Нашите second hand находки - тема 34

• 144 674
  • 806
  •   1
Отговори
# 690
Чета Ви, но не пиша от години. ВУ ми е страст и хоби, но за съжаление нямам време да обикалям вече из магазините.
Относно Лов на находки да споделя, че приятелката на брат ми спечели 2 пъти, една риза на S.Oliver и пуловер на Moschino, и двете с етикет и без следи от употреба, може пък и късмет да е извадила. Peace

# 691
  • тук-там
Аз също купих за 10 лв чисто нови Тимбърлендки. Peace С етикета на стелката. Благодарение на съфорумка, която сподели кода си! bouquet

# 692
Аз съм доволна от Ловът, само последната ми печалба ме разочарова и вече доста обмислям, преди да играя за нещо. Една тениска на Найк, така и се зарадвах, а като дойде, първо, че ми стои широка (но да кажем това си е мой проблем, явно моделът е такъв) и второ (по-лошото) е закачена на доста места, има и захабявания. Е чиста набутвация си беше. Crossing Arms

Да попитам, случайно някоя от вас да е спечелила от последната томбола светлосин суитчер на Lululemon, р-р S, беше в магазина във Велико Търново. Ако спечелилия реши да се откаже, с радост ще го приема! Praynig Laughing

# 693
Ако някой иска код за Мания да ми пише на лични

# 694
  • Пловдив
Аз съм май най-зле...кви са тия кодове newsm78

# 695
Понеже нищо не печеля от лов за находки, ми дават утешителна награда - код за намаление  Peace

# 696
  • София
И аз имам код, ако на някой му трябва да пише.

# 697
 Аз също мога да помогна с код.

# 698
  • София
Мания Димитър Петков , ще я правят Аутлет ? Някой посещавал ли е Мания аутлет и би ли казал какво е качеството на дрехите там?  newsm78

# 699
  • София/Севлиево
Аз досега не съм играла в лов за находки,от тези дето обичат да ходят и разглеждат съм.Та днес минах през Хумана на СУ в издирване на рокля,ама нямаше.Харесах си три поли от които само една ми стана и си я взех.Имаше и един страхотен розов пуловер,обаче нали преди 3 дни си купих го оставих.Цената беше точно 3,50 и беше пълно с народ.

# 700
Аз досега не съм играла в лов за находки,от тези дето обичат да ходят и разглеждат съм.Та днес минах през Хумана на СУ в издирване на рокля,ама нямаше.Харесах си три поли от които само една ми стана и си я взех.Имаше и един страхотен розов пуловер,обаче нали преди 3 дни си купих го оставих.Цената беше точно 3,50 и беше пълно с народ.

Къде точно се намира тази Хумана?

# 701
  • София
Аз пък забърсах днес от там една блузка на Fila. В магазина зад Съдебната палата имаше доста неща - намерих си сивичък суичър без видими следи от носене. Блузката е същия цвят и ще си паснат идеално. Харесах и две поли, но като се замислих колко много имам и се отказах. А тръгнах за съвсем друго, но пак аз намазах.

# 702
Отдавна не бях влизала в Ремикс и днес реших да позяпам, да видя дали нещо ще ми хване окото. Ми... и да го хване, нищо няма да си купя. Та то вече намалението не стига до -75%, а до -60%  ooooh!. Определено така цените им не ми изглеждат приемливи - и те се овълчиха  Crazy

# 703
  • София/Севлиево
Хумана на СУ се намира точно срещу спирката на тролеите и 84 в посока Цариградско шосе(мисля че улицата се води бул.Васил Левски)-по-добро описание не мога да дам.
И аз щях да споделя ,че в Ремикс вече няма намаление от 75%, все си мисля че така клиентите им ще намалеят, но ще видим.

# 704
  • Не съм от тук и съм за малко
На сайта на Хумана има точни адреси и карти.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт