Нашите second hand находки - тема 34

• 144 645
  • 806
  •   1
Отговори
# 735
Аз ги пускам винаги на експресна програма,на 30°,програмата за вълна изобщо не съм се сещала да я ползвам...Сега се перат   двете жилетки,другата е с мохер в състава.Дано да оцелеят 😁
В Лова на находки участвам от два месеца,нищо не съм печелила досега.И аз имам код за отстъпка,някой ако иска да ми пише.

# 736
Момичета, моля ви, всички говорите за Мания, а никой не пише цените  Blush
Знам, че в 1 ден на зареждане, цената е 35лв./кг. След това как се движи? 2 ден 32лв./кг. ли беше или греша? А нататък?

И след колко дена от LOVE за находки, ако не се продаде нещото, го пускат в Зала А на редовна цена?
Вчера случайно отидох в такъв магазин и харесах един елек, ама излизаше 36 лв.  #Crazy Ужасно много... реших, че ако е мой, ще ме чака и ще мога да го взема на по-нормална цена... но не ми е ясен принципът и цените след това.  Praynig

# 737
В деня на зареждане 35 лв, втори 32 лв, трети 30 лв, четвърти 28 лв, пети 26 лв, шести 24 лв, седми последен 22 лв. Това за зала А, в зала Б последен ден е 11 лв. и съответно пак през 2 може да си ги сметнете за останалите дни или иначе казано наполовина.

# 738
В деня на зареждане 35 лв, втори 32 лв, трети 30 лв, четвърти 28 лв, пети 26 лв, шести 24 лв, седми последен 22 лв. Това за зала А, в зала Б последен ден е 11 лв. и съответно пак през 2 може да си ги сметнете за останалите дни или иначе казано наполовина.
bouquet Благодаря ти.

# 739
  • Най-красивата страна

https://remix.bg/womens-clothes-jackets-hugo-boss-pr4318286.html
Чудя се, ако съм решила да дам толкова пари за яке, дали точно от Ремикса ще го купя?
Като гледам колко много има по за 200-300-400 и няколко лева.....Кой ги купува не знам.  newsm78

И аз не бих дала толкова пари за яке втора употреба.Няма значение каква марка е.
 В Мъпет например бях намерила яке Валентино с етикет-намалено на 430 евро.Беше ми голямо и го купих за майка ми -за 6лв.Там са на бройка.
От Бултекс и от Хумана също имам такива находки.За смешни пари.За това са ми любими магазини Heart Eyes
За 400 лв.мога да си купя чисто ново българско кожено яке.Или да си поръчам нещо от Германия,Англия....

# 740
Ремикса са пуснали сайтове на румънски, гръцки, полски...
И като гледам цените доста се вдигнаха, доста неща се купуват на първоначалната им цена. За жалост маи ще стане доста скъпо за нас, а именно те ме спечилиха за втората употреба, магазините са ми много мърляви.

# 741
  • София
Аз да допълня за якето - почти това е, но модел от предишна година, без прихлупването върху ципа, т.е. ципът се вижда, на което и държах.
http://www.zara.com/bg/bg/woman/%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D1%82%D0%B0/% … 9002p4310713.html

Последна редакция: сб, 10 дек 2016, 13:51 от Maidenly

# 742
Сравняваш Бос със Зара Rolling Eyes Stop

# 743
  • София
Към мен ли е това? За какъв Бос говориш  Rolling Eyes

# 744
  • Пловдив
Г-жа Рамацоти се е пообъркала из постовете. Якето Зара е страхотно, с много усмивки да си го ползваш. Относно Бос за 300 - 400 лв., може и да си струва, но ако ще ги давам за яке, няма да е за стар модел от Ремикс, макар и ново с етикет. Имам доста неща от там, но яко се поливат с цените. От днес един космат пуловер и пончо от Мания - Тракия.

# 745
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ако някой е срещал из София папийонка и пояс/колан за фрак да свирне силно  Blush
предстои ни бал с маски, а не ми се дават маса пари за нещо, което ще се слага веднъж  Blush

Благодаря  Hug

# 746
Как така 11 в зала Б последния ден? newsm78 Аз в търновската Мания съм си пазарувала на 2лв/кг в последен ден. Да не би да са различни цените за различните градове? Tired

Момичета, моля ви, всички говорите за Мания, а никой не пише цените  Blush
Знам, че в 1 ден на зареждане, цената е 35лв./кг. След това как се движи? 2 ден 32лв./кг. ли беше или греша? А нататък?

И след колко дена от LOVE за находки, ако не се продаде нещото, го пускат в Зала А на редовна цена?
Вчера случайно отидох в такъв магазин и харесах един елек, ама излизаше 36 лв.  #Crazy Ужасно много... реших, че ако е мой, ще ме чака и ще мога да го взема на по-нормална цена... но не ми е ясен принципът и цените след това.  Praynig

Имаш предвид от онлайн томболата ли? Тях съм забалязала, че ако никой не ги купи ги изкарват в Love зоната на следващата седмица. А иначе тези, които са били в зоната, на следващия ден са сред останалите дрехи, съответно на нормалните цени. Peace

# 747
  • София
Г-жа Рамацоти се е пообъркала из постовете. Якето Зара е страхотно, с много усмивки да си го ползваш. Относно Бос за 300 - 400 лв., може и да си струва, но ако ще ги давам за яке, няма да е за стар модел от Ремикс, макар и ново с етикет. Имам доста неща от там, но яко се поливат с цените. От днес един космат пуловер и пончо от Мания - Тракия.

Точно това щях да напиша.. това ,че е с Етикет не го прави ново. Съхранението му докато стигне до магазина е неизвестно. В манията съм виждала дънки Зара с всички етикети ( и хартиените на задните джобове) и с петна на крачола и разшита гайка за колана. Така ,че етикета в такъв магазин , не е сигурен знак за перфектен продукт.

# 748
Как така 11 в зала Б последния ден? newsm78 Аз в търновската Мания съм си пазарувала на 2лв/кг в последен ден. Да не би да са различни цените за различните градове? Tired

Момичета, моля ви, всички говорите за Мания, а никой не пише цените  Blush

Вчера случайно отидох в такъв магазин и харесах един елек, ама излизаше 36 лв.  #Crazy Ужасно много... реших, че ако е мой, ще ме чака и ще мога да го взема на по-нормална цена... но не ми е ясен принципът и цените след това.  Praynig

Имаш предвид от онлайн томболата ли? Тях съм забалязала, че ако никой не ги купи ги изкарват в Love зоната на следващата седмица. А иначе тези, които са били в зоната, на следващия ден са сред останалите дрехи, съответно на нормалните цени. Peace
Явно се е объркала за цените. Предполагам е имала предвид от 1-ви ден в Зала Б, че е такава цената.

Иначе нямам късмет. Вчера харесах един елек в Зоната за находки, обаче излезе 36 лв. Мнооого скъп за дреха втора употреба. Колкото и да ми хареса, няма да я купя на тази цена. Реших, че ще мина днес, но...... точно преди мен са го взели.  newsm45 Днес е бил по-евтин.
Ама какво да се прави. Здраве да е.

# 749
Не е бил твоят!!  Peace

Аз така миналата година за едни ботуши - излизаха към 40 лв. и си рекох да ги купя на следващия ден, но вече ги нямаше.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт