Спирала за мигли - тема 14

• 124 795
  • 761
  •   1
Отговори
# 510
Да, с леко обливане на четката с топла вода или няколко капки вода във флакона може да се удължи още малко живота на спиралата. Пробвала съм да разредя  и с малко тоалетно мляко, но не ми хареса резултата.

Кафявата спирала на Cover Girl още нито съм я пробвала, нито съм я върнала...Crazy.Ще я помисля още малко.
Скрит текст:

Днес реших да пробвам ето тази на Clinique:
Chubby Lash Fattening Mascara
Скрит текст:

Имам я в травъл размер. Не ми хареса. С голяма четка, което за мен е неудобство, и тушът ми се стори много течен. Гледам сега, че има хубави ревюта, но определено не е нищо особено. Не бих я купила в пълен размер.

# 511
  • sofiq
Аз разреждам позасъхналите спирали от години ,писала съм и преди,че така успявам да ги доизразходя буквално докрай.До сега никога не ми се е развалила която и да е спирала след разреждане с вода.Все пак  водата е част от състава на всяко спирала  Peace

# 512
Заглеждам тези спирали от няколко дни. Не съм имала досега продукт на марката, ако може някой да каже 2-3 думи ще е супер  Peace

https://zachoveka.com/product/search?search=ISADORA+%D0%A1%D0%9F … D0%90%D0%9B%D0%90

# 513
  • Street of Dreams
Не съм опитвала IsaDora.

# 514
  • Бургас
И аз не съм пробвала спирали на IsaDorа,а са ми интересни.

# 515
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Чудя се дали да си взема Better than sex, не помня какво сте казвали тук за нея Thinking
За моите мигли (дълги и тънки) дали ще става?

Не ми хареса. Отворът на опаковката е доста по-голям от диаметъра на четката. Така остава много и неравномерно туш по четката, съответно 'клепе' (както аз си казвам) т.е. не разнася равномерно тушът по миглите, на места по самия косъм е твърде много, а многото туш пък слепва. Не изглежда добре:

Благодаря ти, отказа ме за момента  bouquet

# 516
  • Щастлива мама на 3 слънца
Заглеждам тези спирали от няколко дни. Не съм имала досега продукт на марката, ако може някой да каже 2-3 думи ще е супер  Peace

https://zachoveka.com/product/search?search=ISADORA+%D0%A1%D0%9F … D0%90%D0%9B%D0%90

https://zachoveka.com/spirala-volume-lash-styler-isadora?search=ISADORA+СПИРАЛА
Едни от най добрите спирали
Имах тази правеше ми огромни дълги мигли . Мн доволна бях

# 517
Явно на Essence не са хубави спиралите. Взех си миналия петък The False Lash Mascara. Освен, че слепва миглите ужасно, по цял ден се рони и ми дразни очите.
Досега съм слагала спирала само вечер, когато излизаме и най-често я махам след 3-4 часа.
Отскоро реших да използвам всекидневно и все още търся подходящата за мен  Heart Eyes
Лошото е, че не мога да си позволя повече от 15лв. за този продукт, а повечето ми препоръчват такива по 20, 23, 32лв.  Thinking

# 518
  • sofiq
Явно на Essence не са хубави спиралите. Взех си миналия петък The False Lash Mascara. Освен, че слепва миглите ужасно, по цял ден се рони и ми дразни очите.
Досега съм слагала спирала само вечер, когато излизаме и най-често я махам след 3-4 часа.
Отскоро реших да използвам всекидневно и все още търся подходящата за мен  Heart Eyes
Лошото е, че не мога да си позволя повече от 15лв. за този продукт, а повечето ми препоръчват такива по 20, 23, 32лв.  Thinking

Пробвай тази ,често я пускат на промоция на цена 9 лева,инае е към 15лв.,много хубава спирала Peace

# 519
Ted, можеш ли да ми кажеш каква е марката, че не мога да увелича изображението  newsm78

# 520
  • Вестерос
В момента хипи е на 14 лв, намаляват и другите. На буржоа съм си вземала за 15 също. На есенс харесвам само розовата принцеса  Peace

# 521
  • Варна
Ted, можеш ли да ми кажеш каква е марката, че не мога да увелича изображението  newsm78

На Мейбълин е.

# 522
Отскоро реших да използвам всекидневно и все още търся подходящата за мен  Heart Eyes
Лошото е, че не мога да си позволя повече от 15лв. за този продукт, а повечето ми препоръчват такива по 20, 23, 32лв.  Thinking

Пробвай тази ,често я пускат на промоция на цена 9 лева,инае е към 15лв.,много хубава спирала Peace

Разресва идеално, но на мен ми дойде малко водниста и без обем. Подарих я на приятелка, която е с по- гъсти мигли и каза, че е много доволна.

# 523
Здравейте, момичета!

Някъде назад мернах, че някой похвали тази спирала на Лореал. Можете ли да споделите впечатления? Не знам дали я има във физически магазини в България, но пък я намирам онлайн и доста й се чудя... 

П.П. Явно аз съм единствения човек, при когото показаната на Мейбълин не работи  Tired

# 524
  • Бургас
В момента хипи е на 14 лв, намаляват и другите. На буржоа съм си вземала за 15 също. На есенс харесвам само розовата принцеса  Peace
И аз взех Мис Хипи на Лореал за 14 и нещо от дрогерия Лили.Може би през целия месец е намалена.В Лили всеки месец има промоции на спирали,също и в ДМ.
На Мейбълин също са чудесни спиралите и им дебна промоциите.Пускат ги за по 8-9 лв,което за мен е приемливо.

Общи условия

Активация на акаунт