Ebay 97

• 88 886
  • 878
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
   Въпрос към продаващите в eBay: Как опаковате пратките, които изпращате за чужбина чрез БГ-Пощи? Прегледах тази страница от сайта им – предлагат само пощенски пликове с различни размери и кутии. Разумно ли е да не опаковам нищо вкъщи, а направо да нося нещата в локалния пощенски клон? Да речем, ако изпращам дреха (примерът е произволен), как да процедирам? Да си заплатя един от по-големите размери пликове и така да изпратя дрехата или да ѝ стъкмя вкъщи някаква опаковка? То, хубаво, ама, ако използвам обикновен найлонов плик, най-вероятно ще се разкъса при транспортирането, а и една служителка преди време ми каза, че опаковката трябва да е в неутрален цвят, без никакви надписи по нея – едва ли обикновена найлонова торбичка ще свърши работа, при това положение. Накратко – кажете кой е най-бюджетният и сигурен начин за опаковане на пратки, пращани чрез БГ-Пощи, че нещо не мога да го измисля, колкото и елементарно да изглежда. Simple Smile

# 91
Коте, има ли специални изисквания за опаковката?
Аз като купувач съм получавала всякакви странно опаковани пратки, като най-бюджетните са били обърнати наопаки пликове от доставки за продавача Simple Smile Когато го отворя, от вътрешната страна си стои стикера с адреса и името му. Получавала съм и в огромни чували за смет, омотани по 20 пъти и облепени с тиксо, но най-често са в пликовете с балончета (не зная как се казват).
Получавала съм и манто, сложено в огромна кутия от прах за пране  Simple Smile

# 92
  • София
За опаковане не мога да ти помогна, но БГ пощи винаги са искали да видят какво изпращам, дори ако е опаковано вкъщи. Имай го в предвид.

# 93
  • Бургас
   Въпрос към продаващите в eBay: Как опаковате пратките, които изпращате за чужбина чрез БГ-Пощи? Прегледах тази страница от сайта им – предлагат само пощенски пликове с различни размери и кутии. Разумно ли е да не опаковам нищо вкъщи, а направо да нося нещата в локалния пощенски клон? Да речем, ако изпращам дреха (примерът е произволен), как да процедирам? Да си заплатя един от по-големите размери пликове и така да изпратя дрехата или да ѝ стъкмя вкъщи някаква опаковка? То, хубаво, ама, ако използвам обикновен найлонов плик, най-вероятно ще се разкъса при транспортирането, а и една служителка преди време ми каза, че опаковката трябва да е в неутрален цвят, без никакви надписи по нея – едва ли обикновена найлонова торбичка ще свърши работа, при това положение. Накратко – кажете кой е най-бюджетният и сигурен начин за опаковане на пратки, пращани чрез БГ-Пощи, че нещо не мога да го измисля, колкото и елементарно да изглежда. Simple Smile
Най добре ползвай техните  пликове или кутии.Пратките за чужбина задължително трябва да са незапечатъни за проверка.

# 94
  • Sofia
   Благодаря за включването, момичета. bouquet Да, знам, че служителите искат да погледнат какво изпращаш – именно оттам идва моето чудене – ако ще трябва сама да опаковам пратката, едва след като я проверят, ще ми отнеме много време, кой ще ме чака да се разтакавам толкова на гишето, обикновено има опашка. Чудех се кой е най-оптималният вариант, понеже, когато изпращам нещо до друг град в Б-я, пускайки го по "Еконт", не обръщам много внимание на опаковката – слагам артикула в найлоново пликче и дотам. Ако ще пращам за чужбина, обаче, не става така. Та, се чудех дали от някъде не мога да си купя универсални опаковки, на бюджетни цени, по-ниски от тези, предлагани от БГ-Пощи.

Коте, има ли специални изисквания за опаковката?
   Не знам с точност, мисля, че не. Simple Smile Питала съм в пощата, но (разбираемо) не получих адекватен отговор. Laughing Последния път, като занесох пратка за чужбина, служителката мрънкаше, че картонената кутийка, в която бях сложила артикула, била шарена – облепи я цялата с непрозрачно тиксо и така я пусна.

Получавала съм и в огромни чували за смет, омотани по 20 пъти и облепени с тиксо, но най-често са в пликовете с балончета (не зная как се казват).
   Да, и аз мисля да действам със самоделни консумативи – проблемът е, че съм смотана и ако трябва да опаковам на самото гише в пощата, сигурно ще отнеса поне няколко псувни. Mr. Green Joy

# 95
  • София
Ще обслужват хора, докато ти си опаковаш, като искат да гледат какво пращаме Simple Smile Или ще чакат Simple Smile
Иначе - заповядай, може да помогне.

# 96
  • Sofia
   Мерси за линка, ще поразгледам. Simple Smile Peace

# 97
Всичко в ибей ми е в австралийски долар? Как да го оправя?

# 98
  • Пловдив
Всичко в ибей ми е в австралийски долар? Как да го оправя?

Я виж да не си в австралийския ибей.

# 99
И при мен забелязвам една странност със сумата на доставка newsm78
Когато разглеждам офертата я виждам така

Скрит текст:

в листата на наблюдаваните- така

Скрит текст:

Защо се получава тази разлика?

# 100
  • Пловдив
Anik@, това го наблюдавам и аз от известно време, но като си поръчам - всичко е както виждам офертата първоначално.

# 101
  • Варна
Здравейте,
От време на време пазарувам в ибей, предимно английския. Спечелих и платих яке на 12.09.2016г. Срок за доставка беше 16.09.2016г. до адрес в Англия. Тъй като използвам Габко, реших да почакам. Имам и едни обувки от същото време, които пристигнаха миналата седмица. Затова и досега изчаквах, да не би да се е забавила пратката, да е изпратено без име и да го търся в Габко.
Платих 10 лири за доставка и би следвало, ако въобще е изпратено, да се получи. В момента имам 4 неща в превозвача, но няма как предварително да проверя дали въпросното яке е там.

Според вас да пиша ли на пейпал или ибей да неполучен артикул или за видя какво ще получа сега ?

Благодаря ви  bouquet Hug

# 102
Anik@, това го наблюдавам и аз от известно време, но като си поръчам - всичко е както виждам офертата първоначално.

Да, при плащане си е нормалната сума, но като преглеждам всички търгове и видя умопомрачителната доставка  Shocked
Интересно ми е дали в профила си трябва да коригирам нещо, за да се изписват пощенските разходи коректно.

# 103
  • Бургас

Да, при плащане си е нормалната сума, но като преглеждам всички търгове и видя умопомрачителната доставка  Shocked
Интересно ми е дали в профила си трябва да коригирам нещо, за да се изписват пощенските разходи коректно.
Разликата в доставките идва от това че адреса за доставка и регистрационният ти адрес  са различни.При мен в "уоч"листата ми доставката е за БГ,а когато разглеждам обявите доставката ми е с приоритетния адрес тоест Англия и това всичкото става автоматично от системата.Дано съм го обяснила разбираемо.

# 104
  • Пловдив

Разликата в доставките идва от това че адреса за доставка и регистрационният ти адрес  са различни.При мен в "уоч"листата ми доставката е за БГ,а когато разглеждам обявите доставката ми е с приоритетния адрес тоест Англия и това всичкото става автоматично от системата.Дано съм го обяснила разбираемо.

Възможно е и аз съм си го мислела, но защо сега..в ибей съм почти 10 години и нямаше такова нещо.

Общи условия

Активация на акаунт