Ebay 97

• 89 655
  • 878
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Здравейте и аз с молба за помощ. Имам няколко отворени Request-а по които няма движение, всички изчакват действия на продавача, каквито липсват. Скоро изтича давността им, какво мога да направя за да не се затворят автоматично? Писала съм съобщения на продавачите, отговор и стока до момента не съм получила. newsm78
Благодаря предварително на отзовалите се.

# 421
  • Sofia
   Трябва да "ескалираш" кейса, т.е. да оставиш на eBay да разреши спора ви. Бутонът за ескалация се появява няколко дена след отварянето на кейса (не мога да кажа колко с точност). Peace

# 422
  • София
А как изглежда този бутон и къде да го търся? Никъде не виждам подобно нещо. В Resolution Center имам да пиша на продавача и да затворя рикуеста.

# 423
  • Sofia
   Може би още не е минал въпросният срок, след който бутонът се появява. Нямам ясен спомен къде точно трябва да се намира тази опция – за последно съм отваряла кейс преди повече от година. Но със сигурност всичко си е упоменато – това за бутона за ескалация трябва да ти е написано някъде, разгледай. Peace

# 424
  • София
Надявам се някой, който го е използвал скоро да пише. Аз лично не намирам нищо такова.  ooooh! newsm78

# 425
 Здравейте!
Спечелих търг в Английския Ибей. Вчера получавам имейл, че в момента артикула не може да бъде изпратен. Предложиха ми или да чакам седмица или рефънд. Избрах да ми върне парите. Въпроса ми е, трябва ли да правя нещо в сайта или не?
Мерси предварително Simple Smile

# 426
  • София
Не, ще получиш имейл, че са ти ги върнали.
Ако си платила с карта, ще дойдат няколко дни след съобщението.

# 427
  • Хасково
Здравейте , имам проблем с един търг...... обаче не намирам чата със Ибей ... няма ли вече чат и единственият начин да се свържеш с тях по телефона ли е , защото английският ми не е от най-добрият хахах  Peace

# 428
  • Sofia
   При английския eBay има чат, при американския – не. Peace

# 429
  • Бургас
Надявам се някой, който го е използвал скоро да пише. Аз лично не намирам нищо такова.  ooooh! newsm78
Така изглежда кейса когато се появи бутона за ескалиране .Ти трябва да избереш последното                                 1. Send a message to the seller
2. Close this request
If you're satisfied with the seller's reply, or if you received your item, you can close the request
3 .Ask us to step in and help
If there's a problem, or if you can't sort things out with the seller, ask us to step in

# 430
Благодаря!
Платил съм с карта през Пейпал.
Колко време трябва да чакам за да ми върнат сумата?

# 431
  • София
Така изглежда кейса когато се появи бутона за ескалиране .Ти трябва да избереш последното                                 1. Send a message to the seller
2. Close this request
If you're satisfied with the seller's reply, or if you received your item, you can close the request
3 .Ask us to step in and help
If there's a problem, or if you can't sort things out with the seller, ask us to step in
Благодаря, при мен точка 3 липсва, а диспута автоматично ще се затвори на 20 март, какво мога да направя?

# 432
  • Пловдив
Благодаря!
Платил съм с карта през Пейпал.
Колко време трябва да чакам за да ми върнат сумата?

В първия пост на темата, в често задаваните въпроси е обяснено.

# 433
  • София
Спечелих 2 търга от един продавач. Предварително се разбрахме, че ще намали доставката, за да не плащам две- вместо 2*3.05 доставката ще е 4.10. Сега обаче иска аз да направя invoice за новата сума, не се ли прави от продавача това newsm78 Наскоро при такъв друг случай продавача направи това, а аз такава опция при мен не виждам ooooh!

# 434
  • Бургас
Спечелих 2 търга от един продавач. Предварително се разбрахме, че ще намали доставката, за да не плащам две- вместо 2*3.05 доставката ще е 4.10. Сега обаче иска аз да направя invoice за новата сума, не се ли прави от продавача това newsm78 Наскоро при такъв друг случай продавача направи това, а аз такава опция при мен не виждам ooooh!
Можеш да поискаш "request total"намира се при плащане в горният десен ъгъл.И все пак продавача трябва да ти даде  invoice с обща доставка.Ако все пак не го направи можеш да му напомниш че тогава ще очакваш две отделни пратки.

Общи условия

Активация на акаунт