Спирала за мигли - тема 14

• 124 835
  • 761
  •   1
Отговори
# 555
  • Canada
Подсетихте ме и мен за Телескопика, може да я пробвам пак Flutter

Спрях да я купувам защото се ронеше, а преди не беше така. Гримирам се в 6:30 ч. сутринта, свалям грима най-рано в 19 ч. и ми е важно спиралата да се държи прилично  Peace

vici75, пробвай тази спирала  Flutter 6-7 опаковки изхабих от нея, тя ми замести Le volume на Шанел. Разделя, удължава, придава лек обем, извива миглите, с два пласта може и приличен драматичен ефект да се докара. За цената си е чудна!

# 556
  • Street of Dreams
Дам, щеше да ми е по-лесно, ако допусках, че я има и там. Ти поне следиш темата и знаеш, че се ядосвахме, защото я спряха.  Peace

Нямам никакво обяснение защо я има в нета, а я няма по магазините.
Fonce и Vici, има ли я при вас по магазините?

Иначе при мен когато иска да идва, дойде минито на Better than Sex и днес ще го пробвам.

# 557
  • SF
В кои европейски държави я има матираната златна Телескопик?

# 558
Дам, щеше да ми е по-лесно, ако допусках, че я има и там. Ти поне следиш темата и знаеш, че се ядосвахме, защото я спряха.  Peace

Нямам никакво обяснение защо я има в нета, а я няма по магазините.
Fonce и Vici, има ли я при вас по магазините?

Иначе при мен когато иска да идва, дойде минито на Better than Sex и днес ще го пробвам.
Амазон е едно от първите места където поглеждам Simple Smile.
Пиши за новата спирала, но твоите и на Димс ревютата не са валидни за всички, тъй като каквото и да сложите все седи хубаво.

# 559
  • Вестерос
Подсетихте ме и мен за Телескопика, може да я пробвам пак Flutter

Спрях да я купувам защото се ронеше, а преди не беше така. Гримирам се в 6:30 ч. сутринта, свалям грима най-рано в 19 ч. и ми е важно спиралата да се държи прилично  Peace

vici75, пробвай тази спирала  Flutter 6-7 опаковки изхабих от нея, тя ми замести Le volume на Шанел. Разделя, удължава, придава лек обем, извива миглите, с два пласта може и приличен драматичен ефект да се докара. За цената си е чудна!

Тази е кои магазини в чужбина се продава? Дали ще я има на някое летище?

# 560
  • Street of Dreams
Covergirl се намира по американските дрогерии и супермаркети, доколкото знам.
Ще направя снимки. Миглите ми напоследък, както и веждите и косата, не са в добро състояние - при вас има ли такива периоди? Трудно ми е да ги извия и подредя дори с доказани спирали, а като гледах Facebook memories, преди 3 години съм била с 3 пъти повече коса  Tired

# 561
Големи сте подстрекателки! Имам 5 спирали и сега отивам да видя какво има в парфюмерията!

# 562
  • Пловдив
   От днес има промоция на Клиник:

CLINIQUE
САМО сега върнете старата си спирала (независимо от марката) и вземете High Impact Mascara от Clinique в черен цвят на невероятната цена от 22 лв.
*Срок на промоцията: 01.04.2017 г. - 06.04.2017 г. или до изчерпване на промоционалните количества.

# 563
  • Австрия
Големи сте подстрекателки!

Абсолютно! В момента обаче съм само с една на свършване спирала и вече поръчах Телескопик от Amazon.de  Laughing

В интерес на истината и моите мигли не са в най-добрата си форма и дължина..  Confused

# 564
Купих си тази спирала. Четох че запазвала миглите извити след миглоизвивачката и това беше основното в избора ми. Спирала е хубава, но четката е ужасна. Първо пробвах с оригиналната четка, но спиралата изобщо не се наслагване по миглите. След това пробвах спиралата с една силиконова четка на Мейбелин и всичко си дойде на мястото.
https://uk.rimmellondon.com/sites/default/files/13-02-21/100%25w … cara_PRODUCT1.jpg

Последна редакция: сб, 01 апр 2017, 18:50 от kikamora

# 565
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Миглите ми напоследък, както и веждите и косата, не са в добро състояние - при вас има ли такива периоди? Трудно ми е да ги извия и подредя дори с доказани спирали, а като гледах Facebook memories, преди 3 години съм била с 3 пъти повече коса  Tired
И моите са в лош период, затова и си търся супер спирала. каквото едно време ставаше с такава за 2 лв., сега не се получава хич и с далеч по-хвалени спирали.
Теб ще те моля за снимка с Better than sex, че още и се чудя.  bouquet

# 566
  • София
А черната Телескопик става ли?

# 567
  • SF
Абсолютно става!

# 568
  • Street of Dreams
Ще снимам през седмицата като ми е по-свободно, че сега даже ви пиша от брега на Северно море (то пък едно море)  Rolling Eyes
Кикамора, втората е много добре, има голяма разлика. Да кажеш дали се задържат извити за по-дълго. Римел ми е най-съмнителната марка за спирали.

# 569
Малиии ставам тъкмо и какво да видя изкупили сте телескопа  Joy Дано ви хареса и на вас, че много виновна ще се чувствам, че се повлякохте по мен  Embarassed

Foncé Heart Eyesтъкмо купих тази която ми препоръчваш и я върнах. Хареса ми, обаче лицето ми цялото се засипа в натрошено. Не знам каква е тая работа при мен. Всичко ми се рони, с изключение на телескопичната. И аз  като теб сутрин в 6  се гримирам, вечер към 7 махам.

за който пита как се отразява телескопичната - при мен удължава, извива,  не е суха, но не е и течна, обем като че ли не виждам толкова, но е задоволителен, не натрупва, моите мигли стоят естествено, бързо я нанасям за около 5 мин, четката ми е супер удобна тъничка и дълга. Сега дали навсякъде качеството е едно и също нямам на представа. Аз има 5-6 години я ползвам и все хубава е била и все още е. Намирам я буквално на всеки ъгъл, не правя специални доставки и поръчки. Примерно Буржоата не знам от Марс ли ще ми я носят чак средата на април ще дойде, а оня ден я поръчах. Дано си струва.

Общи условия

Активация на акаунт