Седмокласници- началото на края!

• 66 218
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Оценките от входните НЯМА да влизат в срочните, но е  СТРОГА ТАЙНА  Laughing

# 691
  • София
Оценките от входните НЯМА да влизат в срочните, но е  СТРОГА ТАЙНА  Laughing
Това само при вас ли? Щото при нас си влизат  Confused

# 692
За някои учители имат значение оценките от входните нива, за други нямат.

# 693
И при нас си влизат оценките от входните. Мисля, че всички учители при нас ги взимат под внимание.

# 694
  • Русе
  При нас според преподавателя.
  Първо върнато входно по география - 4. Това беше входното, за което отиде на мускули без да се готви.А при нас географията е с особена трудност. Трябва да можеш да различиш всяка страна само по контури и да знаеш всяка столица обикновено на тестовете. Писа ми от училище и диалогът ни беше :
  - Много си се изложил
  - А ти знаеш ли, коя е най-голямата пещера в Северна Америка. А, знаеш ли!
  - Де да я знам аз. Ама Дяков сигурно я знае.
  - И той не я знае.
  То и други неща сигурно не е знаел. Ама както и да е. Обаче ще пиремем като лош знак, като първа оценка. Затова ще му препоръчам ритуали за отхвърляне на лоши знаци. Като например - редовно учене.  Mr. Green

# 695
Моето дета само развява прическата по купони и паркове. Хич не ми харесва как не му пука.
Днес 5 на входното по история. Съобщи ми го така небрежно, сякаш е голямо постижение. Ми к`во да направел, имал 3 грешки  Twisted Evil Twisted Evil

# 696
  • Русе
Моето дета само развява прическата по купони и паркове. Хич не ми харесва как не му пука.

Що да им пука. Ние за какво сме.

Почти целият клас имали шестици на входното по физика. Много било лесно. Днес и по математика било много лесно.

# 697
   Затова ще му препоръчам ритуали за отхвърляне на лоши знаци. Като например - редовно учене.  Mr. Green

Joy
Моля те сподели, дали срещна разбиране от набора за подобен род ритуали  Mr. Green

Днес са им раздали всички допълнителни помагала. Най-вероятно, аз се вълнувам повече... и за това  Laughing

# 698
  • Варна
Влизам да пожелая успешна учебна година на децата ви! Да се преборят за там ,където най-много искат!  Hug Наглеждам ви ,че ви следваме!  Mr. Green

# 699
  • Русе

Моля те сподели, дали срещна разбиране от набора за подобен род ритуали  Mr. Green

Не са им нанесли оценките в бележника, та не се смятало за лоша поличба. Можело по физика да нанесат първо.
  Има ли нещо интересно от помагалата. За нашите по БЕЛ бях писала в предишните страници.

Деска , благодарим. Мислете ни. За хубаво е.

# 700
Деска, благодарим за пожеланията.  bouquet
На моят едва ли ще му е лесно днесното входно по МАТ.

Последна редакция: пн, 03 окт 2016, 14:45 от chibi

# 701
При нас оценките от входните си влизат в срочните и то по всички предмети. Бележниците са в класната за подписи от директора. Като ги върнат всички входни ще са нанесени на куп.

Какви задачи решавате по мат.? Ние имаме само сборника на Архимед и те работят по него в училище. В къщи за домашна имаме задачите от учебника.

# 702
  • Русе
Какви задачи решавате по мат.? Ние имаме само сборника на Архимед и те работят по него в училище. В къщи за домашна имаме задачите от учебника.
    Цели изрази с неизвестни,степенуване и пропорции.
    Давах му задачи от Коалата и от тестовете на Дидева. Както и от Акълчета-списанието

# 703
И ние решаеахме същите задачи + рационални числа от сборника на Архимед за миналата година за входното. Същият, но варианта за 7- ми клас имат и тази година.
Допълнителнитр занимания още не са започнали.

# 704
  • България, София
Здравейте!
Хубава и спорна седмица на дечицата, а и на мамите пожелавам  Hug

Нефертари, и аз съчувствам на момчето ти. Голямата може би ще се размине с брекетите, но малката, като й гледам подредбата на зъбките ..., а каквато ми е глезанка и хич не търпи на болка, не ми се мисли.

Оценките от входните и при нас започнаха да стават ясни лека - полека. На децата не им връщат работите, а само им съобщават оценките. Така трябвало  Rolling Eyes
По мат. има 5. Не могла да реши последната задача от движение. По химия и физика има 6, по история има 6 - направо не е за вярване. По биология вероятно ще има 5. По останалите предмети още чакаме.
Не знам дали оценките от входните ще влизат в срочните оценки.
A m b e r, одобрявам ритуала. При нас явно засега дава резултат, но трябва да се практикува редовно Wink

В събота ни беше първото ходене в школата. Започна с БЕЛ. Върнали са им входните тестове. От 60 точки моята госпожица е изкарала 52. Струва ми се добро начало  Simple Smile
Дали са им учебници и помагала. Единият е "Езикова култура",  "Тестове по езикова култура", "Анализационни наблюдения по литература"  и "Литература".
За училище по БЕЛ също са с 4 помагала - "Работни листове" и "Прочети, разбери, пресъздай" на "Анубис" и "Работна тетрадка" и "Тестове и преразказ 2 част" на "Булвест 2000".
Ужас просто  Shocked

didoni, в коя школа е твоето дете?
Скрит текст:
Моята дъщеря е в "Образователни технологии". В София сме. Ходи на Руски паметник.

Общи условия

Активация на акаунт