Ebay 97

• 89 556
  • 878
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Здравейте, чакам една пратка от ebay uk, проследима е и сега гледам че май на 4- ти са били на адрес, но аз в момента съм на почивка. Може ли някой да ми каже кой ги носи доставките за да се обадя да питам и как всъщност се процедира в такива случаи? Притеснявам се да не върнат пратката.

# 616
  • Пловдив
Здравейте, чакам една пратка от ebay uk, проследима е и сега гледам че май на 4- ти са били на адрес, но аз в момента съм на почивка. Може ли някой да ми каже кой ги носи доставките за да се обадя да питам и как всъщност се процедира в такива случаи? Притеснявам се да не върнат пратката.

Български пощи, освен ако не е скъпа пратка с куриер.Ще я запазят 20 дни преди да я върнат.

# 617
# 618
  • България моята родина
Здравейте намирам се в UK в момента и направих първата си поръчка.Става въпрос за детско легло.На проследяване пише,че пратката ще е при мен утре.Въпросът ми е следния ако няма никой на адреса,когато пристигне пратката,получаваме ли обаждане от куриер и могат ли да я доставят по-късно да речем или на следващия ден?Благодаря предварително,тей като не съм наясно и се притеснявам.

# 619
  • Sofia
На този въпрос никой не може да ти отговори. Не си упоменала с какво ще пристигне пратката – Royal Mail, някой куриер ли? Всеки доставчик процедира по различен начин – някои автоматично настройват повторна доставка (в друг ден), други пък, доколкото знам, оставят пратката при съседите или в двора ти, ако имаш такъв.

# 620
  • България моята родина
Работата е там,че и аз не откривам с какво ще пристигне,благодаря все пак,дано се обадят.

# 621
  • Sofia
Нали разполагаш с тракинг номер? При това положение, не е възможно да не знаеш с какво ще пристигне.

# 622
Обичайно в самата обява има заложено какъв е начина за доставка. Другият вариант е при проследяващия номер, не помня да не е било споменато коя куриерска фирма, или поща е ангажирана.

# 623
  • България моята родина
Благодаря момичета,видях куриера е Yodel,сега ще погледна как седят нещата с техните доставки.

# 624
  • Точно където трябва
Ровя се понякога в английския ибей и сега виждам някаква промяна. Не мога да избера от никъде по колко обяви да ми излизат на страница. Освен това не мога да си избера като преди доставка до англ. адрес за да видя колко ще ми струва...и други филтри не виждам. Има ли начин все пак?

Последна редакция: нд, 16 юли 2017, 14:09 от elliee

# 625
Предполагам, че ти излиза списък от обяви. Избираш View-Customize от горния десен ъгъл и там си задаваш дали да виждаш обявите като List или Thumbnails и по колко на страница.

# 626
  • Точно където трябва
Нямам View-Customize имм само view и там мога да избирам като лист или галерия

# 627
Като посоча View с мишката, без да щраквам върху него, се появява това:

http://prikachi.com/images.php?images/237/9148237n.jpg

# 628
  • Точно където трябва
Благодаря, при мен не излиза така...

# 629
  • Stara Zagora
Добър ден на всички. Както и при всички други така и при мен възникна за първи път заплетен казус,та искам да попитам какво трябва да се направи -----> Спечелих търг и искам да платя през paypal но ми изписва следното "The sellers can't accept payments right now. Contact them for help." и въпросния продавач ме накара да пища на ebay,  но никакъв отговор от тях. Снощи платих друг търг от друг продавач  с paypal  само този артикул от различен продавач не можах.Благодаря предварително за помощта и лек и ползотворен ден. 

Общи условия

Активация на акаунт