Кауфланд - тема 18

• 147 349
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Момичета,бихте ли ми казали дали на рибния щанд има шаран?Рядко ходя на покупки в Кауфланд и изобщо не съм се сетила да погледна каква риба има там  Peace Благодаря предварително! Hug
Ходих до Кауфланд (София) и погледнах за шаран - има, чистен е и цената му беше 7.9 лв. или 7.5 лв.
Благодаря много! bouquet

# 226
  • Русе
Момичета,бихте ли ми казали дали на рибния щанд има шаран?Рядко ходя на покупки в Кауфланд и изобщо не съм се сетила да погледна каква риба има там  Peace Благодаря предварително! Hug
Ходих до Кауфланд (София) и погледнах за шаран - има, чистен е и цената му беше 7.9 лв. или 7.5 лв.
Това е безумна цена за шаран ooooh!

# 227
Това е безумна цена за шаран ooooh!
[/quote ... И аз бях учудена, и я погледнах 2 пъти, и обърнах по-голямо внимание на първата цифра, която определено беше 7!

# 228
  • Пловдив
Имате ли представа къде пренаредиха Дулсе де Лече-то или съвсем го премахнаха от асортимента? Преди редовно го намирах в частта с течните шоколади и кремове, тахани и т.н, а от едно известно време липсва.

# 229
  • волно калдъръмче
Виж по етикетите дали не са заредили сгушенка.

# 230
Здравейте, който вече има хартиената брошура - ще има ли от понеделник намалени памперси, марка "Памперс"?
Благодаря, предварително  bouquet

# 231
  • София жк Бъкстон
Ще има на цена 29,99.

# 232

Много благодаря за бързия отговор!  bouquet

# 233
Вчера си купих лакове. Simple Smile Имаше ги вече. Peace

# 234
# 235
Като пускат 50 % намаление и винаги са едни и същи стоки  Crossing Arms Никакво разнообразие няма вече, все едни и същи брошури  Tired

# 236
Вчера си взех ваучер за чакане на каса над 5 мин, вече не се разписваш и не проверяват касовата бележка (т.е. не наказват касиерката, както смятаха някои, които пишат в темата)

# 237
Скоро като ходих и като видях какви опашки са на касата, на майтап си пуснах хронометъра. Чаках повече от 5мин, но не съм  ходила за ваучер.

# 238
  • Пловдив
Виж по етикетите дали не са заредили сгушенка.

И като сгущенка го потърсих, но нямаше. Благодаря за подсещането  bouquet. Или се изчерпва бързо, или вече не го зареждат като асортимент.

Днес минах набързо и единствено тиквите на цена 0.39 лв. ми направиха приятно впечатление. Тъй като аз не обичам огромни, които да се чудя какво да ги правя и как да си ги кача у дома, тези бяха около 2 кг. и  много добре оформени, от сорта на цигулките. Не съм гледала другите промоции.

# 239
Скоро като ходих и като видях какви опашки са на касата, на майтап си пуснах хронометъра. Чаках повече от 5мин, но не съм  ходила за ваучер.

При нас работеха няколко каси само, а беше лудница и реших да ги глобя

Общи условия

Активация на акаунт