сватба 2017 - Пловдив - Помощ :D

• 1 894
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте на всички Simple Smile

Приятелят ми предложи преди половин година Heart Eyes Heart Eyes / беше уникално - на плажа в Гърция, докато  бяхме на почивка. Бях повече от щастлива и този момент няма да го забравя никога  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И шест месеца по-късно решихме че ще се вдига тежка сватба, както се казва  Joy Joy
Решихме датата да е 23.09.2017 г. и ще бъде в град Пловдив Simple Smile моят роден и любим град.

И сега след няколко дни ще започваме с така наречената организация  #Crazy
Ще трябва да избираме ресторант за тържеството, църква, дисководещ, видеооператор и фотограф, макар че за фотограф съм си набелязала човек, но искам да ви помоля за мнения и препоръки .

Гостите ще са между 180-200 човека. Искам ресторанта да има голям дансинг и самото помещение да е просторно. Храната е от голямо знчение и е много важно е да приготвена на ниво и вкусна !!!

Мисля украсата да е в стил Рустик, затова се чудя дали да се захващам сама или да си намеря сватбена агенция. Мои приятелки, които си правеха сватбите през тази година ми казаха някакви огромни суми за украса... мисля да си спестя някоя хилядарка и да се справя сама, и без това хобито ми е да правя хендмейд неща.. ще се опитам да се справя сама, но все пак ако имате препоръки за някоя сватбена агенция на нормална цена, пишете Simple Smile Naughty Mr. Green

Препоръчайте ми църква, тъй като нямаме идея коя ?

Диджеите как вървят като цена, кои са добрите в тази сфера и кого бихте ми препоръчали ?

Трябва ни и видеооператор -  не искам стар дядо на снима с видеоокамера с касетка, искаме хубави моменти, заснети професионално.

По принцип за снимки съм се спряла на един фотограф, който снима сватбите на 4 мои приятелки и снимките са много хубави, мисля че ще той. Мисля че се казва Денис Василев, но не съм сигурна за фамилията  Joy

Моля ви се помагайте защото мисля че нямаме време SadSad Sad Sad Sad Sad

# 1
  • Майна Сити
За агенция не знам, но за видеооператор ти препоръчвам Studio 1, а за диджей Алекси! Сериозно, вземи ги двамата в комплект и дълго време всичките ти гости ще ти разправят "ние ходихме после на сватба, но не беше такава хубава като твоята". Ако се омъжвам отново, пак тях е избера  Mr. Green Ако искаш мога да ти дам контакти, ако си заинтересована. И впрочем почни организацията от сега, ресторант за толкова много хора трудно остава свободен  Wink

# 2
Skandity , благодаря много за препоръчаните диджей и видеооператор , записвам си ги в големия тефтер и ще се чуя с тях тези дни Simple Smile аз намерих техните телефони в интернет 😁  Ако може да ми препоръчаш ресторант ще е супер 👌🏻👌🏻👌🏻

# 3
  • Майна Сити
За ресторант не мога да ти помогна, аз се омъжих в друг град  Simple Smile
Иначе на видеооператора майка му държи агенция (Нина стил). Не съм я ползвала и не знам тук за какво става дума (по принцип не използвах агенция, всичко сама си организирах). Та мисълта ми е че в нейния сайт има всички изброени по-големи ресторанти в Пловдив, виж дали някой няма да ти хареса  Wink

Общи условия

Активация на акаунт