Седмокласници- началото на края!

• 66 254
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
И при нас валят входните. По БЕЛ има 6, по история - 4, по МАТ било лесно, но няма още резултат, по география било сложно...Утре ще видим дали няма да е по английски...

# 571
  • Sofia
Съобщи ми резултат единствено по входно по география, на което имал 5-ица и при мнението ми, че за 7-ми клас не е добър резултат се обиди жестоко! Имаше опониране на фалцет...и пр.
Не го разбираме този човек и това е!

# 572
Съобщи ми резултат единствено по входно по география, на което имал 5-ица и при мнението ми, че за 7-ми клас не е добър резултат се обиди жестоко! Имаше опониране на фалцет...и пр.
И какъв е проблемът, че има петица на входно ниво? Какво общо има това, че е в седми клас?

# 573
  • Sofia
Проблемът е, че има пропуснати уроци в 6-ти клас, поради мързел или защото е решил, че няма да го изпитват и сега има пропуски!
А в 7-ми клас има общо, че не не трябва да има такива, ако иска да има успех!

# 574
Проблемът е, че има пропуснати уроци в 6-ти клас, поради мързел или защото е решил, че няма да го изпитват и сега има пропуски!
А в 7-ми клас има общо, че не не трябва да има такива, ако иска да има успех!
Аз не бих се притеснила от петица на входното. Особено по география.
Не съм много наясно с нещата в седми клас. За какъв точно успех става дума?

# 575
  • София
Ей, много сте лоши.  hahaha
Няма ли за какво друго да питате сутрин?

Призма, я кажи за иронизирането на бюлетина за нивото на р. Дунав, че ми стана интересно.
Вепе не го четат по БНР. Напредна техниката. Има сайт и то много отдавна.

Е как, ти не знаеш ли какво е саншанжман  Joy
сан шанжман e, пък.  Crossing Arms
Скрит текст:
"sans changement" - т.е няма промяна
Днес беше нашата РС. Баща му ходи. Единственото, което запомнил е, че ще имат 4- дневно "жълто-кафяво училище"  Crazy(те, такова не бях чувала), но пък с бонус явяване на ЧХ на място, а именно в Банско. По учебната част нищо не докладва.  Crossing Arms

# 576
  • столицата
Иринка, ами най-важното е запомнил човека Laughing
При нас още за цветни училища не се е заговорило. Добре поне, че вече се заговори за входни. Днес по БЕЛ и физика. Девойката доволна. По физически пък тичат за норматив. Голяма драма Shocked
Сега се чудя къде да набутам спорта в програмата й. newsm78
Нея я домързява,но ще бъда лоша.
Все още не съм закупила и учебните тетрадки и помагала.
Изобщо учебната година започнааа 

# 577

сан шанжман e, пък.  Crossing Arms
Скрит текст:
"sans changement" - т.е няма промяна
Днес беше нашата РС. Баща му ходи. Единственото, което запомнил е, че ще имат 4- дневно "жълто-кафяво училище"  Crazy(те, такова не бях чувала), но пък с бонус явяване на ЧХ на място, а именно в Банско. По учебната част нищо не докладва.  Crossing Arms
[/quote]

Споко, знаеш най-важното, другото е пари за помагала и учебни тетрадки.  Hug

# 578
При нас още нищо не се говори за родителска среща. Те по принцип са само две в годината. Една първи срок и една втория. До края на октомври са втора смяна и очаквам и родителската среща да е някъде тогава.

