Паническо разстройство - 26

• 107 633
  • 761
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, момичета!
Добре ли преминаха вашите почивни дни?
За първи път от няколко месеца имах добри два почивни дни - ползотворни, без па. Преди малко само една лека, но причината си я знам = преуморих се, пренебрегнах пак това, че трябва да отделям време за себе си дори и минимално. Не че съм от най работните, но все се нагърбвам със 100 задачи, сякаш ще я свърша всичката, и после съм като парцал от преумора, физическа и психическа. Отделно разбира се, че не съм я свършила всичката и се ядосвам на себе си защо отново постъпвам така със себе си. Ама пуста й работа , все няма край. Настройката е важна, обаче. Промяна трябва. Но...малко по малко.... и това ще стане. Тук из форума някой беше писал, че и на непълната луна й трябва време да стане пълна. Толкова ми хареса това, всеки ден си го повтарям.

Днес намерих това https://www.youtube.com/watch?v=wB0N86qniWU&list=PL8AA2110A87C38013
 и ми хареса. Малко съм скептична към различни религиозни неща в нета, все ги свързвам със сектантски проповеди. Но тези "лекции" ми допадат. Звучат ободрително.

А за нервния стомах и аз съм същата. Понякога като вляза в голям магазин или място където няма вц веднага ме пресвива стомаха, гледам максимално бързо да свърша работа и да изляза. Изляза ли минава ми, луда работа. Но ми създава дискомфот голям.

Сега съм решила да пробвам с това http://apteka.framar.bg/30007786/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D1%84%D0%BE% … 0-%D0%BC%D0%B3-30
Ще пробвам дали ще повлияе на неприятното подуване и къркорене след консумация на храни, които преди не ми придизвикваха такива реакции.

# 511
Здравейте дами, от няколко дена не съм на себе си,предимно вечер когато си легна. Пак същия ужас като в началото на паническите ми атаки. Мислех, че съм го преодоляла този страх да заспя. Постоянно си усещам сърцето, пулса ми е нормален 60 - 70, но ударите на сърцето направо имам чувството че ме клатят цялата. Всеки път когато удари, все едно ме уря ток. Облива ме токова вълна дори когато мъжът ми се изкашля.Ходих на невролог, изписа ми първоначално Алора, също и Лексотан при нужда да се наспя. Пусна ми направление за Ямр,в петък ще ми слагат холтер. Всъщност исках да Ви питам, възможни ли е от преяждане сърцето да почне да прескача. Понеже снощи си хапнах доста, стана ми гадно,сърцебиене, следователно се паникьосах, изведнъж спрях да си го усещам, все едно няма какво да бие, при което изпаднах в още по голяма паника, почна да ми става студено, вдигнах кръвно, изсмуках един валидол и се успокоих. То вече незнам за какво да се притеснявам, за това че бие силно или за това, че се връща в нормалните си удари  Laughing на някой от преяждане случвало ли му се е. Или това си е просто наченка на ПА

# 512
Съвсем нормално е от преяждане да получиш сърцебиене, както и от някои тежки и мазни храни. И една цигара да изпушиш, веднага с 10 ще ти се покачи пулса. Спокойно, на всички се случва. ЯМР за какво ще ти правят?

# 513
Аз и от преяждане и от определени храни без да съм преяла ми е правило проблеми сърцето.

# 514
ЯМР ще ми правят, понеже невроложката иска да види дали ми има нещо в главата, да изключи някаква болест,която не запомних  Simple Smile

# 515
здравейте и от мен! Не бях писал от доста време, но реших да драсна някой ред. Пия си тритикото, не знам дали ми действа, мисля че не го усещам. Проблема със сърцебиенето си ми остава- 90 пулс постоянно, а като се нахраня и 100. Не знам кво да правя с този пулс...

# 516
  • София
На мен ми се случва така , когато ям мазни, пържени храни или като преям, дори ако пийна повече от чаша вино.
Днес пък както всичко ми беше ок и отдавна не ми се бяха случвали па, една приятелка ми дойде на гости, заговори за нейните проблеми и изведнъж като ми стана зле викам си край сега тук пред нея ще припадна. Взех валидол и още ми държи влага ... и преди ми се е случвало, когато съм с други хора, все едно от това да се стягам да не ми стане нещо то се случва Sad Иначе бях спряла Деанксита, него пиех последно и започнах някакво на др Тошков Невролаксин, ама хич не ми действат тея пусти билки, колкото и да ми се иска, а и май се разядох повече от него  Laughing

# 517
Здравейте и от мен!  Hug
Не си мерете пулса и кръвното след ядене! Мери се в спокйно състояние и не след ядене.Нормално е да се повиши тогава.
Аз ако ви кажа моя колко е....... 49-50. Това пък вече си е ниско. Това е от бета-блокера който пия. Днес на 2-3 пъти ми се замая главата и леко ми се подкосиха краката. Ако продължава така май ще вдигаме дозата на АД.  Confused

# 518
Дарси, аз и в най-спокойно състояние, дори когато съм гладен трудно падам под 86-88 пулс.

# 519
здравейте и от мен! Не бях писал от доста време, но реших да драсна някой ред. Пия си тритикото, не знам дали ми действа, мисля че не го усещам. Проблема със сърцебиенето си ми остава- 90 пулс постоянно, а като се нахраня и 100. Не знам кво да правя с този пулс...
Нормалния пулс за човек е от 50 до 100 удара в минута. Щом е под 100 значи няма проблем.

# 520
Krum, а на теб отразява ли ти се някак този пулс? Чувстваш ли нещо? И преди сме я нищили темата. Дали са ти бетаблокер, ако не се лъжа, но ти не го искаш. Той ще ти успокои пулса. Консултирай се пак с доктор. Пушиш ли, пиеш ли алкохол, пиеш ли кафе? Те биха могли да вдигат пулса също.

Vencho, и аз много се натоварвам от проблемите другите. Ти много бързо спря деанксита?

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 22:44 от Darcey

# 521
CURE по принцип да, но когато целия се тресеш всеки ден, всеки час от сърцебиене, тогава нещата отиват към притеснение. На мен винаги ПА са ми идвали в от сърдечни неразположения - я учестен пулс, я болки, я стягания. Започвам да си задавам въпроса не е ли по-добре бета-блокер да пия, вместо АД

# 522
Дарси, не пуша - пия бира(2-3 на вечер). Старая се да водя сравнително здравословен живот. Ходя 2 пъти в седмицата на фитнес, пиех 3 месеца рибено масло, магнезии и б-комплекс. Пия чай от лайка, липа и мента. Правя секс редовно, медитирам и слушам регресивна хипноза и пак  тупа - лупа, тупа - лупа Grinning Преди година и половина съм си изследвал щитовидната жлеза - вс. ок. Кардиолога вдига рамене - всичко изследва. Не знам вече. Явно всичко си е от нерви.

# 523
Крум, казвала съм ти и преди и моя пулс е винаги между 95-100.. В най- спокойното ми състояние е 88-90. Не мисля, че е проблем. Какво казва кардиолога проблем ли е такъв пулс. До какви последствия може да доведе? Пила съм за кратко бета-блокер. Ами, когато наближи времето за хапче и сърцето полудяваш..чакаше си го. Реших, че това не е решение на проблема и ги зарязах..

# 524
Пробвал ли си да не пиеш бира? Според мен сърдечни проблеми и алкохол не се връзват. Аз откакто взимам бетаблокера и ад не съм близвала. Само безалкохолна бира. Но и от нея ми ставаше гадно. Иначе обичам вино, но не смея.

Общи условия

Активация на акаунт