Кауфланд - тема 18

• 147 335
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Овчия кашкавал Мероне читав ли е?
Питането ми е и за пиле Градус  newsm78

# 211
Дори бяха до пътеката.

# 212
  • Пловдив
Момичета,бихте ли ми казали дали на рибния щанд има шаран?Рядко ходя на покупки в Кауфланд и изобщо не съм се сетила да погледна каква риба има там  Peace Благодаря предварително! Hug

# 213
  • Пловдив
Здравейте момичета  Hug да се включа и аз с питане за зехтина Сан Лазаро - някой употребява ли го, хубав ли е?
Няма да го ползваме за салати, а ми трябва някакъв хубав зехтин за маски за коса - приемам всякакви предложения  bouquet

# 214
Няма да го ползваме за салати, а ми трябва някакъв хубав зехтин за маски за коса - приемам всякакви предложения  bouquet
Аз съм много доволна от този, за козметични цели. На косата не съм го слагала, но на кожата ми се отразява чудесно. От Кауфланд е взиман.
Скрит текст:

Хм, търсих снимка в нета, но не намерих, това не ми говори хубаво за продукта  Confused

# 215
Тази седмица, определено много е тънка брошурата на Кауфланд. В нашия град имаме два магазина и стария вече е доста поопразнен в сравнение с новия. Няма да се учудя, ако единия фалира.  newsm78.
Преди ми беше любимия супермаркет, а сега нещо ... Влизам и излизам с огромни сметки, обикновено надвишавам бюджета, това да взема онова... и така...  ooooh!
Вече ходим по рядко с ММ... Струва ми се, че развалиха магазина, промоциите стават все по малки и все по неизгодни....  newsm78

# 216
  • София
Здравейте момичета  Hug да се включа и аз с питане за зехтина Сан Лазаро - някой употребява ли го, хубав ли е?

Хубав е Сан Лазаро.  Peace

# 217
Момичета,бихте ли ми казали дали на рибния щанд има шаран?Рядко ходя на покупки в Кауфланд и изобщо не съм се сетила да погледна каква риба има там  Peace Благодаря предварително! Hug
Ходих до Кауфланд (София) и погледнах за шаран - има, чистен е и цената му беше 7.9 лв. или 7.5 лв.

# 218
Възглавницата е едно малко бижу.  Heart Eyes Горещо препоръчвам , даже се замислям и за още една, че ММ не иска да се редуваме  Mr. Green

# 219
Аз съм много доволна от този, за козметични цели. На косата не съм го слагала, но на кожата ми се отразява чудесно. От Кауфланд е взиман.
Скрит текст:

Хм, търсих снимка в нета, но не намерих, това не ми говори хубаво за продукта  Confused

На San Lazaro  ли не откриваш снимка в нета?!???!!!! #Crazy

http://malincho.com/extra-virgin-olive-oil-san-lazaro-1000ml.html

# 220
  • София
Възглавницата е едно малко бижу.  Heart Eyes Горещо препоръчвам , даже се замислям и за още една, че ММ не иска да се редуваме  Mr. Green
Много се радвам, че си доволна. Хората са различни и винаги препоръчвам с голямо притеснение.  Grinning

# 221
  • София
Кашкавалът Булгарче е хубав, според моя вкус. Приятно солен, къса се на конци и си има вкус на кашкавал, а не на сирене, както е при по-евтините кашкавали.

# 222
Коя си взе, за гръб ли?

# 223
Скрит текст:

На San Lazaro  ли не откриваш снимка в нета?!???!!!! #Crazy

http://malincho.com/extra-virgin-olive-oil-san-lazaro-1000ml.html
Какъв Сан Лазаро, какви 5 лева....  Whistling

# 224
Аз съм далеч от мисълта да пазарувам от Кауфланд само промоциите. Просто той ми е най-добрият вариант за пазаруване - всичко за домакинството на едно място.

Общи условия

Активация на акаунт