Седмокласници- началото на края!

• 66 251
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Споко, знаеш най-важното, другото е пари за помагала и учебни тетрадки.  Hug
Hug
А, и за парите ни каза. Само нямаше идея за какво са.  Joy Там някакви пари се събират.  Whistling

# 616
  • Русе
  Хриспа, да е жив и здрав и много щастлив и успешен рожденикът. И добре дошла в клуба на майки на тийнове  Hug

нашата родителска среща мина. беше по ефективна от друг път. По български ще работят с това
Скрит текст:

За подготовка по НВО препоръча едно от тези
Скрит текст:

Първи срок ще работят по съчинение-разсъждение по програма. Трансформиращия преразказ го упражняват от 5 клас,  и в 6 клас. но заради подготовката по НВО през втория срок ще правят отново за упражнение транформиращите преразкази.

# 617
  • София
Хриспа, да е жив и здрав тийнът, щастлив и успешен.  Hug
Амбърче, и анжамбман да включиш в следващото заглавие, и без това се римуват. Все ще исмислиш нещо.  Mr. Green

# 618
  • Русе

Амбърче, и анжамбман да включиш в следващото заглавие, и без това се римуват. Все ще исмислиш нещо.  Mr. Green

Сложих си го във файлче, с копи/пейста, че таз дума не мож я запомни и това е. Ще мисля заглавие, ама и и вие може да участвате  Grinning

# 619
Момичета, какви са тези родителски срещи толкова късно? Нашата беше още на 15-ти вечерта....
Днес входно по биология - резултат другата седмица  Simple Smile
В петък ще имат входно по математика  Praynig

# 620
naniika,
Опитах да кача още един тест по история за входно ниво...
http://dox.bg/files/dw?a=5c94691c4d
Дано съм ти помогнала...
И тук да ти благодаря!

# 621
Момичета, какви са тези родителски срещи толкова късно? Нашата беше още на 15-ти вечерта....
Днес входно по биология - резултат другата седмица  Simple Smile
В петък ще имат входно по математика  Praynig
О,  ние сме рекордьори по късни родителски срещи - в края на октомври е първата и към май е втората. Колкото - толкова, затова пък откарваме до към 9.30.

# 622
  • София
  И ние свършихме след 9. И нямаше нищо особено важно.

Вече имат 3 теста по мат, един по физика, външно по БЕЛ и... ако са прилични оценките ще разбера и за още.  Rolling Eyes

Хриспа, честит тийн!  bouquet

# 623
  • Русе

Вече имат 3 теста по мат
  Боже , боже. Нашите още кълват преговора по математика за външното. Учителката им се е хванала за главата. Масово забравили всичко. Моето съм му стъпала на врата и решава, но през нощта получава амнезия и на другия ден, сякаш никогаж не е чувало основни правила. Та вече използвам изнадващи атаки със задача по всяко време.

# 624
  • София
  Е, Амбърче, те и нашите са на преговор мисля. И аз го дебна с изненадващи сансанжмани, ама само аз се изненадвам.  Joy

# 625
  • София
 A m b e r, предложение за заглавие:

Седмокласници - с анжамбман и многочлени към успеха устремени

Аз отдавна съм анжамбандисала. Имах потребителски имена: Синехдоха, Анафора, обаче от "най-сложната" парола Анжамбман не се отказвах. Но това бе отдавна...

Наборът вече не се стряска от тропите, но писането на теза му е страшно трудно.

# 626
Мами на седмокласници в София, моля за съвет!   Praynig
Голямата ми дъщеря учи до средата на втория срок на 6-ти клас в Свищов, след което заминахме в Щатите. Тук ходи вече няколко месеца на училище и успя доста бързо да свикне с езика и да влезе в системата. Доста й е трудно , но тя е много упорита и се справя. Проблемът е , че най-много до месец трябва да се приберем в БГ и ще се установим в София. Ще съм ви много благодарна ако може да ме насочите към добро училище , в което да я запишем. Освен подготовката за мен е много важно и средата да е ,доколкото е възможно ,с добри и възпитани деца, дано не ви прозвучи странно. Много ми е притеснено, а на нея какво и е, не ми се мисли  Cry За нея това ще е голям стрес и то в тази трудна възраст и се надявам да попадне в клас с добри съученици. В предишното й училище , за съжаление , в класа й бяха само 4-5 дечица, на които им се учеше и 20, които правеха каквото си искат, без абсолютно никакви последствия. Затова и тук най-много й хареса атмосферата и взаимоотношенията и сега се връща някак със страх.
Същата ситуация е и с по-малката ми дъщеря, която е в четвърти клас, така че приемам мнения и за там , ако имате такива.  bouquet

# 627
... и ще се установим в София. Ще съм ви много благодарна ако може да ме насочите към добро училище , в което да я запишем. Освен подготовката за мен е много важно и средата да е ,доколкото е възможно ,с добри и възпитани деца, дано не ви прозвучи странно. ...
ориентировъчно - в кой квартал поне, не бива детето да пътува по час и половина до училище все пак и то в непознат град...
ПП: ама много драстични промени за кратко време сте сътворили за това дете! Как ще си приравни миналата учебна година  newsm78

# 628
  • България, София

Вече имат 3 теста по мат
 Боже , боже. Нашите още кълват преговора по математика за външното. Учителката им се е хванала за главата. Масово забравили всичко. Моето съм му стъпала на врата и решава, но през нощта получава амнезия и на другия ден, сякаш никогаж не е чувало основни правила. Та вече използвам изнадващи атаки със задача по всяко време.

A m b e r, това с амнезията много ме развесели  hahaha То не че и моята щарка в определени отношения не получава амнезия, докато спи  Thinking

# 629
ама много драстични промени за кратко време сте сътворили за това дете! Как ще си приравни миналата учебна година  newsm78
Не е толкова трудно. Просто трябва да представят определени документи.
Признаването на завършен период или клас за класовете от І до VІ клас включително се извършва от директора на приемащото училище, в което лицето желае да продължи обучението си.
 Лицата, на които е признат завършен период или клас за класовете от І до VІ клас включително, по документи, издадени от училище на чужда държава, не полагат приравнителни изпити.
 Лицата, на които е признат завършен период от обучението в VII клас или за VІІ клас по документи, издадени от училище на чужда държава, полагат приравнителен изпит по български език и литература за първия учебен срок на VII клас или за VII клас.

Общи условия

Активация на акаунт