Лагер школи се организират, но само по математика. Ники досега не е ходил, тъй като лекциите се водят от директора и няколко учители на големите ученици. Освен това от техния клас ходят само състезателите и явно решават задачи за по-напреднали.
Вчера са правили входно по физика и са им върнали входните по БЕЛ. По БЕЛ от десет въпроса е объркал един и има 5.40

# 579
  • Русе
  Нашата родителска среща е днес. Не ми се ходи. Безхаберната ни класна още не е успяла да им събере бележниците.Разочарована съм от нея. Жалко. Класът е доста див, обаче е задружен и има потенциал.Тази година забелязах, че вместо да си пишат глупости по мрежата, се питат за домашни и то най-безнадеждните  до тази година в училище.
Вчера са правили входно по физика и са им върнали входните по БЕЛ. По БЕЛ от десет въпроса е объркал един и има 5.40
   Ако въпросите са със сходна тежест, би следвало да има 5.60.

Уж всички входни са му били супер мега лесни, не съм чак толкоз оптимистично настроена. Днес ще правели химия и история. Не че е важно, но са предмети, по които има знания и ще видим до колко се напасват с формата. По география ни за входно, ни за изходно е учил. Но тя дава таквиз, че и да си учил няма да ги направиш, освен ако не знаеш всяка една държава по света как изглежда като граници и столицата на най-забутанато островче.Но пак успя да си защити шестицата за годината.

"сан шанжман" ми хареса много за в заглавието на следващата тема, която като гледам скоро трябва да се прави.

Всеки ден научавам за ново състезание или проява. Започна да ме тресе един страх. Не толкоз за времето, а за изтощението. Обаче вариант за спиране дори за месец от спорт, ако не се налага от травма е немислимо. Авгажиментите му са планирани от високите спортни инстанции за година напред. Вчера за първи път от както ходи на училище спа след училище около час.

# 580
Охооо, а аз какво да кажа като Роско е с първата си двойка от входното по биология. Имаха само един час и на втория правят входно.Имам чувството , че изобщо не е прочел внимателно въпросите.Такива глупости е измъдрил, че чак удар ще получа.Другите входни също вървят с пълна сила и ще видим накрая какво ще се получи.При нас петицата е супер оценка.Тръгнал да ме успокоява, че има много време и ще си я оправи тази двойка.Ама аз не искам да си я оправя, а изобщо да не получава. А той пак опонира насреща ми, че как можело ученик без двойка #Cussing out Е може, може ама не у нас.

# 581
Входните нива са повече за ориентация на учителите. Да видят кой какво е забравил и на какво да наблягат.  Wink

# 582
  • София
  На нас ни казаха, че входните нива са само за ориентир откъде тръгват децата, нямало да се смятат при оформянето. За допълнителните часове по разказвателните-и те ще по един седмично и ще се редуват предметите. В общи линии всички учители ни успокоиха, че няма да тормозят децата, защото е ясно, че така не се учи и не могат да изизкват знания.  Crazy Само малко поне да се ориентират в съответната материя.  Confused
   Всички ни обясняваха да не стресираме децата с матурите. Те си знаели, това си било драма само за нас, да се разнообразяваме.  Twisted Evil На децата говорят, че НВО си е някакъв обикновен тест през май, от който те няма защо изобщо да се притесняват. Пазели им психиката, и ние така трябвало да се държим. Може пък да са прави.  Sunglasses

# 583

Всички ни обясняваха да не стресираме децата с матурите. Те си знаели, това си било драма само за нас, да се разнообразяваме.  Twisted Evil На децата говорят, че НВО си е някакъв обикновен тест през май, от който те няма защо изобщо да се притесняват. Пазели им психиката, и ние така трябвало да се държим. Може пък да са прави.  Sunglasses
Прави са. Но аз ще използвам НВО като повод да решава малко повече задачи по математика допълнително, защото му е по-слабата част в сравнение с езиците наш и чужди.  Mr. Green

# 584
  • Пловдив
Няма лошо да са спокойни, но все пак от това как ще се справят с този обикновен тест в края на май зависи с какво ще се занимават през следващите 5 години и в каква среда ще попаднат. А това вече е важно.
Та прекаленото спокойствие може да доведе до подценяване на изпитите и незадоволителни резултати на края на кампанията, т.е. някой може да се размине с желаното училище. И тогава също може да има голяма драма.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт