Седмокласници- началото на края!

• 66 224
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
При нас всички входни вече са направени. 5 -ца по физика, за другите още няма резултати. Но за другата седмица имаме обявено ново контролно  Laughing

# 661
Остана входно май само по география.
По ИЕ са с нов учител, както каза сина ми : - Разбран човечец, май няма да ни даде входно ниво.
Резултати - 5 по АЕ, което му е най - силния предмет и единствен, по който учи с желание. Ако броим за учене писане на домашно. Една точка не му стигнала за отличен.
По БЕЛ - 33 деца, 25 двойки, няколко 3-ки и 4-ки и една 6-ца. В другата паралелка по - зле. Няма и едната шестица. Смятам господина да си отправи и една двойка на себе си.

Младежа се напарфюмира и замина нейде по улиците.Днес му е вечерта и следобеда без учене.

Иначе в сряда му беше първият урок по БЕЛ. Много здраво са работили, има и голямо домашно. Учителят много ми хареса. Смятам, че уцелихме. Детето също го хареса. Да видим какво ще произведат от съвместната работа.
Изпратихме го като приключи урока, Радо затвори вратата и се плясна по челото : - Човек, господина е по - възпитан и г-н Вълчев!! Говори ми на Ви и е много спокоен! ( за справка г-н Вълчев е класният му, който до този момент държеше златото по възпитание според тийна)

# 662
  • София
didoni, дано всичко да е наред!
И моят има 6- ци обикновено само по НЕ, АЕ и ИТ от сериозните предмети.

Моят и по тези дори няма.  Rolling Eyes  Аз си повтарям мислено "Омммм" и дишам, дишам...Налегнали са ме едни терзания относно избор на училище, но гледам да не въвличам и набора в тях, че той само това чака и е приключил със 7. клас.  Confused

Дидони, и от мен бързо възстановяване!

# 663
Лельо Ог и аз си повтарям Оммм, но за другите премети.
Той по НЕ моят още не е още на пълен капацитет. Започна годината с 5- ца.
emonaem, rodni, браво на децата!

# 664
От нас 4.50 по БЕЛ.
Добре ли е зле ли е и аз не знам..
Поне знаем откъде тръгваме, а къде ще стигнем ще се разбере на матурата.
Подлудиха ги от входни тази седмица. Май остана само по география и немски.
Днес е по математика.
Наборката беше възмутена - щели да правят контролно по ДТИ сега се казва май Технологии. И нищо нямало да изработват. С нова госпожа са и май хич не се харесват.

# 665
Ако моят тръгне с такава оценка по Б Е Л, ще черпя!
И да , Технологии е тази година въпросният предмет.

# 666
  • Русе
От нас 4.50 по БЕЛ.
Добре ли е зле ли е и аз не знам..

Зависи от входното. Ако се е постарала повечко  госпожата, по-обстойна проверка да направи, може и да си е добре. То хубаво шестици, ама зависи на какво.  Светослав каза, че техните били лесни, ама ще видим колко са лесни и колко той всичко е направил, като ги върнат.

И ние се бяхме побъркали тази седмица с по-няколко входни на ден върху целия материал от миналата година. Че чак сега новите уроци му се виждат песен и ги вдъхва за отрицатено време.

Не се сещам вече каква задача да му дам за упражнение по математика. В понеделник е входното.Това което намирам, го решава. Ще правят върху цели изрази с неизвестно, пропорции и степени.

По ДТИ имат да чертаят рамка с таблицата за чертеж. Там баща му ще се оправя. Аз съм скарана с чертането.

# 667
Нашите правили контролно по АЕ онзи ден.
Каза ми тази вечер.  hahaha
Било лесно според моят...
П. П. Оказа се, че било входно ниво по АЕ. hahaha

Последна редакция: сб, 01 окт 2016, 06:08 от chibi

# 668
Минало е входното по АЕ и при нас. Според Волен е било трудно. Той се научи така да се застрахова, в случай че се издъни, както се и очаква по този предмет  Mr. Green
В понеделник предстои входно по математика. Върху същото, за което се подготвя и A m b e r  Wink
Предстои и БЕЛ. Ще го попрехвърля по материала, за да го видя какво е преговарял.
Има да учи по химия, биология и география уроци.
Абе... започна се!

Трудно ми е да реша как да балансирам - хем да го мотивирам, хем да не го притискам много отсега  Confused
Но това са си мои терзания - той е изтъкан от увереност в себе си  Mr. Green

# 669
  • Русе

същата работа и при нас. Голямо самочувствие. тоз бил впечатлен, другия бил шашнат от големи знания.  Thinking

# 670
Ще видим и нашето входно по АЕ колко е било лесно , когато му го върне господинът.  Mr. Green
Тогава ще се разбере как се е справил моят.  Joy

# 671

същата работа и при нас. Голямо самочувствие. тоз бил впечатлен, другия бил шашнат от големи знания.  Thinking

Мдаа, време е да ги запознаем да си мерят...самочувствията  Joy
Всички са впечатлени, само аз, видиш ли, не забелязвам тоз' уникален потенциал.
Ако не му дишам във врата... може да се събуди чак към 15-ти май  Tired

# 672
  • Русе
   Mrs. L, едно към едно. Мися, че Волен има по-голямо основание за самочувствие. А и при нас предполагам другата седмица като започнат оценките ще се посвие самочувствието

# 673
Мен , ако питате, и Светльо и Волен имат основание за високо самочувствие.  Hug

# 674
  • Русе
Мен , ако питате, и Светльо и Волен имат основание за високо самочувствие.  Hug
    Те сега всички са със самочувствие-Все повече усещам нуждата от подходяща среда. В класа са доста разнородни като интереси деца. Но се надъхват един друг, за съжаление не в подходящи направления. Искат независимост и да са значими, но забравят за задълженията и възпитанието. За съжаление средата в залата не е определяща вече. Треньорът им замина в чужбина и останаха с Марти с личен треньор, който се занимава само с тях на индивидуални занимания късно вечер или рано сутрин. Няма я дисциплината с отбора и авторитетът. На моменти си е пак моето обичливо дете, но в други вее едни байряци, чак ми иде да му покажа вратата и да се оправя сам като толкоз много иска.
  Пораснал е, определено. Разбира по-лесно материала и училището, но животът все още не го разбира толкова.

Общи условия

Активация на акаунт