Паническо разстройство - 26

• 107 543
  • 761
  •   1
Отговори
# 540
Аз отдавна пиша в темата и в всички ме знаят, че съм живия АД Grinning

# 541
Нормалния пулс за човек е от 50 до 100 удара в минута. Щом е под 100 значи няма проблем.
Не е така!
На теб случвало ли ти се е както си седиш пулса ти да стане 100? Усеща се ужасно  ooooh!
Не го казвам аз това че нормалния пулс е до 100 удара в минута. Казва го един от най-добрите кардиолози в България - доц. Сотир Марчев. Това е статията му - прочетете я, много е полезна - https://www.24chasa.bg/zdrave/article/4907220

# 542
Гала желая ти бързо и леко възстановяване. Очевидно хората преживяват много по-големи трудности, а ние от едно ПР се плашим. Бъди силна! Иначе аз пак ще спра да пиша, или поне ще се опитам. Прегръдки на всички

# 543
Някой консултирал ли се е психотерапевт  онлайн? Някой да каже нещо за Павел Тодоров от Бургас?

# 544
Гала, обичаме те  Heart Eyes Hug

Аз се търкалям в леглото с грип и се замислих, че от около 4 месеца пия аритави и ОКР изчезна, а ПА си стои здраво. А аритавито е само за ПА. Може с Карадалиев да напишем някоя публикация по въпроса.
Грип, ама като дойде гаджето за 30 часа кардио нищо ми нямаше и за ПА забравих Wink
Трябва да сложа на първа страница, че и сексът помага Wink

# 545
Хора,помогнете ми,моля ви! Ако отида на невролог,той ще ми каже ли,какво ми е? Вече мисля,че може да ми има нещо друго. Имама доста проблеми и почвам все повече да се затварям в себе си. Преди не си затваря устата сега говоря само,когато се налага. Мислите ли,че ако поговоря с невролога ще ми олекне и той ще ми помогне?

# 546
Какви са ти оплакванията, да се опитам да преценя дали са неврологични, че нали имам богат опит за жалост.

# 547
Jerry, разбира се че помага! Извода за теб е,че гаджето по-често трябва да те посещава. Бързо да оправяш грипа и ПА-то с гаджето!

Вероника, я си изреди всички здравословни проблеми тук, да разнищим какво ти е.

Гала,как си ?

Hug за всички и лек ден!

# 548
Имам проблеми със стомаха,лекарят каза,че е от напрежение,когато трябва да пътувам или се притеснявам ме разхлабва. От там вече не смея да излизам.Сутрин често имам гадене и никакъв апетит,дори не ми си пие кафе. Вие ми се свят или по-скоро имам чувство за не реалност. Главата ме боли доста често или тъпа болка в слепоочието,или остра пак в слепоочието, или отзад. Погледът ми не е бистър от 6 месеца постоянно имам все едно движещи се нишки или точки. Ходих на очен каза ми,че имам мъртви клетки. Пусках изследвания за щитовидната жлеза,хемоглобин,захар и всичко е в норма. А също така и нямам сили,започвам да чистя и след 1 час се отказвам.

Последна редакция: сб, 19 ное 2016, 13:02 от veronika.777

# 549
Вероника, мила, четеш в темата, виждаш фактите и пак се чудиш какво ти е?
Тревожност се казва състоянието ти! Това за съжаление са физическите симптоми в които се изразява. Аз също го имам, аз нямам ПА. Имам тревожно растройство. Преди да започна АД, имах страааашна умора, като теб. Виене на свят,като теб. Болки в стомаха, но не растройство. Всекидневно главоболие,като теб. Размазано зрение,като теб. Но те съветвам да отидеш и на друг лекар,да види какви са тези мъртви клетки в очите? Имах и сърцебиене и ужасни болки в сърцето.Ти нямаш този симптом за щастие. Аз пия и бета блокер за сърцето. Имах и подкосяване на краката. Усещане,че ей сега ще припадна, също дерализациия и много вътрешно напрежение и нервност.
Ти какво пиеш? Отиди  на лекар да ти изпишат АД и ще се оправиш. Аз се чувствам значително по-добре.
Също не подценявай и психо терапия. Аз не съм я започнала, но смятам! Успех!

# 550
Нищо не пия,само когато имам сърцебиене и високо кръвно пия Валевит.От много време мисля да ходя,но няколко дни ми е добре и си казвам ето приключи и после пак на ново. В крайна сметка в понеделник ще ходя,изглежда,че няма да мине ей така. Благодаря много!😊

# 551
Вероника, не приличат на неврологични проблеми. Психиатър според мен, това е по-добрия вариант вярвай ми.

Иначе за мен, не мога да разбера как така става, че един ден съм по-добре, окуражавам се, а на другия пак загуба на равновесие, говора .... Искам трайно да се подобря, то кой ли не иска.

# 552
Вероника, не приличат на неврологични проблеми. Психиатър според мен, това е по-добрия вариант вярвай ми.

Иначе за мен, не мога да разбера как така става, че един ден съм по-добре, окуражавам се, а на другия пак загуба на равновесие, говора .... Искам трайно да се подобря, то кой ли не иска.
То май при всички е така тъкмо мислиш, че си оправил и хайде пак на ново. Ами надявам се да си права,случва ми се за кратко,но всичко се промени,не ми се излиза,не ми се говори. Бях се по успокоила,но имам доста напрежение и нерви вкъщи и мисля,че заради това напослед съм така.

Последна редакция: сб, 19 ное 2016, 16:56 от veronika.777

# 553
Хора, кажете ми кога преминават страничните ефекти от АД - панически атаки, деперсонализация, тревожност? 17-ти ден ми е, продължава да ми е зле от тях на главата, направо не се издържа  ooooh!

Последна редакция: сб, 19 ное 2016, 19:01 от y_em

# 554
Джеренце, твоята лИбоФ трябва да съчетае аритавито с тритико, или с някакво АД от тази групичка, за да ти изчисти ПР......а защо не и конвулекс, или флуанксол. Я по-сериозно го стегни. При теб с комбинация на ПР и ОКР, само с аритавито нЕма как да стане. На първо време си вземи байкалски шлемник, поне малко да мирясаш.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт