Спирала за мигли - тема 14

• 124 912
  • 761
  •   2
Отговори
# 465
  • София
ted днес веднага затичах до :Lilly и купих последния останал серум/в златната опаковка/
Моите мигли са къси и прави и ако не ги извия с машинка нищо не става, а като я ползвам все пада по някое косъмче и оредяват още повече... та съм се захванала последните седмици да открия работещ за мен вариант да не ползвам машинка. Първата и драматична покупка по препоръка на продавачките от Сефора беше Roller lash на Benefit-вярно че и аз нямам кой знае каква техника, но с никоя спирала досега не съм получавала толкова ужасен резултат, опитах се и да пообера туша тъй като ми идваше май много и ми се слепваха на големи снопове но пак не се получи. Затова започнах да чета тук и реших да пробвам по нискобюджетни спирали, белким попадна на нещо. Иначе ако давам по 50 лв за проба грешка-тц
Та отплеснах се- купих аз серума и веднага го пробвах, няколко пъти с различни спирали. Ефект определено има при мен, макар и лек, но да попитам за съвет- веднъж ли го нанасяш, тоест само леко минаваш или се опитваш да извиеш миглите, при което се получава все пак напластяване,
и второ- чакаш ли за изсъхне и тогава да нанесеш спирала?
При мен имаше по добър ефект с него и спирала, отколкото само спирала/без машинка /, но пак не е много хубав резултата -стоят ми като рошави миглите-една нагоре, други стърчат напред, абе... мъка.
Между другото в последно време ползвам кафява спирала https://maxfactor.co.uk/make-up-products/eyes/mascara/max-factor … ct-fusion-mascara и съм сравнително доволна. Но аз не търся драматичен ефект, а по естествена визия.
Много се чудех на препоръчваните от вас триъгълна буржоа и мис хипи-една беше останала, на промоция е

# 466
  • sofiq
Цитат
Та отплеснах се- купих аз серума и веднага го пробвах, няколко пъти с различни спирали. Ефект определено има при мен, макар и лек, но да попитам за съвет- веднъж ли го нанасяш, тоест само леко минаваш или се опитваш да извиеш миглите, при което се получава все пак напластяване,
и второ- чакаш ли за изсъхне и тогава да нанесеш спирала?

Нанасям серума 2 пъти ,като наблягам на основата на миглите натискам малко по-силно за да извия миглите нагоре.След двата слоя се получава наплъстяване.Чакам 4-5 минути хубаво да засъхне и след това слагам спирала.

Ако миглите ти са много прави надали само със серума ще успееш да ги извиеш,но пробвай все пак  Hug

# 467
Lancome Hypnose Drama ми е фаворит вече.  Grinning

# 468
  • София
Тест на спирала Revlon синята капачка обем и дължина.
Сложих я към 10.30 сутринта.
Не е лоша, има симпатичен натурален ефект и удължаване.
Но.
В 14.30 се изрони цялата на едното око, на другото беше тръгнала.
Добре че се свали супер лесно с вода.

# 469
  • Варна
Аз последно купих тази:

Харесва ми, че тушът е средно гъст, не се налага спиралата да "престои"; но от друга страна не виждам нищо кой знае какво като резултати - добавя лек обем, добавя лека дължина, но противно на името си - никакъв шок ефект.

# 470
Момичета, вие извивате ли миглите преди спиралата?  Grinning

# 471
  • Бургас
Аз лично не ги извивам.Моите застават добре дори само след спирала.

# 472
  • Бургас
Винаги ги извивам.

# 473
  • на последния етаж
Момичета, вие извивате ли миглите преди спиралата?  Grinning
Не.

# 474
  • Street of Dreams
Също не извивам.

Агент, какъв ужас! Представям си да си на работа и да ти изпада спиралата, ако хич нямаш късмет - в очите. Shocked ooooh!

Тайга, коя е тази марка? newsm78

Aз да ви се оплача. Нали една съфорумка постоянно хвали тази американска дрогерийна спирала
, a aз съм винаги любопитна и отворена да открия нови спирали, си я поръчах по ибей. В пощата ми, вместо нея пристигнаха два броя от ето тази
Казах си - ок, каквото-такова. Няма да е толкова лоша. Да, ама беше - абсолютното превъплъщение на евтината спирала за евтин, натрупан ефект. Миглите стават дебели и напластени, особено в основата си, слепват, а тушът се сгъсти и изсъхна след няколко слагания - тази голяма опаковка събира много въздух. На всичкото отгоре се ронеше.
Сега коя да си купя?

# 475
  • Варна
OnDiNe_, много глупава и неприятна грешка  Crossing Arms

Показаната от мен спирала е на Collistar. Рускините много хвалят марката и из форумите си сипят суперлативи, така че следващият път ще пробвам някоя друга, със силиконова четка, имат различни видове. Цените са много приятни, пък иначе уж е висок клас козметика.

Не извивам и аз.

# 476
Момичета, вие извивате ли миглите преди спиралата?  Grinning
Аз винаги извивам, но след като нанеса спиралата и тя изсъхне хубаво. Нямам никакви проблеми. Ако извия преди не само, че ги извивам без никаква защита, ами и като сложа спирала пак клепват.

# 477
  • Бургас
Моите не клепват. Flutter

# 478
Днес си взех спиралата на Lumene за чувствителни очи.Ползвах на Буржоа ,ама дали така ми се струва или ги поразвалиха  newsm78 Не знам дали е съвпадение,но по Нова година си купих чисто нова на Буржоа,сложих си за първи път от нея и  след няколко часа установих ,че съм с кървясали очи.Ходих по очни и т.н. Казаха ,че не е сериозно,ама колкото пъти сложа и стоя с нея повече от 2 часа и ...очите ми стават ад.По принцип винаги си взимам за чувствителни очи ,защото моите са такива.Буржоа имаха такава и я скриха ,продължих да ползвам другите им спирали,ама ... последно време съм разочарована.Дори продавачката каза ,че не е доволна ,понеже също я ползвала.Вие имате ли наблюдения?

# 479
  • Street of Dreams
OnDiNe_, много глупава и неприятна грешка  Crossing Arms

Показаната от мен спирала е на Collistar. Рускините много хвалят марката и из форумите си сипят суперлативи, така че следващият път ще пробвам някоя друга, със силиконова четка, имат различни видове. Цените са много приятни, пък иначе уж е висок клас козметика.

Не извивам и аз.

Имам достъп до марката, всеки път позаглеждам щанда им и подминавам - никога не съм си купувала нищо от там, не ми вдъхват доверие, не знам защо. Може да пробвам, или да те оставя ти да пробваш и да похвалиш някоя. Mr. Green
Какво ви е мнението за спиралите на Нарс?

Общи условия

Активация на акаунт