Пазаруване от Aliexpress.com 50

• 111 338
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
Скрит текст:
Здравейте поръчах на детето едно яке преди повече от месец и все още не е пристигнало. В информация за поръчката пише това:
 Awaiting delivery
 Your order will be closed in: 7 days 20 hours 16 minutes
Това значи ли, че след 7 дена ще изтрият поръчката без значение, че не съм потвърдила да е пристигнала и какво ще ме посъветвате да направя?
След 7 дни поръчката ще се затвори, защото ще се смята, че сте я получили и парите ще се преведат на продавача.
Вие може да отворите диспут за неполучена стока или ако Ви се чака още време, да пишете на продавача да удължи срока за доставка. Няма ли валиден номер за проследяване?

Не няма валиден номер за проследяване, което също е много странно... Утре мисля да отида до пощата да видя дали все пак не е пристигнало ако не ще отворя диспут, макар да не съм го правила никога. На продавача няма да пиша, защото мисля че достатъчно чаках, ако е имал намерение щеше да го прати Simple Smile Ако отворя диспут ще ми върнат ли парите, наистина не ми се е налагало до сега да правя такова нещо, всичко което съм поръчвала е идвало на време, но има и първи път!

# 106
Ако подберете правилни доказателства, със сигурност ще спечелите диспута и ще Ви върнат парите. Само не оставяйте да минат седемте дни, защото ще се потвърди автоматично, че стоката е получена.

# 107
Ако подберете правилни доказателства, със сигурност ще спечелите диспута и ще Ви върнат парите. Само не оставяйте да минат седемте дни, защото ще се потвърди автоматично, че стоката е получена.
След този срок има още 15 дни, през които може да отвори диспут.

# 108
  • Бургас
като останат 3 дена сайта ще и прати мейл да потвърди или да отвори диспут
ако иска да коментира на стоката към продавача
https://translate.google.bg/?hl=bg#bg/en/%D0%BE%D1%89%D0%B5%20%D … D0%B5%D0%BC%D0%B5

# 109
  • Бургас
интересно какви доказателства имаш предвид, при липсата на стоката
аз лично съм имала случай  ми беше определено 60 дена и дойде чак на 50 и някой си ден и други подобни с повече от месец иначе е имало случаи и за 10 дена
Зависи от коя част на Китай идва

# 110
Не съм най - запознатия човек, който да обяснява. Веднъж съм отваряла диспут, само че за липсваща тракинг информация. Повече от 80 дни пратката не дойде. Приложих снимки от 17трак и бгпощи и спечелих диспута. След като ми върнаха парите, пратката пристигна и трябваше да връщам парите, но това е друг въпрос.
Нека се включи някой, който има повече опит  Peace

# 111
Не съм най - запознатия човек, който да обяснява. Веднъж съм отваряла диспут, само че за липсваща тракинг информация. Повече от 80 дни пратката не дойде. Приложих снимки от 17трак и бгпощи и спечелих диспута. След като ми върнаха парите, пратката пристигна и трябваше да връщам парите, но това е друг въпрос.
Нека се включи някой, който има повече опит  Peace
Това е друго няма.

# 112
  • Бургас
добре де винаги има тракинг номер
този който е само от числа може да се проследи само за Китай
а този който има букви отпред се следи и в БГ.
въпреки че имах единпат на който пишеше че тръгва от Турция, а  турските пощи не им бачка сайта http://www.ptt.gov.tr/?spm=a3708.7860690.0.0.exqjxA

# 113
добре де винаги има тракинг номер
този който е само от числа може да се проследи само за Китай
а този който има букви отпред се следи и в БГ.
въпреки че имах единпат на който пишеше че тръгва от Турция, а  турските пощи не им бачка сайта http://www.ptt.gov.tr/?spm=a3708.7860690.0.0.exqjxA
Не всички с букви се проследяват в България. В сайта на БГ Пощи е написано кои може.
Бачка сайта, но отваряш грешен линк. Това http://gonderitakip.ptt.gov.tr/en/ е правилният.

# 114
Някой  да  е поръчвал и да препоръча модел   детско зимно яке (за момче 5-6 г. ) - търся модел да не е много късо  -че повечето модели тук са до кръстчето и    къси  ?

Усмихнат ден

# 115
Поръчвам за втори път същото нещо, първия път пристигна за точно 30дни. Сега обаче минаха 2месеца, продавачът удължи срока с още месец, но пратка така и не се появи. Повдигнах диспут, за да ми върнат цялата сума. Това е предложението на продавача. Да приема ли?

# 116
Той ти предлага да ти върне 0.00 долара. Какво има да приемаш  newsm78

# 117
Той ти предлага да ти върне 0.00 долара. Какво има да приемаш  newsm78
И аз се учудих. За първи път повдигам диспут и не съм много наясно с процедурата. Просто чакам докато не обявят решението си ли?

# 118
  • София
Остави го така и не пипай нищо.

# 119
Остави го така и не пипай нищо.
Добре, благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт