Спирала за мигли - тема 14

• 124 808
  • 761
  •   1
Отговори
# 495
  • Street of Dreams
Дъглас са монопол тук  Rolling Eyes, другата опция ми е Karstadt и подобни  и някаква частна снобска парфюмерия в близкия мол. Too faced, Tarte, The Balm, Make up for ever  и още няколко марки ги гледам само като пътувам някъде и ми се виждат много специални, понеже не са ми втръснали като тукашните.

# 496
То, голям зор, като имаме сефора Mr. Green Моите като се заровят вътре, нерви да имаш Mr. Green, да чекаш Mr. Green
Laughing Ами, тръпка си е, как да не се заровят. Там е пълно със съкровища...
Недей си го причинявай, съчувствам ти Grinning. Сигурно усещането е като да съм в магазин за инструменти или автомобилни части.  Mr. Green

Наша съфорумка ще ми изпрати covergirl supersizer от щатите.
Тук в темата ли е хвалена тази спирала? Като че ли не си спомням...или не съм ѝ обърнала внимание Flutter
И разбира се, като те четох, реших да я пробвам, щом е толкова добра. Вчера набързо грабнах една от стелажите, но кой да види без очила, че съм взела цвят кафяво-черен. И сега се чудя да я връщам или не. Досега съм ползвала само черна спирала. А, и синя, но сега вече не смея.  Simple Smile

Някой да ме убеди или разубеди за цвета? С кафяви очи съм и в момента с тъмно кестенява коса.

OnDiNe_, ако ти хареса спиралата, мога и аз да ти изпратя.  Hug

# 497
Глупости, имам човек, който ми отговаря за инструменти и авточасти. Ай, ся и ти Joy

# 498
  • Street of Dreams
Mary Jo, не ни върви с тая спирала и това е Joy hahaha Имам приятелка, с черно-кафеви очи и тъмна коса, която не купува никаква друга спирала, освен кафява. Аргументът е, че много по-меко и естествено стои, отколкото черната. И наистина е така - на нея й стои отлично и ако прави големи и хубави мигли, няма нужда да е черна. Аз се гримирам само в студени цветове и няма да ми отива. Ако решиш да я пробваш, непременно чакам отзив. Ако не ти хареса - Фонсе я хвалеше - оплакванията към нея. Laughing Аз не съм я пробвала още. Hug

Кикамора, нали писах, че от ибей я поръчах, като ми изпратиха друга. Мерси, все пак. Peace

# 499
Глупости, имам човек, който ми отговаря за инструменти и авточасти. Ай, ся и ти Joy
Не  Joy, аз писах, че ако аз съм в магазин за инструменти ще се чувствам както ти в Сефора. Майтап да става.  Laughing
Поне твоите дами избраха ли си спирали? Нали се чудеха? Дай отзиви - кои, как, какво...

OnDiNe_ , сега ако я върна цял живот ще ме гложди как ще ми стои кафява спирала Laughing. Освен да я пробвам, поне при нас не е скъпа.

# 500
Не  Joy, аз писах, че ако аз съм в магазин за инструменти ще се чувствам както ти в Сефора. Майтап да става.  Laughing
Аз съм най-зле, и в магазин за инструменти, и в такъв за козметика, съм като невидяла  Joy

По темата, последната ми спирала е Pupa Vamp, видях препоръки тук във форума, чудесна е наистина  Heart Eyes

# 501
Pupa Vamp наистина е страхотна, дава обем, дължина и наситен цвят, с едно нанасяне си личи, че имаш спирала, без миглите да стоят сплъстени. Обаче - дразни очите Sad

# 502
... и супер бързо изсъхва, за жалост. Иначе наистина е добра, както я описа.

# 503
  • София
Купих си още едма спирала ан Буржоа: Twist Up the Volume Ultra Black спирала за очи за обем и наситено черни мигли

Много съм доволна от тези спирали. Предишната е с лилавата капачка, но вече свършва.

# 504
  • Австрия
Чудя се дали да си взема Better than sex, не помня какво сте казвали тук за нея Thinking
За моите мигли (дълги и тънки) дали ще става?

Не ми хареса. Отворът на опаковката е доста по-голям от диаметъра на четката. Така остава много и неравномерно туш по четката, съответно 'клепе' (както аз си казвам) т.е. не разнася равномерно тушът по миглите, на места по самия косъм е твърде много, а многото туш пък слепва. Не изглежда добре:

# 505
  • Street of Dreams
Мерси за ревюто, Димс.  Hug
От телефона не се вижда много добре, но разбирам какво искаш да кажеш. Късно е, вече я поръчах.
Днес отново сложих от последната Шанел Волюм, която си купих и затвърдих мнението си - нищо общо. Това направо не са моите мигли.  Спиралата или е развалена като качество, или самата партида се е паднала кофти, което ми се вижда малко вероятно. Толкова съм разочарована, тази спирала ми беше "сигурната работа".

# 506
Pupa Vamp наистина е страхотна, дава обем, дължина и наситен цвят, с едно нанасяне си личи, че имаш спирала, без миглите да стоят сплъстени. Обаче - дразни очите Sad
При мен не ги дразни.
При други ми се е случвало, но с тази нямам проблем.

... и супер бързо изсъхва, за жалост..

Малко водичка и няма няма проблем Simple Smile

# 507
При мен не ги дразни.
При други ми се е случвало, но с тази нямам проблем.

... и супер бързо изсъхва, за жалост..

Малко водичка и няма няма проблем Simple Smile

Говори твоята мъжка половина, нали. Тва, с водичката, и аз го предложих, и моите умряха от смях Joy Joy, пратиха ме да мия колите Joy

# 508
Това си е стар трик, и по официалните съвети в статиите го има.

Скрит текст:
Нямам мъжка половина, аватарът е към филм  Simple Smile

# 509
Между другото и аз съм чела и го прилагам. Когато спиралата почва да се сгъстява или се поставя затворена под течаща топла вода или за секунди се пъха четката под струя топла вода. При мен този трик работи неотказно. Така "оправям" Вамп на Пупа Joy, която изсъхва и се сгъстява за няма и месец.
Сетих се,че може да се капне няколко капки от разтвора за червени очи. Това не съм го пробвала и незная работи ли.

Общи условия

Активация на акаунт