Приятелят ми предложи преди половин година
/ беше уникално - на плажа в Гърция, докато бяхме на почивка. Бях повече от щастлива и този момент няма да го забравя никога

И шест месеца по-късно решихме че ще се вдига тежка сватба, както се казва

Решихме датата да е 23.09.2017 г. и ще бъде в град Пловдив
моят роден и любим град.И сега след няколко дни ще започваме с така наречената организация
Ще трябва да избираме ресторант за тържеството, църква, дисководещ, видеооператор и фотограф, макар че за фотограф съм си набелязала човек, но искам да ви помоля за мнения и препоръки .
Гостите ще са между 180-200 човека. Искам ресторанта да има голям дансинг и самото помещение да е просторно. Храната е от голямо знчение и е много важно е да приготвена на ниво и вкусна !!!
Мисля украсата да е в стил Рустик, затова се чудя дали да се захващам сама или да си намеря сватбена агенция. Мои приятелки, които си правеха сватбите през тази година ми казаха някакви огромни суми за украса... мисля да си спестя някоя хилядарка и да се справя сама, и без това хобито ми е да правя хендмейд неща.. ще се опитам да се справя сама, но все пак ако имате препоръки за някоя сватбена агенция на нормална цена, пишете
Препоръчайте ми църква, тъй като нямаме идея коя ?
Диджеите как вървят като цена, кои са добрите в тази сфера и кого бихте ми препоръчали ?
Трябва ни и видеооператор - не искам стар дядо на снима с видеоокамера с касетка, искаме хубави моменти, заснети професионално.
По принцип за снимки съм се спряла на един фотограф, който снима сватбите на 4 мои приятелки и снимките са много хубави, мисля че ще той. Мисля че се казва Денис Василев, но не съм сигурна за фамилията

Моля ви се помагайте защото мисля че нямаме време
(