Нашите second hand находки - тема 34

• 144 665
  • 806
  •   1
Отговори
# 705
Скъп е Ремикс-а, особено без отстъпката за първа регистрация, а сега съвсем... и мен ме загубиха като клиент.
Момичета, някъде в София да сте виждали ски екипи за малки деца - 4г.?

# 706
  • София
Отдавна не бях влизала в Ремикс и днес реших да позяпам, да видя дали нещо ще ми хване окото. Ми... и да го хване, нищо няма да си купя. Та то вече намалението не стига до -75%, а до -60%  ooooh!. Определено така цените им не ми изглеждат приемливи - и те се овълчиха  Crazy

И аз така. Гледам за палта. Ми те по 50-70 лв! На намаленията след Коледа в нормалните магазини ще са по толкова.

# 707
Скъп е Ремикс-а, особено без отстъпката за първа регистрация, а сега съвсем... и мен ме загубиха като клиент.

Последно преди 10-ина дни имаше в Мания на Йерусалим. Peace

# 708

Последно преди 10-ина дни имаше в Мания на Йерусалим. Peace
От утре в Лидъл ще има ски екипи.

# 709
Мерси на Doroti и Natali  за включването, до Лидъл едва ли ще стигна, голяма блъсканица е и нещата свършват бързо.

# 710
http://www.prikachi.com/images/957/8980957D.jpg
Новата ми пазарска чанта,от единия Мъпет маг на ул.Дрин.

# 711
  • София
Вчера отскочих до Хумана в обедната почивка, голяма блъсканица беше, не можах да разгледам като хората. Но пък отмъкнах една жилетека без закопчаване и сако Vero Moda за по 2.50.  Mr. Green

# 712
  • Пловдив
Tеда много хубава чанта.

# 713
Здравейте!!!
Искам да ви попитам - какви са впечатленията ви от Zemoda.bg? Правила съм няколко поръчки, но винаги ми изпращат различни дрехи от това, което съм поръчала и ги връщам... Последната поръчка дори ми я потвърдиха, но така и не я получих...ей така, без обяснение... Когато се опитам да се свържа с тях просто никой не вдига телефона... Има ли и други потърпевши? Или само аз съм "късметлията" ?

# 714
  • ...живея на последния етаж...

https://remix.bg/womens-clothes-jackets-hugo-boss-pr4318286.html
Чудя се, ако съм решила да дам толкова пари за яке, дали точно от Ремикса ще го купя?
Като гледам колко много има по за 200-300-400 и няколко лева.....Кой ги купува не знам.  newsm78

# 715
  • София
А мен ме озадачи една находка в Манията , пише пол:Ж , а се вижда на етикета ,че пише Zara men , дали са толкова внимателни и с размерите.. 

# 716
  • София
Има ли някъде в Студентски град магазини ВУ?  newsm78

# 717
От Земода съм купувала на детето, но трябваше да допълня за безплатната доставка. Избрах една розова тениска, която се оказа ярко червена в действителност. Снимките са им под всякаква критика. Други забележки нямам към тях, даже бързичко дойде за 2 дни, в сравнение с Ремикс който са ми бавили по 2 седмици нещата. И като стана дума пък за тях, чудно ми е къде потъна половината им стока? Много жалко, че го осакатиха така, намираха се интересни неща за без пари.
Колкото до находките на Манията, абсолютно толкова внимателни са! Имам два спечелени панталона, които бяха обявени за М, а на етикетите - единия 36, другия дори 34. Помня и случая оттук с уж мъжките Тимбърлендки, които се оказаха дамски.

# 718
А мен ме озадачи една находка в Манията , пише пол:Ж , а се вижда на етикета ,че пише Zara men , дали са толкова внимателни и с размерите.. 
Потвърждавам и аз, един път клин, обявен за S, реално като го видях беше 10 р-р по американската номерация и мисля се равнява на нещо от сорта на L или XL.

# 719
  • тук-там

https://remix.bg/womens-clothes-jackets-hugo-boss-pr4318286.html
Чудя се, ако съм решила да дам толкова пари за яке, дали точно от Ремикса ще го купя?
Като гледам колко много има по за 200-300-400 и няколко лева.....Кой ги купува не знам.  newsm78

Аз лично бих си го купила. На 60% ще струва 160 лв - ново яке на ....все пак известен бранд.  Peace
Същите пари ги давате за китайски имитации на Монклер, Гучи, Мучи  и т.н., че и повече. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт