аз се запасявам с няколко като я пуснат на -30 % и не помня точната  цена.

ето тази е

имат и още един серум ,да не се объркаш,че този е пълен боклук,прави миглите снежно бели,не засъхва и като нанасяш спирала върху него по четката на спиралата се маже и от серума и прецаква и спиралата,веднъж купух и почти пълен замина в кофата

и от двата не растат миглите,макар да го обещават

# 462
  • В къЩи.
И аз имам едно снопче с по-дълги мигли и ги режа.  Laughing Иначе стои много грозно.
Явно ще трябва да се реша да дам 50лв и да се моля да остана доволна.
Но за сега си оставам с Хипи-то. Heart Eyes

# 463
  • Вестерос
Аз и Лаш имам, както и бретон , но честно не съм забелязвала дали ми изчезва

# 464
  • SF
Аз и Лаш имам, както и бретон , но честно не съм забелязвала дали ми изчезва

Може и да не е от бретона, защото с другите спирали нищо не се случва.
Не е лоша спиралата. Просто ще опитам и с други. Четката определено е разкошна -  реши миглите, прави ми ги кукленски. Но аз харесвам по-драматични мигли - ненапластени, рошави, дълги и недебели.

Общи условия

Активация на акаунт