Седмокласници- началото на края!

• 66 217
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Мен , ако питате, и Светльо и Волен имат основание за високо самочувствие.  Hug
    Те сега всички са със самочувствие-Все повече усещам нуждата от подходяща среда.
....... На моменти си е пак моето обичливо дете, но в други вее едни байряци, чак ми иде да му покажа вратата и да се оправя сам като толкоз много иска.
  Пораснал е, определено. Разбира по-лесно материала и училището, но животът все още не го разбира толкова.

Взе ми думите  Peace

Много мило, Чиби  Hug Ама мързел със самочувствие е доста "въздушна" комбинация  Mr. Green

# 676
Вие си ги познавате най-добре, но и двамата имат голям потенциал  в много направления.  Peace
А, за мързела - той е всеобща болест.   Mr. Green

# 677
  • Burgas

Peace
Още я кара като през ваканцията....

Има още входни нива другата седмица, май останаха по География, История и АЕ. От другите няма още резултати. Каза , че по Математика не било трудно, но БЕЛ било по трудничко, а по информационни технологии почти нищо не разбрала, не ги били учили тея работи за хард диск, някви други неща дето не била чувала  newsm78 ще видим като ги върнат какви са тея неща.....

# 678
Нашият си написа единственото домашно по АЕ.
Ще почине малко и ще подхваща да учи уроците за утре.
У нас мъжът ми е повече ошашкан за НВО от мен. Особено след като разбра, че на наши познати детето  и цял клас в близкото ОУ имат 2-ка на МАТ.
Да понапредва учебната година, за да видим как ще справя нашият.
Нашият се сети , че утре ще правят входно по МАТ и порешавахме задачи.

Последна редакция: нд, 02 окт 2016, 15:57 от chibi

# 679

И при нас е така. А и това хубаво време ги предразполага още повече.

Днес от курса по БЕЛ са им раздали учебниците. Разделили са ги на литература и езикова култура.

# 680
Дано и нашите скоро да започнат допълнителните занимания по математика.  Praynig

# 681
Стига сте се хвалили еййй  Hug Hug  Crazy Crazy
Моя има 3 по биология на входното, въобще не разбрал, че има и задачи на другата страница  Mr. Green Разсеян, разсеян.....
Днес му бяха първите уроци в школата, има голееееми домашни за другата неделя. По БЕЛ айде как да е, ще напише по 2 примера, ама по математика са 30 задачи  #Crazy
Не го болят вече челюстите  Praynig Благодаря ви за съчувствията  bouquet
Браво на децата ни тук, справят се чудесно  bouquet

# 682
Нефертари, споко, ще си събере акъла Гого по-нататък .  Hug
А за домашните от школи и уроци, от сега нататък така ще бъде.
Малко на баир ще им дойде тази учебна година, на няма как иначе.
Аз тръпна в ужас за утрешното входно по МАТ.  Sad
Уж решавахме задачи и обяснявах това , което не му е ясно, че ще видим накрая.   Rolling Eyes

# 683
Успешна седмица на децата ни!

# 684
  • София
Ооо, браво на децата  Hug
Моята почна с 3 на входно по химия  Twisted Evil Така е като пропускаш цели раздели от ЧП  Wink

# 685
  • София
  При нас май няма да има входни по повечето предмети или поне моето така казва.  Rolling Eyes Дано няма, че снощи ме пита Сантиаго де Чиле на коя държава е столица.  ooooh! Поне позна на кой континет е.  Whistling

# 686
  • София
При нас правиха по всичко, дори и по Технологии (Трудово). Все още не знам резултати. Уж оценките нямало да влизат в срочните, но да видим.

# 687
При нас правиха по всичко, дори и по Технологии (Трудово). Все още не знам резултати. Уж оценките нямало да влизат в срочните, но да видим.

И при нас така  Thinking

# 688
  • столицата
И при нас ударно започнаха входни- по две -три на ден newsm78
Днес теглих раницата 7-8 кг и цял ден я разнася по етажите с този кабинетен принцип на обучение. Голям трън в очите ми е #2gunfire  За справка детето е 36-37кг.

# 689
Диалог със сина ми в първи клас:
"- Мамо, щом сега толкова ни тежат в раниците, представям си в 10-ти клас колко ще тежат!
 - Не се безпокой, мамо. В десети клас ще ходите с по една тетрадка."
Българско образование ...  Tired

Общи условия

Активация на акаунт