Частни училища - информативна тема 15

• 129 193
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
С какво се занимават децата в двата допълнителни месеца, които учат?

# 691
  • София
Честно казано не знам с какво ще ги занимават, предполагам, че ще е нещо тип лятна занималня, както беше в детската градина през лятото - по малко упражнения върху учебния материал през годината, повече творчески дейности и най-вече игри навън, еднодневни екскурзии до Витоша, обиколки по музеи и т.н. Но това са мои предположения, не съм разпитвала директорката.

# 692
  • София - Рим и обратно
Свидетел съм как учители на близки деца още от 1-ви клас успяха да убият желанието им да ходят на училище, камо ли да научат нещо допълнително и до ден днешен тези поражения не могат да бъдат поправени.

за мен най-важното е, че детето ми е спокойно, ходи с удоволствие на училище и там е стимулирано да се изявява по всякакви начини, за да открие какво наистина му се удава и му харесва.
Тези две твърдения все едно аз съм ги писала, важат в пълна сила и за нас. Затова парите, които плащам за училището на детето са ми най-смислено похарчените.

Лейка, контрол контрол, ама докога? Нали трябва и сами да се научат да оцеляват в живия живот. А това се случва в общуването на ежедневно ниво... Не знам.

# 693
...има различни групи по интереси, не тормозят децата извънредно с домашни -т.е. по финладския модел са, разчитат на екипната работа и да, и на проектите.
За мен лично, те са еталона за финладското образование у нас и независимо какви са успехите им по състезание, смятам че са прекрасно училище.

Basic education providers divided over new core curriculum

# 694
Здравейте,

потърсих резултатите на учениците от ЧОУ Азбуки на матурите за 7 клас през последните 2 години, но ги няма в класацията. Имате ли представа защо?  newsm78

# 695
  • София
Защото нямат седмокласници

# 696
Защото нямат седмокласници

т.е. в началото не са сформирали клас от всеки випуск? Знаете ли в момента кой клас са най-големите им ученици?

# 697
  • София
Гимназия имат от много години - вече повече от 20. Както и детска градина. Основно училище имат от скоро. Мисля че в момента имат ученици от 1 до 4 клас. Все още нямат 5,6 и 7.

# 698
  • в страната на чудесата
Аз много се колебах за Азбуки.
Имам позната с много добър отзив за началното училище. Друга позната пък беше ходила на среща и каза, че учителката на която е попаднала била много отегчена жена. Ще ми е приятно да разбера по-скорошни впечатления...

# 699
  • София
Систематизирана информация за кандидатстване в частните начални у-ща:
http://www.danybon.com/chastno-obrazovanie/kandidatstvane-v-chas … ilista-2017-2018/

# 700
  • Sofia
В Азбуки със сигурност имат и 5ти клас (дори ако не се лъжа има и 6ти в момента).

Ние сме много доволни от училището, а детето е безкрайно щастливо там...Leika_moja ако имаш някакви конкретни въпроси ще се радвам да ти отговоря.

# 701
Здравейте,

дали някой може да ми даде отзиви за Томас Едисън и ЧСУ Евлоги и Христо Георгиеви? И има ли вече обявени дни на отворените врати?

Благодаря предварително

# 702
  • София
Snowedge, ако се върнеш една страница назад, ще намериш отзиви за Томас Едисън.

# 703
Здравейте,

дали някой може да ми даде отзиви за Томас Едисън и ЧСУ Евлоги и Христо Георгиеви? И има ли вече обявени дни на отворените врати?

Благодаря предварително

Какво Ви интересува точно за ЧСУ Евлоги и Христо Георгиеви?

# 704

Какво Ви интересува точно за ЧСУ Евлоги и Христо Георгиеви?

Здравей Аспарагус,

търся пряко мнение от родители на деца, които учат там. Интересувам се от всичко: отношение към децата, добре ли се преподава, на децата харесвали им - такива неща.

Общи условия

Активация на акаунт