Частни училища - информативна тема 15

• 133 699
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Никаква ирония не е имало, аз уважавам фактите и съм склонна да си признавам грешките. Даже написах конкретно защо съм била с негативно мнение към Златарски.

# 646
  • София
ок. аз грешно съм интерпретирала прочетеното  Peace

IB в "Златарски" е 4 пъти по евтин от АК. Предполагам, че много от избралите "Златарски" не са неуспели кандидати на Американския колеж.
Подобна е годишната такса за IB и в Меридиан 22. На техният сайт обаче не намирам резултити на учениците им.

# 647
  • СОФИЯ
...

IB в "Златарски" е 4 пъти по евтин от АК. Предполагам, че много от избралите "Златарски" не са неуспели кандидати на Американския колеж.
Подобна е годишната такса за IB и в Меридиан 22. На техният сайт обаче не намирам резултити на учениците им.
Да, за Меридиан 22 няма резултати на сайта им. Тук при отзивите, /които за мен са си реклама/, първият е от момче с 40 точки, випуск 2013 г. Отзивът е добре написан. http://highschool.meridian22-edu.com/pages/?pageId=3

# 648
  • София
Нищо лошо не виждам в това "емисари" на Златарски да набират ученици. Около АК ми се вижда подходящо място.

# 649
Тя това го е видяла преди много много години, (писала го е поне 10 пъти преди), а с темпото, с което се променят нещата, най-вероятно днешната ситуация няма почти нищо общо с тази преди толкова време.

# 650
  • София
Същото е положението и сега, Татко Мецан. АК си е е АК. Останалите не са на това ниво, каквито и неща да публикуват в сайтовете си.

# 651
  • София
ЧОУ Света София публикува на страницата си

Прием за I клас

Уважаеми родители, за учебната 2017/2018 година ще приемем 20 деца, родени през 2010 г. Заявки за кандидатстване се приемат до 31.01.2017 г. Кандидатстването ще започне от 14.02.2017 г.

# 652
  • София - Рим и обратно
Това "кандидатстване" за първи клас ми е такъв смях, че нямам думи.

# 653
  • Sofiq
1 клас от 20 деца? не са ли множко, като за частно училище...качеството пада, като са много, особено при малките.

# 654
elica1051 те имат 5 /пет/ подготвителни класа.
Така че, да добавят по 4 деца в клас на мен не ми се вижда много. Едно-две напуснали , и 2-3 нови.

# 655
  • София
Сегашните 1-класници са 4 класа, по 18 деца. Май има само 1 клас с 19  Peace
Миналата година в ПУК в класа на детето започнаха 14, но останаха 13 (детето замина с родителите си в чужбина).

# 656
Миналата година в ПУК в класа на детето започнаха 14, но останаха 13 (детето замина с родителите си в чужбина).

Здравейте,

Може ли да споделите, вие доволни ли сте от ПУК?
Смятам да кандидатстваме и там и събирам информация, от родители, чиито деца учат там.
Благодаря предварително, П.С. може и на ЛС, ако е по удобно bouquet

# 657
Изпитът за първи клас в СС работен ден ли се провежда?

# 658
Изпитът за първи клас в СС работен ден ли се провежда?

Да. И двете явявания, ако сте сред класираните след първия тур. Говоря за изпита за 1 клас.

# 659
  • София

Здравейте,

Може ли да споделите, вие доволни ли сте от ПУК?
Смятам да кандидатстваме и там и събирам информация, от родители, чиито деца учат там.
Благодаря предварително, П.С. може и на ЛС, ако е по удобно bouquet
А аз ще помоля да не е на лично, защото и аз се интересувам, а предполагам и други   Simple Smile Много благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт