Спирала за мигли - тема 14

• 124 814
  • 761
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Хипи Hug

# 91
Ето го моментът за спирала на Шанел, момичета: Hug
Имам СМС, че в Сефора ще има намаление на всички марки с 20 % от 15.09. до 18.09.
Обещах да споделя! Flutter Peace

Получих смс и днес успях да се възползвам, но имаше само ultra noir. Има ли някаква разлика освен в наситеността на черното?
divna, изпробва ли я вече? Какви са ти впечатленията? Размазва ли се наистина както се писа по-назад?

Аз преди време я бях поръчала, стои си неотваряна, и сега като ви четох се чудя дали да ходя да я сменям за другата, стандартната черна или да си я ползвам. И без това другата спирала на Шанел не съм я пробвала никога и няма да мога да направя сравнение Simple Smile. Поръчах я след като много се хвалеше тук, но защо пък съм поръчала ултра черна...?  Thinking
Спиралата е хубава и не ми се размазва. Но ефекта определено не е Уау, което очаквах. При сваляне на грима ако не се използват по специални продукти, а само вода ефекта е яко омазване.... Не съм ползвала обикновената и съм в дилема дали да се прежаля и нея да пробвам  newsm78
Дори да ползваш специални продукти, размазването си е все същото. За мен това е най- надценената спирала. Дори и с най - евтините спирали постигам много по- добър ефект, отколкото с нея.

# 92
Ей този комплект си купих...обаче или аз не се справям (което е странно), или им трябва време...малко на парцали ми стават миглите. Други с опит с Бенефит? http://s3.thcdn.com/productimg/600/600/11309852-1244410438241569.jpg

# 93
Ей този комплект си купих...обаче или аз не се справям (което е странно), или им трябва време...малко на парцали ми стават миглите. Други с опит с Бенефит? http://s3.thcdn.com/productimg/600/600/11309852-1244410438241569.jpg
Аз съм много доволна от тази спирала. Моята беше малко течна в началото. Трябва и малко време да поизсъхне и ги разресва идеално. Другото, което ми хареса в нея е че не рони под очите. Аз я нося по цял ден  Simple Smile

# 94
Tiffany Aching, мерси за включването  bouquet Така и не взех Хипито, с което и отговарям на въпроса на темата:
Когато съм си намерила "моята" спирала, рядко й изневерявам. От време на време, купувам по някоя различна, ако ми е станала любопитна и съм в настроение. Напоследък ми е избягало шопинг настроението   Shocked Laughing , влизам дори ей така, да си купя нещо и нищо не успява да ми допадне, да ме изкуши... Като ми мине  Laughing ще се разпиша тук.

# 95
  • Street of Dreams
Много хубава спирала със силно удължаващ и разделящ ефект, силоконови, твърди мигли. Огромен проблем имахме голяма част от групата със свалянето й, за мен беше кошмар.

# 96
  • Вестерос
Моля Simple Smile

Много я хвалите тази хипи ще я грабна , ако я видя на промоция някъде  Blush

# 97
Моля Simple Smile

Много я хвалите тази хипи ще я грабна , ако я видя на промоция някъде  Blush

В ДМ беше на промоция  Peace

# 98
  • Вестерос
Е ще я пуснат все някъде пак, ако е свършила промоцията Simple Smile

# 99
  • SF
Така и не си взех lash sensational по ваша препоръка - роьовата, защото видях, че има и черна. Между другото - каква е разликата ?
Но непременно ще пробвам Хипи!!

# 100
Влюбих се в тази спирала  Heart Eyes
Досега не съм имала такава, която да се полага толкова чисто и да не ми се размазва през деня. Издържа чак до вечерта. А покривността е уникална - минавам по миглите само веднъж и получавам желания обем и подчертаване Simple Smile

# 101
От години не съм попадала на спирала, която да ми се рони и да не издържа по цял ден. Вече повечето спирали от среден клас са що годе на едно ниво и поне при мен няма голям разлика между различните спирали. Единствената разлика, която намирам е до колко ми запазват миглите извити.
На бързо сложих от Клиник хай Импакт , която не ми е от любимите, но резултата не е чак толкова лош.

Последна редакция: чт, 06 окт 2016, 16:18 от kikamora

# 102
  • Вестерос
Някой беше писал, че черната лаш е по-лоша от розовата. Мен розовата ми свърши и с това хипи много сте зарибяващи  Laughing, утре ще го търся някъде на промоция.

# 103
  • SF
И напиши къде си го намерила. Simple Smile

# 104
  • Вестерос
Непременно  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт