Нашите second hand находки - тема 34

• 144 710
  • 806
  •   1
Отговори
# 660
  • София/Севлиево
Чудно магазинче Лудната,и като гледам само килима колко е като нов ми се ще и ние да се замъкнем до там...

# 661
sharpy, пали към Червен. Има още един такъв. Ако успеете да го издърпате изпод другите, защото ние не успяхме  Mr. Green

Още одеве като прочетох, че има още един и скорострелно ми мина тази мисъл м/у двете уши  Grinning
Знаеш ли, дали работят в неделя? И какви други нещица има там?

# 662
 Laughing sharpy, та ти си в Пловдив(или поне така пише), не те е срам да се чудиш  Laughing страхотни, как си мечтая и аз за такова кресло. Днес бяхме по работа във Варна и свършихме по-навреме и се сетих, че най-много коментирате "Бултекс". Първо се опитахме да намерим този в "Чайка", но нещо навигацията не се справи, после отидохме до Владиславово, понеже видях, че там магазинът е най-голям, нооо цената беше 2,99 и съответно нямаше кой знае какво хубаво, а и очаквах по-голяма площ. От няма и какво забърсах един шал в любимото ми зелено за 0,54лв.  Mr. Green

# 663
  • bad@ss
sharpy, не знам дали работят в неделя. Имат сайт, но на посочените телефони никога не ми е отговаряно  Confused
Като изключим дрехи, или поне аз не видях такива(мярнаха ми се някакви ботуши няколко чифта), се продава каквото ви дойде на акъла. Мебели, техника - едра и дребна, велосипедите, оборудване за бани видях, килими, посуда, декорация, лампи, часовници и още, и още  Crazy

Цените си ги измислят!!!! Т.е. ако днес килимите са били по 20,30 и 40 лв., утре може да са на +/- 10. Обаче правят отстъпки. Аз когато си купувах столовете Иймс - 2 броя + един икейски, вместо 50 платих 35 лв.
Пазарете се, не се срамувайте. Собствениците са турци и няма да ви се смеят, че се пазарите  Mr. Green

# 664
  • Пловдив
Ние веднъж се пробвахме и отидохме до там...уж за колело.Ударихме на камък-само вехтории,а килими въобще нямаше.Уж колело търсихме,ама нямаше такова количество като от снимката  Crazy

Честито,Сонатка Peace

# 665
  • bad@ss
Те имат няколко бази  Peace
Не знам в коя сте били. Това представлява един голям стопански двор със стари едноетажни сгради. И има ужасно много стока. И ужасно много килими. Има и килими като нови, има и замърсени, но си личи, че под мръсотията се крият съкровища. Тя самата складова база е доста мръсничка, не мислете, че ще посетите икеа  Mr. Green Намира се по пътя към Червен(на 3-4 км. е от Асеновград, преди разклона за "40-те извора", има голяма табела и няма как да не я видиш), не в самото село. Срещу него има ограждение с коне. Може да са дръпнали с количествата стока напоследък  Peace

Последна редакция: сб, 03 дек 2016, 19:30 от ЛуДната соната

# 666
  • Пловдив
Мин.година беше...не помня точно...то си е стопански двор и си миришеше още Laughing Но явно аз нямам нюх да откривам тия съкровища или сега имат повече стока Peace

# 667
  • bad@ss
Много е, наистина. Наблягат най-вече на бялата техника и велосипедите.
И наистина не е за гнусливи  Mr. Green

# 668
Ще взема да подпаля талигата и да отида утре, дано да имам късмет и да работят. Ще взема някой лев повече, че като знам какъв съм Плюшкин  Blush

# 669
  • bad@ss
sharpy, ако отидеш да се насладиш на конете отсреща, не пипай оградата - тече ток, аз вече знам  Joy Joy

# 670
  • София
Днес атакувах Хуманата в Младост1, на 4 лв. Доста хубави неща имаше, и за мен си взех, и за децата.

# 671
  • София/Севлиево
О,значи са почнали намаленията в Хумана.Аз издирвам някоя и друга рокля,ама все удрям на камък.Последно вчера си пазарих от едно магазинче в Севлиево-2 пуловера,2 блузи отдолу с пришити ризки ,1 жилетка и 3 полички(едната не ми стана,ама здраве да е) за 12,50 всичко.Най-много се зарадвах на единия пуловер-розово и меко поло на S.Oliver,видимо ново,излезе ми 3 лв.,а в Ремикс гледах подобен за около 50 лв.

# 672
  • София
На тръгване оттам щрканах и велосипедите...не бях виждала такова чудо на едно място. Трябва да има повече от 10000 колелета.
Ще повярваш ли, ако ти кажа, че нито 1 от тия 10000 не става за нищо.  Laughing

Free Agent, кога са на левче Хуманата в Младост, ако си си взела листовка?

# 673
  • София/Севлиево
Не съм Фрии Агент,ама наизуст съм им научила ценорасписа на Хумана,1 лев ще са другата събота,не само в Младост,а и на СУ,в понеделник3,50,вторник-3,сряда-2,50,четв.-2 ,петък -1,50,събота-1 лв.,ново зареждане в понеделник 12.12.

# 674
  • София
Не съм Фрии Агент,ама наизуст съм им научила ценорасписа на Хумана
Много ти благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт