Ebay 97

• 88 954
  • 878
  •   1
Отговори
# 780
Толкоз ли никой не знае нещо по въпроса ):
Продавача ми пише, че е опитал да редактира всички. Не ставало.
Видял, че може поединично, за онези без оферти. Пак не ставало.

# 781
  • София
Мисля, че трябва да разреши доставка до ЕС /по подразбиране всички държави са включени/ и от там ако иска, може да добави някои в игнор-а.

# 782
Мисля, че трябва да разреши доставка до ЕС /по подразбиране всички държави са включени/ и от там ако иска, може да добави някои в игнор-а.

Точно това е направил. Но ми излиза съобщение, че няма доставка до България и не мога да наддавам.

# 783
Здравейте!Ако можете да помогнете с моя казус. Поръчах си нещо(от Германия) след десетина дни пристигна с DHL.След като отворих кутията, разбрах че пратката е объркана. Писах на продавача,извини се и обеща да прати нова пратката. Помоли ме да съдействам с връщането на обърканата (тук изобщо незнам как става номерът ). На 24 бе комуникация между нас.От тогава нищо. Сега, мен не ми пречи да задържа обърканата стока (ще съм с едни 300 лв. отгоре когато я продам), но колко време трябва да чакам продавача да реагира ( изпрати правилната стока) и как ще върна обърканата?

# 784
  • Sofia
Кое не е ясно? Той явно чака да му върнеш сбъркания артикул, защото, естествено, няма да ти прати стоката, която ти е нужда, преди да му върнеш старата пратка.

# 785
  • София
Здравейте!Ако можете да помогнете с моя казус. Поръчах си нещо(от Германия) след десетина дни пристигна с DHL.След като отворих кутията, разбрах че пратката е объркана. Писах на продавача,извини се и обеща да прати нова пратката. Помоли ме да съдействам с връщането на обърканата (тук изобщо незнам как става номерът ). На 24 бе комуникация между нас.От тогава нищо. Сега, мен не ми пречи да задържа обърканата стока (ще съм с едни 300 лв. отгоре когато я продам), но колко време трябва да чакам продавача да реагира ( изпрати правилната стока) и как ще върна обърканата?

Трябва да отвориш Return като посочиш, че причината е сбъркан артикул. Продавачът би трябвало да потвърди, че приема Return-а. Когато получиш потвърждението, изпрати пратката, най-добре да бъде препоръчана с предимство, за да имаш доказателство, че реално е изпратена. Вкарваш номера. И чакаш продавачът да я получи. Междувременно може да я следиш и на сайта на Дойче Пост. Като влезе в Германия те отразяват движението. Като я получи продавачът ще ти изпрати правилната пратка. За всяко действие си има срокове. Следи ги. Ако напр. ти видиш, че пратката е пристигнала, а продавачът не отговаря може да придвижиш случая напред като го ескалейтнеш и тогава съпортът започва да взема решение по отношение на казуса. Ако се следват процедурите и двете страни са коректни, няма нужда от намеса на съпорта. Ако имаш нужда от помощ със сайта на Дойче пост или немския ибей, може да ми пишеш. Ще ти помогна с превода.

# 786
Мерси Жълто Цвете.Sunglasses

# 787
Да се похваля Simple Smile Хакнаха ми профила и подозирам,че е станало чрез Biddingscheduler.Салва Богу,ПейПал не ми е линкнат към профила в Ибей,та не пострадах финансово.
Обаче снайпера ми от тогава не сработва .

Моля ви ,споделете от кой снайпер сте доволни?  bouquet

# 788
Здравейте. Как мога да откажа поръчката ми. Доставчикът ми я пусна с DHL, но явно има проблем защото на тяхната митница пратката е спряна и пише че се връща на изпращача. Мога ли да я откажа и да си поискам парите обратно.

# 789
  • Sofia
Да, след като изтече срокът за доставка.

Пита ли продавача какво се случва?

# 790
Да, след като изтече срокът за доставка.

Пита ли продавача какво се случва?
Да информира го,  той дори не знаеше, че я връщат тъй като проследяването  на пратката от ebay  го дава със закъснение. Помолих го влезе през сайта на DHL за да види последното движение на пратката и повече не ми отговори. Чакам все още отговор от него как ще процедира-дали ще я прати пак незнам.

# 791
  • Sofia
Да, точно затова е хубаво поне да изтече срокът, в който се предполага, че стоката ти трябва да пристигне. Вероятно и продавачът не знае какво се случва. Peace

# 792
Да, точно затова е хубаво поне да изтече срокът, в който се предполага, че стоката ти трябва да пристигне. Вероятно и продавачът не знае какво се случва. Peace
Ако той я изпрати на ново това значи ли, че пак започват отначало 14 дена за доставка или си продължават.
Благодаря ти за съветите Simple Smile

# 793
  • Sofia
Не, нищо не се променя по срока за доставка, затова трябва да внимаваш да не изпуснеш крайния срок, в който може да отвориш кейс. Peace

Е, не е фатално, де, защото в PayPal може да повдигнеш диспут до 180 дни от датата на покупката. Peace

# 794
Не, нищо не се променя по срока за доставка, затова трябва да внимаваш да не изпуснеш крайния срок, в който може да отвориш кейс. Peace

Е, не е фатално, де, защото в PayPal може да повдигнеш диспут до 180 дни от датата на покупката. Peace
Да се надявам, че все пак ще пристигне на време, но ако не дойде до обявените 14 дена от доставчика кога трябва да отворя кейс на самия 14 ден или на 15 ден.

Общи условия

Активация на акаунт