Спирала за мигли - тема 14

• 124 853
  • 761
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Ondine, ето тази /супер евтина/ ми е ежедневната спирала от няколко месеца:
https://misssporty.s3.amazonaws.com/products/galleries/lash-mill … -mascara-shot.jpg

# 481
Момичета, вие извивате ли миглите преди спиралата?  Grinning

Никога не извивам, не съм си го и помисляла. Извивачките ми изглеждат като инструмент от инквизицията.

До сега не е имало спирала (а съм пробвала доста), с която да не успея да ги извия.

# 482
OnDine,колко струваше спиралата+доставката?И аз й се чудя на тази (синята).Много тъпо се е получило,пари и очаквания хвърлени на вятъра  ooooh!
Аз не си извивам миглите.Не защото нямат нищо нужда,а защото ме е страх от извивачката Mr. Green

# 483
  • Street of Dreams
Не беше много, преглъща се. 15-20 Евро някъде, нали за две. Но не бих рискувала повече, начесах си крастата Mr. Green
Агент, къде ги има тези спирали?

# 484
  • София
Не беше много, преглъща се. 15-20 Евро някъде, нали за две. Но не бих рискувала повече, начесах си крастата Mr. Green
Агент, къде ги има тези спирали?

В ДМ.

Имам извивачка, но не извивам. Може да се сетя веднъж в годината...

# 485
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Чудя се дали да си взема Better than sex, не помня какво сте казвали тук за нея Thinking
За моите мигли (дълги и тънки) дали ще става?

# 486
На теб ти трябва само обем, а от това, което виждам по снимки, better than sex не дава особен обем. Защо не пробваш с някоя от драмите на Ланком.

# 487
  • Варна
Чудя се дали да си взема Better than sex, не помня какво сте казвали тук за нея Thinking
За моите мигли (дълги и тънки) дали ще става?

Аз пък много  харесвам.Мисля,че дава и обем.Да не говорим,че и туша е доста издържлив.Понякога ми сълзят очите,а тя не се е разтекла ни веднъж.Въпреки,че харесвам и Ланком  в това отношение нямат нищо общо.    Peace

# 488
  • Street of Dreams
Добре ме подсетихте, и аз я искам тази спирала. Откъде я поръчваш, Джо?

# 489
Защо не пробваш с някоя от драмите на Ланком.
Не знам, нещо не ми харесват особено четките, а на тази е доста гъста и изглежда да не слепва.

Ондин, директно от магазин на Сефора мисля да купувам, само да избера какво. Там има повечето от по-известните спирали, само шанелската нещо не я виждам. Днес гледах, гледах ... и нищо не избрах Laughing

# 490
Въпреки,че харесвам и Ланком  в това отношение нямат нищо общо.    Peace
Кое отношение?

# 491
  • Street of Dreams
Тук нямаме Сефора, прав е Ердоган - фашисти!  Crossing Arms Laughing В Амазон струва 34 Евро (стига до 60) - това ли й е цената? Поръчах едно мини в ибей за 10 кинта.
Наша съфорумка ще ми изпрати covergirl supersizer от щатите.

# 492
Нямате Сефора? Shocked
(аз не че всеки ден вися там де, ама не си представям да няма къде да зяпам боички Laughing)

# 493
В ибей я има. Доколкото си спомням си в Германия, така че нямаш проблем да купиш от английският ибей.
http://www.ebay.co.uk/itm/Covergirl-The-Super-Sizer-Mascara-by-L … sd%3D262859885678

# 494
То, голям зор, като имаме сефора Mr. Green Моите като се заровят вътре, нерви да имаш Mr. Green, да чекаш Mr. Green Ердоган, кои праща при фашистите, не разбрах newsm78

Общи условия

Активация на акаунт