Спирала за мигли - тема 14

• 124 879
  • 761
  •   1
Отговори
# 585
  • Canada
О, супер, много се радвам  Hug

Не случайно повтарям от месеци като мантра, че спиралата е мн добра и достоен заместник на Шанел при мен  Flutter

# 586
# 587
  • Щастлива мама на 3 слънца
Да

# 588
  • Пловдив
Foncé  Heart Eyes  bouquetпробвах тази сутрин въпросната на Cover Girl (вярната  Peace) СУПЕР Е!!!!!

МНого съм доволна, няма нищо общо обаче с другата по-тъмно зелената с розовите букви!!!!

Ако с телескопа се правя за 5 мин, с тази се направих за 2. На мен и това ми е от значение наред с другите изисквания. Не е суха, но не е и течна, бързо се нанася, не натрупва, разресва, удължава, обем, не извива много, но съм ок с това. Цената ѝ не ми е от значение, но е по-ефтина от другата.

Хареса ми. Ще ги въртя двете за сега bouquet.
Моля, за снимка и на двете спирали, че и аз май се обърках и поръчах грешната..

# 589
  • Street of Dreams
И аз се отказах с грешната, но сама съм си виновна, нея си пожелах, без да зная колко са подобни. Бонус - водоустойчива.

# 590
Значи ето я тази която е хубава (за мен):
http://images.ulta.com/is/image/Ulta/2287838?$detail$

А тази я взех по грешка и не ми хареса:
https://secure.footprint.net/covergirl-com/Localedata/en-US/imag … ers_mascara_1.jpg

# 591
  • Пловдив
Хъм...снимката на твоята вярна и на Фонсе пак имат разлика  Mr. Green
Да не би да е разади разликата в държавите?

# 592
Миналата седмица си свърших последната спирала, която имах под ръка, а именно тази на ELF. Беше водоустойчива и придаваше обем и дължина. За $3 вършеше чудеса. Лесно нанасяне, лесно премахване, стоеше цял ден, не се слепваше.

След като свърши обаче, реших да си купя Maybelline Lash Sensational (като я намерих за 10 лева и съм адски доволна, при положение, че на повечето места, където търсех е около 15 Grinning) Има двойна четчица, и ми извива миглите и ги прави дълги до адски голяма степен. Много съм доволна от нея. Единственото нещо, което не ми харесва е, че малко по-трудно се сваля.

# 593
  • София
Здравейте! Поизчетох няколко страници от тази тема и виждам че ползвате скъпи и широкорекламирани спирали.
В магазин случайно попаднах на спирала на Евелин- със силиконова четка, наситено черен цвят, позволява наслояване и прави миглите прекрасни-извити, черни,ефектни,дълги. Определено ще повторя покупката си.

# 594
  • Street of Dreams
Както ви разказах, след първия неуспешен опит да поръчам от ибей така хвалената от Фонсе и вече от Вики спирала на CoverGirl, наша съфорумка ми я изпрати. Обаче във водоустойчив вариант. Слагам снимка, за да няма недоразумения коя каква  Случвала съм на кофти спирали или на такива, които не са за моите мигли. Но на такъв отврат не бях случвала.  Shocked ooooh! Вижте сами:
Скрит текст:
Това е с 2-3 нанасяния на четката, която е отвратителна и почти няма ресници, а само мажеш. Даже не съм успяла да обера посипаната пудра по миглите. Няма такова грозно слепване, особено на лявото око (ваше дясно), където всичко е на няколко дебели слепнали снопа. А за повдигане и извиване дума не може да става.
Махнах я с мицерална вода, но доста търкане искаше, пада на топчета.

Фонсе, душичко...малко по малко вече ми дължиш едно кафе, а? Не ми върви с тази спирала и това е.

# 595
Миналата седмица си свърших последната спирала, която имах под ръка, а именно тази на ELF. Беше водоустойчива и придаваше обем и дължина. За $3 вършеше чудеса. Лесно нанасяне, лесно премахване, стоеше цял ден, не се слепваше.

След като свърши обаче, реших да си купя Maybelline Lash Sensational (като я намерих за 10 лева и съм адски доволна, при положение, че на повечето места, където търсех е около 15 Grinning) Има двойна четчица, и ми извива миглите и ги прави дълги до адски голяма степен. Много съм доволна от нея. Единственото нещо, което не ми харесва е, че малко по-трудно се сваля.

И аз в момента ползвам тази спирала на Maybelline -наистина прави дълги миглите ,но ...дотам е при мен.Окото ми изобщо не изпъква,все едно че нямам спирала ,макар че слагам по-няколко пъти.Няма го онзи "драматичен " и " кукленски " вид .Няма го наситеното черно да подчертае окото .Трудно се маха също.Не бих повторила

# 596
  • Street of Dreams
Ето ви още снимки, че не мога да й се нагледам  Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:

# 597
  • При децата ми
OnDiNe, аз снимките не ги виждам.

Esmee, от къде поръча "Телескопик"-а и колко ти излезе с доставката?

# 598
  • софия
Здравейте, препоръчайте ми кафява спирала, моля.

# 599
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ондин, че то на мен напоследък всички спирали ми стоят така, пък ти недоволна Laughing

Общи условия

Активация на акаунт