Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да поискам възстановяване на сумата, която съм платил?
Как да се справя с отказано плащане и възстановяване на средства?
Как да се справя с разрешаването на спорове и връщане на пари за поръчки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да поискам възстановяване на сумата, която съм платил?
Можете да настоявате за възстановяване на сумата по начина, по който сте платили. Например, ако сте платили чрез PayPal, можете да поискате възстановяването на средствата чрез PayPal. Въпреки че не искате да създавате нов акаунт в PayPal за тази сума, можете да използвате тяхната услуга за връщане на пари, като следвате инструкциите на PayPal за този процес.
-
Как да се справя с отказано плащане и възстановяване на средства?
Ако сте отказали плащане, но парите вече са били изтеглени, те ще ви бъдат автоматично възстановени. Въпреки това, може да отнеме известно време - обикновено около 10 дни - докато парите бъдат върнати във вашата сметка. Ако имате въпроси относно този процес, можете да се свържете с вашата банка за допълнителна информация.
-
Как да се справя с разрешаването на спорове и връщане на пари за поръчки?
-
Как мога ефективно да поръчвам големи покупки от Aliexpress?
-
Как да се справя с връщането на артикул и възстановяване на средства при отваряне на спор?
, само че аз вече поръчах и взех Л. Защото като мерих размерите моите идваха точно както бяха по таблицата за М само, че разширени и аз реших да не рискувам и да дойдат някакви, който може би ще са ми супер впити. Дано само тези Л пък не са някакви торби
Сега обаче имам нужда от нова количка за бебока. Харесала съм тази:
Пожелах да ми възстановят 12 евро за несъответствие в цвета! Нали да съм честна все пак ще остане раницата при нас,макар и в дъното на някой шкаф ,но този цвят е все едно е извадена от тоалетната
,така че повече от 4 евро не и давам
!Питам ви сега който знае ,качих снимка на получената чанта и снимката на търговеца ,така както я е предложил и той има срок 4 дни да ми отвърне и да се защити? Днес ми е писал съобщение ,ама то не се е качило горе при моите снимки ?мога ли да не му отговоря?Издразни ме ,кафявото било кафяво ,и чантата била здрава и щял да ми възстанови част от сумата и да ми даде купон отстъпка! Ми то аз за част от сумата искам да ми върнат ,купоните не му ги искам. И светло кафяво обточено с тъмно кафяво ,не е като тоалетен цвят обточен с керемидено!!!Айде де