Спирала за мигли - тема 14

• 124 790
  • 761
  •   1
Отговори
# 630
  • Street of Dreams
Аз пък да се похваля с Телескопик. Направих снимки, но мързеливи с телефона и не са оптимални. Отвикнала съм от факта, че четката трудно минава през миглите, много трудно. А може и да е твърде гъста, понеже след няколко минавания с четката от много хубави, миглите малко слепнаха. Ще видя след разработване как ще е. Като цяло съм доволна.

# 631
Момичета, препоръчайте ми спирали цвят патладжан и  тъмно синьо.Търся и издължаващ ефект, ако може. Simple Smile

# 632
  • Prismatica Aerie
Момичета, препоръчайте ми спирали цвят патладжан и  тъмно синьо.Търся и издължаващ ефект, ако може. Simple Smile
Magna Lash Mascara на Radiant. Прави пухкави миглите.

Снимката е от нета.

# 633
Какво значи изглаждащ ефект при спиралите?  Grinning

# 634
  • Street of Dreams
Прави пухкави миглите.

Сигурно е от содата Joy

# 635
  • Prismatica Aerie
 Laughing Ама нали каустик била Joy

# 636
  • Бургас
На Радиант спиралите има ли ги във физически магазин?Тази лилаво-кафявата много ми допадна за лятото.

# 637
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Охххх, много ме разсмяхте със содата каустик hahaha

# 638
  • Prismatica Aerie
На Радиант спиралите има ли ги във физически магазин?Тази лилаво-кафявата много ми допадна за лятото.
Има ги, аз я купувам от квартална парфюмерия.

# 639
  • София
Момичета,този месец в Лили са на промоция спиралите Max Factor Masterpiece.Бихте ли ми казали водоустойчивата дали е хубава и водоустойчива ли е наистина ? newsm78 Или ако можете да ми препоръчате друга бюджетна до 20 лева,но истински водоустойчива ,която не се размазва от вода ще съм ви много благодарна   Praynig

# 640
Момичета,този месец в Лили са на промоция спиралите Max Factor Masterpiece.Бихте ли ми казали водоустойчивата дали е хубава и водоустойчива ли е наистина ? newsm78 Или ако можете да ми препоръчате друга бюджетна до 20 лева,но истински водоустойчива ,която не се размазва от вода ще съм ви много благодарна   Praynig
Аз преди години ползвах една на Мейбълин в светлосиня опаковка.Много беше хубава,с нея ходих на плаж Flutter

# 641
  • Street of Dreams
Преди много години ползвах volcano ма Manhattan и бях очарована.

# 642
Преди няколко страници писах за водоустойчивата спирала на Римел. Хубава е и не се разцапва, но я ползвам с четката на друга спирала, тъй като римелската четка не ми харесва. И въпреки това, отново ще си я купя.

# 643
  • Бургас
Водоустойчива спирала от години използвам на ейвън от серията колор тренд. С нея ходя на плаж и басейн. Не се размазв изобщо. Само малко й се губи подредбата на миглите.

# 644
  • Street of Dreams
Да ви кажа за Better than Sex. Тушът е много лек, обран е добре от четката. Нанася се супер лесно и обхваща миглите една по една, стои много естествено,ако това търсите. Въпреки това издължава и извива. Не съм имала спирала, която да свалям по-лесно от тази, но пък вчера в лек дъжд се размаза.

Телескопик все още ми слепва и  ми прави миглите на малки снопчета. Въпреки това, ако не се гледа на макро, ефектът е по-добър, изглежда по-драматична и точно заради снопчетата изглеждам с мигли, а не с тъмна мъгла над очите.

На снимки нещата изглеждат различно.  

Общи условия

Активация на акаунт