Паническо разстройство - 26

• 107 570
  • 761
  •   1
Отговори
# 525
Дарси, то кво ми остана в този живот, ако и едно от малкото останали удоволствия премахна. Не мисля че имам сърдечни проблеми - според кардиолога сърцето е съвършено здраво.

# 526
  • София
Дарси, спрях го бързо, защото се чувствах много странно от него , не знам как да го обясня - чувствах се потисната и депресирана. Действаше ми на ниво непукизъм, но иначе някак бях без настроение постоянно, отнесена...реших, че не е за мен просто. Една приятелка все казва, че на нея и става леко на душата ставало и весело и т.н явно зависи в какво психическо състояние си като цяло.

Крум, на мен пулса ми от повече от около 6 год е все така, казвам от около 6 год, защото тогава взех да му обръщам внимание, когато взех да изпадам в добре познатите на всички състояния Simple Smile Не го усещам да е тупа - лупа, освен ако не хвръкне над 100, което всички знаем какъв кошмар е или като вземе да ми "прескача" сърцето. Последно като правих кардиограмата при личната тя ми каза, че имало хора, които просто им е по-учестен пулса. На мен също ми изписа бета блокер, но каза да го задържа за краен случай. Така и не съм го пила. Щях да ходя на кардиолог, ама по толкова други док ходих заради различни проблеми, че сега отлагам дала съм си малко психо почивка и парична Laughing

# 527
Крум мислех,че вече няма да се появиш и си се оправил...
При мен май остана само проблема с нервния стомах,но пак не смея да излиза, не знам кога ще ме свие. Вчера се събудих и пак както винаги усещах неразположение в корема и си казах "каквото ще да става,всичко е в главата ми " и така цял ден нямах проблем дори ходих и на кафе,което много рядко ми се случва.Само че се притеснявам,защото в петък ме чака около 4 часа път,така не ми се иска, но ако не отида няма да ме допуснат до изпити и няма да завърша.А и много странно сънувах,че съм при една невроложка и и разказвам от какво ме е страх,на вас случвало ли ви се е?

# 528
Благодаря ви за подкрепата. Ще се опитам да приема за нормален този пулс и това е. Сега чета подсъзнанието може всичко и определено се зарвждам. Прегръдки на всички

# 529
Крум, така е за алкохола, доставя ни удоволствие, когато го пием. Но хич не се връзва със състоянията ни. Пием анти депресанти и в същото време ако пиеш и алкохол намаляваш действието на АД. Не се учудвай, че нямаш ефект от тритикото, ако пиеш 2-3 бири на вечер. Не искам да звуча нравоучително, не, всеки отговаря за себе си. Просто идея къде може да бъркаш ти и всички други пиещи ад/бетаблокер/бензодиазепини + алкохол.  Hug
Лек ден на всички.

# 530
  • София
Благодаря ви за подкрепата. Ще се опитам да приема за нормален този пулс и това е. Сега чета подсъзнанието може всичко и определено се зарвждам. Прегръдки на всички
И аз съм на същата книга, отделно гледах и филма Тайната, който доста ме зареди  Simple Smile След това съм си  набелязала Лечебният код на д-р Алекс Лойд и д-р Бен Джонсън.

Хубав ден на всички  Hug

# 531

Нормалния пулс за човек е от 50 до 100 удара в минута. Щом е под 100 значи няма проблем.

Не е така!
На теб случвало ли ти се е както си седиш пулса ти да стане 100? Усеща се ужасно  ooooh!

# 532
  • София
Здравейте! И аз се мятам последната година в тези състояния. В последно време ми помага, когато си кажа че "Няма реална опасност". И че всичко, разбира се, е само в главата ми. Поради някаква причина това ми помага. Другото е да започна да чета статии за ПА, защото във всички пише че в крайна сметка това състояние не е опасно (е, разбира се, всички знаем колко е плашещо)
Пожелавам спокойствие на всички и по-малко страх  Heart Eyes

# 533
Дарси аз бензодиазепини и бетаблокери не пия. Пия само тритико и то в минимашна доза. Знам, че не е препоръчително да се пие алкохол, но както и ти каза - това си е мое решение. Не подстрекавам никого, но 2 бири не са кой знае какво

# 534
# 535
Оф, да се оплача и аз. Нямам много промяна в състоянието. Губя равновесие, виждам размазано, нарушение в говора, зле ми е, ех съсипа ме това нещо. Ако знаех, че пак ще ме почнат инсултите, през тази година и половина, в която бях що годе ок, щях да отида на околосветско, честно, пък после майната му, каквото такова.

# 536
Гала, а на работа ходиш ли? Ще се оправиш, как си се възтановявала и преди! Ще ти мине, почвай да планираш околосветското за другата година.  bouquet

# 537
Не, как ще ходя на работа, то това не е шега. Възстановявала съм се много трудно. Едната година като се тръшнах октомври и станах април, не бях съвсем между живите в буквалния смисъл. Възстановяването е единствено с лекарства, няма позитивно мислене, АД и разни други. При ПА е различно разбира се.

# 538
  • София
Гала, дано този път се възстановиш много по-бързо  bouquet

# 539
Гала, не пренебрегвай позитивизма и желанието за живот. И аз ти пожелавам бързо възтановяване!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт